Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: E posibil să rămână însă

din 13 sep 2010 16:04 de femme

Injectiile respective se fac la spital, atata timp cat embrionul nu e dezvoltat in fat, respectiv pana la o luna de sarcina si se numeste tot avort! Exista si pastile, nu stiu la noi in tara cum se numesc sau daca se iau pe reteta! Daca a ...

Re: Re: Re: Re: Despre iarba

din 13 sep 2010 16:03 de sudoru'

unde sa mai ajungem frate?? si asa suntem dusi rau,nu mai e cale de intoarcere ......o sa ne ia mama dreacu pe toti :-`

Re: E posibil să rămână însărcinată

din 13 sep 2010 15:26 de DarkAngel

Sansele sa ramana insarcinata din acest act tind spre 0. Nu recomand sa consume postinor ala este o bomba hormonala care ii va da tot corpul peste cap. Nu ai motive de stres daca vrei sa ai tu linistea ta poti efetua un test cum ti s-a sugerat in ...

Re: E posibil să rămână însărcinată

din 13 sep 2010 15:23 de ThT

Eu zic sa stai linistit.Sarcina cu lichid preseminal e destul de rara iar daca te-ai si sters,nu vad motiv sa iti fie frica.Sfatul mei e sa ii spui sa-si faca un test de sarcina in 2 saptamani ca sa scapi complet de griji.

Re: Re: Re: Re: Despre iarba

din 13 sep 2010 15:13 de victoria_ok

Bine, nu pot sa zic ca am fumat un termen indelungat. Am incercat sa trag fum....dar n-am putut sa rezist.

Re: Lucruri pe care nu le stiati despre vise

din 13 sep 2010 13:54 de sgc

este un domeniu interesant, dar intr-o oarece masura si inspaimantator, cel putin pt. mine. in ultimii ani am avut cateva vise premonitorii, motiv pt. care daca am vreun cosmar, dimineata ce urmeaza pe langa starea de disconfort data de vis este ...

Lucruri pe care nu le stiati despre vise

din 13 sep 2010 13:31 de absolutep0wer

1. Visele te pot ajuta sa înveti. Daca înveti pentru un examen sau ti se da o sarcina noua la slujba, ar fi bine sa ai grija sa dormi, sa te culci devreme. Când creierul se odihneste te ajuta sa înveti si sa rezolvi problemele, spun cercetatorii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau s ma pla

din 13 sep 2010 12:50 de sgc

n-am vazut videoclipul respectiv. dar si eu am convingerea ca nu exista nicun/o user/userita cu inclinatii homosexuale, pe forum. am vazut ca s-au mai incurcat prin profile userii, mai toti, dar altfel pareti straight toti. ps- banuiesc ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: coitus intreruptus

din 13 sep 2010 12:36 de Psyche

de ce sa o combine cu anticonceptionalele? anticonceptionalele sunt de asa maniera incat sa te protejeze pe deplin si in cazul ejacularii.:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: coitus intreruptus

din 13 sep 2010 11:55 de Leroy

Am practicat dar "cu smochina" daca intelegi la ce ma refer... Concluzia: Nu se merita ! decat daca esti nepasator de femeia de langa tine, ca daca se intampla cumva sa se "arda" nu tragi tu mai nimic, totul cade pe ea... Combina chestia asta ...

Re: Re: Re: Despre iarba

din 13 sep 2010 11:15 de McLove

Daca ai fumat la 14 ani, nu e bine... Unde o sa ajungem daca voi "incercati" tigarile la varsta aia?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa ma placa un baiat

din 13 sep 2010 01:19 de sgc

intrebarea era daca aveti nevoie de traducere pentru acea conduita de-a face ceva, fortat, adica pe cale artificiala sa nu mearga bine. un cuplu adica. nu v-am intrebat daca v-ati agita sau nu, intrucat, exact asta subliniam si eu mai-sus, s-anume ...

Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 13 sep 2010 00:12 de gaby

depinde si de cat de mare este penisul partenerului...daca e unu cat o rama...slabe sanse

Re: Despre iarba

din 12 sep 2010 23:58 de ubyalex

nu am fumat si nu o sa fumez in veci...nu ma ajuta cu nimic

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 sep 2010 23:56 de Machiavelli

Da.Mergem pe aceeasi cale.Cred ca ma indragostesc :love::lol:

Re: Re: Re: Hai sa vorbim...

din 12 sep 2010 23:53 de femme

Eu stiam ca se strica! Dar ce bine o duceti voi acolo: granini si kinder chocolate!! Va distrati, nu gluma!!!B)B)

din 12 sep 2010 23:49 de femme

Daca citesti post-ul meu de mai sus, vei vedea ca avem aceeasi parere!:lol:

Re: Re: Hai sa vorbim...

din 12 sep 2010 23:42 de compot

E 23:14. Am revenit:D! femme, m-a chemat prietena mea pe la ea, si acum seara, am avut ceva treaba. Hai sa mai vorbim! Am venit de la ea si habar n-aveam ca Granini de Piersici s-a stricat, si-am luat o gura. Are ceva alb in el si habar ...

din 12 sep 2010 21:49 de Diana

:`Ar trebui sa fiu pocaita ca sa nu fiu de acord cu sexul oral sau cum???:mellow:Care e legatura...chiar nu inteleg! Nu, nu sunt pocaita sau ceva de genul asta:rolleyes: Sunt ortodoxa si asta e parerea mea despre acest subiect.Multumit?:-`

din 12 sep 2010 21:45 de Machiavelli

Hai ca Brandan a dat randament bun.Daca ar fii jucat pe stanga de la inceput ar fi fost super...In rest ceilalti de la Urziceni trebuiau lasati acasa; Ilie trebuie sa-si bage mintile in cap pentr ca daca va juca cu acelasi prim 11 ne-o vom lua ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 642 din 3731
«   1 ... 639   640   641   642   643   644   645 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare