Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Ce era asa de ciudat? :|

din 22 sep 2010 11:20 de neb1

Ok, deci ma plimbam cu 2 prieteni pe strada , si la un mosneag din fata noastra i s-a spart sacosa, din care a cazut o lipie libaneza (pentru shaorma) si o bagheta de paine. Eu mi-am dat chilotii jos si mi-am bagat bagheta de paine in fund pana a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca iti vine ciclul=nu es

din 22 sep 2010 08:32 de blondu24

Buna ziua...am si o intrebare ..am facut'o cu prietena mea acum o luna mai exact pe 16 august 2010 si apoi la o saptamana i-a venit ciclul pe 20 august mai exact si i-a venit cu o saptamana mai devreme de cat trebuia...si akuma luna asta trebuia sa ...

Ata rupta putin...

din 22 sep 2010 01:52 de Andrei23

Salutare. Am o problema..nu stiu cum sa incep dar o spun.Nu demult timp am patit ca asa numita "ata" mi sa rupt foarte putin deabea se vede.si ma ustura extraodinar de tare cand este in erectie ... nu stiu sigur daca asa trebuie sa se ...

Re: Re: Re: Re: Cum o faci pe prietenata sa-ti ing

din 22 sep 2010 01:29 de johnnie_walker

Si mie, chiar daca sunt baiat, mi se pare ca baiatul merge mult prea departe. Sa zica multumesc ca prietena lui a fost de acord sa i se daruiasca in acest fel. Intr-adevar sexul oral in sine este foarte placut, nu stiu ce placere mai vede el in a ...

Re: cum sa impresionez p fata

din 22 sep 2010 00:41 de drooz

incearca sa te bagi cat mai mult in seama cu ea , invito undeva ,ce daca ai 13 ani daca esti baiat destept te imparti ;) parerea mea si io cand eram de varsta ta credeam ca tot ce zboara se mananca si debia asteptam sa ma dau ''tare "" in fata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal

din 22 sep 2010 00:36 de Bozgoru

asta asa e.. la 1-1.. trebuia sa strige "muie becali"... dar cine stie... poate cretinii aia din tribune se gandeau la gigi cand strigau demisia.. desi patronu nu are cum sa demisioneze.. dar na suntem in Romania si exista multi cretini... eu cred ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 sep 2010 23:41 de sgc

psyche are dreptate. oricum, nu trebuie sa te astepti la un fizic surprinzator. . poate un fizic placut. surprinzator este, pt. cei ce-mi afla varsta, ca cica n-arat cum c-as avea 40 ani. aceasta-i momentul in care fiecare incepe sa-mi aloce varste ...

Re: Re: Re: cum sa impresionez p fata

din 21 sep 2010 23:23 de Firefox

da-i edit si daca e corect gramatical te ajuta.. (ca sa intelegi si tu.. cu tot cu virgula, punct.. litera mare si fara mancat de litere..)

Re: Re: Primul act sexual

din 21 sep 2010 22:27 de Meli

A fost dureros si eu am fost destul de crispata...nu tocmai cea mai frumoasa experienta :d

Re: Re: Re: Cum o faci pe prietenata sa-ti inghita

din 21 sep 2010 20:48 de Diana

O fi asa cum zici tu, dar nu vezi ca baietasul vrea s-o convinga sa si inghita dupa ce s-a "chinuit" din greu s-o faca sa accepte sexul oral??:rolleyes: Pt el totul sta doar in convingerea iubitei sa accepte chestii...iubire- nici vorba!:`

Re: Re: Cum o faci pe prietenata sa-ti inghita spe

din 21 sep 2010 20:36 de ursaru

Dar el nu o forteaza,daca fata vrea sa suga si sa inghita,care e problema?Mai Diana nu toate fetele sunt ca tine,sa aiba conceptii invechite si prejudecati legate de sexul oral.

Re: Re: Re: Re: De ce se uita baietii dupa alte fe

din 21 sep 2010 20:19 de sweety16

Frate nu ma practic ma uita la toata lumea cand merg pe strada si n-am ce face, e logic nu?Dar daca vad unu' mai dragut nu intorc capu' dupa el.Daca tu esti lesinata daia obisnuita numai cu urati e problema ta.

Re: MOTiV DE INGRIJORARE

din 21 sep 2010 19:54 de victoria_ok

DA e motiv de ingrijorare pentru ca iti lipseste o buna parte din neuroni :`

Re: Cine are placere mai mare?

din 21 sep 2010 19:54 de Psyche

teoria mea suna cam asa: in timpul actului sexual femeia se simte la fel de bine ca si barbatul in mai putine pozitii. asta e tema de gandire pentru femeile care nu au avut orgasm niciodata in pozitiile in care au avut barbatii ...

din 21 sep 2010 19:51 de Alexutssa

Ahahaha :lol: "Ie" motiv , chiar "ie" :,

Re: Re: Re: Re: Primul act sexual

din 21 sep 2010 19:37 de 7Senses

probabil a incercat cu toate si el ca un copil prostutz ce e nici macar nu a inteles ca eu vroiam sa stiu daca fata s-a simtit bine nu el ca baiat loool man unii dorm pe ei in ultimul hal

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal

din 21 sep 2010 18:53 de ursaru

Aia care l-au injurat pe Ilie nu erau fani adevarati.Oricum,nici Ilie nu si-a facut viata usoara la Steaua,a promis prea multe de la inceput,ca face aia ,ca face aia..etc. Ne trebuie un antrenor serios,ca m-am saturat de interimari gen Pedrazzini ...

Re: Re: Re: Re: De unde imi dau seama daca este in

din 21 sep 2010 18:20 de Psyche

nu,dar e problema la care te gandesti prima oara:sa-i investighezi habitatul pentru ca poate spune multe despre un om. si deaia nu mi-am pus problema asa,pentru ca prea bine asta e un aspect la care poti fi inselata.

Re: Re: Re: Cariera sau dragoste

din 21 sep 2010 18:16 de Psyche

aprob cam tot ceea ce ai spus,dat fiind si faptul ca ai intuit ca sunt o fire relativ romantica. sunt de parere ca fara dragoste in viata esti un om incomplet.

din 21 sep 2010 17:45 de ThT

Jet copil facut din eprubeta.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 625 din 3731
«   1 ... 622   623   624   625   626   627   628 ... 3731   »

loading...