Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
MOTiV DE INGRIJORARE din 21 sep 2010 17:36 de cosmin96
Ie motiv de ingriorare daca la 13 ani si jumate ca mia dat par pe pula si ca mia dat spermasi o am de aproape 30 cm
Re: Re: Primul act sexual din 21 sep 2010 17:26 de cosmin96
Da prima data e super credema oi fiu eu mai mic da nu inseamna ca numiam traso
Re: Oare ma insela? din 21 sep 2010 17:21 de victoria_ok
Nu-i pasa deloc de tine. Da-l naibii si nu lua faptele lui prea aproape de inima. Cauta-ti un alt prieten, acesta nu te merita...
Re: Re: Oare ma insela? din 21 sep 2010 17:02 de Alexutssa
E clar din comportamentul lui .. Daca nu avea nimic de ascuns,iti explica ce s-a intamplat , nu iti inchidea telefonul in nas . Urat comportament :unsure: Lasa-l , cauta pe altcineva,si pe viitor ai grija cu astfel de baieti :,
Re: Primul act sexual din 21 sep 2010 16:58 de 7Senses
Nu iti face probleme in ambele cazuri esti ok
pt statistica mea personala te rog spune-mi daca ti-a placut prima data
:D
Re: Re: M-am indragostit de un tigan din 21 sep 2010 16:51 de Bozgoru
ba da... toti "rromii" sunt tigani.. toti sunt niste borati.. indifenet de cati bani au.. toti isi dau arama pe fatza la un moment dat.. toti iti infig cutitul in spate sa te fure oricat de multi bani ar avea.. pentru simplul fapt ca toti tiganii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 21 sep 2010 16:49 de ThT
Da frate,dar de ce il injuri pe ilie?ce mai vrei sa faca?a venit fara nici un ban,in primele meciuri echipa a jucat mai bine ca si cu piturca..
Daca jucatorii joaca doar pentru salariu,nu e vina lui.Daca ar juca cu sufletul ca urziceniul de ...
Re: Oare ma insela? din 21 sep 2010 16:47 de Bozgoru
mda nu mai vrea sa aiba de-aface cu tine..
Re: Re: Re: De unde imi dau seama daca este insura din 21 sep 2010 16:42 de 7Senses
Nu ma mai joc ....:lol: 'Tu tii cu ursul'
Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 21 sep 2010 16:41 de Bozgoru
e greu mah.. e greu sa te duci pe stadion... sa te uiti linistit la meci.. si sa tii doar cu echipa.. cand stii ca e un patron cretin acolo care isi bate joc de toate gloriile stelei.. ca e un patron cretin acolo care isi pune la gat fularul lu ...
Re: Oare ma insela? din 21 sep 2010 16:39 de 7Senses
isi bate joc de el probabil se mai certase cu fosta si vroia ceva de sigurantza acum poate ca s-a impacat si de aia se poarta asa ....gaseste si tu un baiat serios ...( Ce nu merge de la inceput nu va avea nici-un final placut)
Re: Re: Re: Re: Fotbal din 21 sep 2010 16:33 de ThT
Sa fim seriosi,cand a fost de dat vina pe becali am dat-o dar acum de vina sunt suporterii,acei suporteri care uita ca merg la stadion pentru STEAUA nu pentru gigi sau pentru antrenor sa-l injure.Intotdeauna suporterii cand va veni un antrenor vor ...
Re: Re: De ce se rupe prezervativul? din 21 sep 2010 16:32 de 7Senses
o fi ea prea acida;) sau tu prea salbatic in pat ...nu stiu ce sa spun ...incearca cele de la Entran sunt un pic mai grosutze si daca nu rezolvi problema incercati anticonceptionale si asa te simti si mai bine si mai sigur (bineinteles daca e ...
Oare ma insela? din 21 sep 2010 16:29 de Norra
Oare ma insela sau isi batea joc de mine? Am fost cu un baiat timp de o luna dupa care nu am mai continuat sa fim impreuna.
Inca de la prima intalnire,tot primea mesaje,avea tel pe silentios dar il scotea din buzunar si se uita foarte des sa vada ...
Re: Re: Re: Re: Durere la baieti? din 21 sep 2010 16:21 de 7Senses
parerea mea e ca ei nu au facut-o deloc pana acum si doar s-au mai jucat din cand in cand iar ea inca nu este pregatita
P.S. Impuscati-ma daca gresesc dar nu de tot ca mai am de scris pe forum...:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 21 sep 2010 16:19 de Diana
Uite si eu sunt in situatia asta. Am 20 ani si sunt insarcinata in 3sapt,dar nu as face avort pt nimic in lume, oricat de greu mi-ar fi!! M-as simti ca o criminala,ultimul om daca as omora un copilas nevinovat si fara aparare. Recunosc ca ...
Re: Re: Cariera sau dragoste din 21 sep 2010 16:06 de 7Senses
nu mi-ai spus ce parere ai la ceea ce ti-am spus eu (bineinteles daca ai) :rolleyes:
Re: Re: Re: Durere la baieti? din 21 sep 2010 15:34 de Psyche
hand-job,blow-job,ii faci un show si il pui sa se masturbeze singur .. idei si idei,accepta ce iti face placere sa faci.
Re: Re: Re: Cariera sau dragoste din 21 sep 2010 15:21 de Psyche
subscriu la ceva. daca ai probleme cu vederea sau cu atentia,nu ma priveste.
de ce va costa pe unii oameni atat de mult sa acceptati ca gresiti la ceva?
Re: Re: De unde imi dau seama daca este insurat? din 21 sep 2010 15:18 de Psyche
poate avea prea bine o alta locuinta dupa placul lui despre care nevasta sa nu prea stie sau sa nu ii pese.
Pagina 626 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |