Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alunite pe penis!

din 13 sep 2010 22:39 de stefialex

daca si tu esti doctor... te-ai gindit ca poate citesc niste oameni mai putin initiati in astea, si ii ia cu fiori?

Re: CE CREDETI?

din 13 sep 2010 22:25 de sgc

cred ca vorbesti despre anexita. mai cred ca durerile sunt in perioada ciclului menstrual si nu in perioada fertila. la celalalt set de intrebari a raspuns, deja, femme

Re: Cadou

din 13 sep 2010 22:24 de Psyche

si eu am fost pusa in situatia in care il iubeam pe fostu` la nebunie si de ziua lui as fi vrut sa cheltui tot ce am pe un cadou pe masura evenimentului,dar nu mai faceam parte din viata lui,nu eram invitata la petrecerea lui. m-am rezumat a-i ...

din 13 sep 2010 22:18 de simosimina

Cred ca este vorba despre durerile menstruale...eu stiu cum e..inainte sa iau anticonceptionale aveam niste dureri oribile, astfel incat in prima zi de menstruatie nu ieseam din casa..stateam pur si simplu in pat si ma chinuiam... Si...cand esti ...

Re: Re: CE CREDETI?

din 13 sep 2010 22:12 de ANA

bn, eu akm intrebam pe cele in cauza care au patit, medicul mi-a spus akm kteva luni k astfel de dureri o sa mai am si k st in timpul perioadei fertile, numai atunci se manifesta pt k am racit sa cv de genul..akm....:-??..nush ce sa mai zic

Re: Re: Cadou

din 13 sep 2010 22:08 de sgc

corect%%-

Re: Re: Re: Cadou

din 13 sep 2010 22:07 de femme

Daca e ,materialista se va impaca cu tine cand ii dai niste diamante!!:lol::lol: Acum, pe bune, cadoul de impacare, difera in functie de cat ai gresit! Sunt greseli care se iarta cu o floare si sunt altele care nu se iarta nici cu cel mai ...

Re: Re: Cadou

din 13 sep 2010 22:05 de Anonimus

Pei o iubesc si vreau sa ma impac cu ea ... dasta mam gandit prima data la lantisor

din 13 sep 2010 22:04 de femme

Atata timp cat nu stim despre ce dureri e vorba, nu suntem medici, nu cred ca iti vom putea raspunde la intrebari! eu , cel putin, nu stiu ce raspunsuri sa-ti dau! Perioada fertila nu ai daca ai ramas insarcinata, caci nu poti avea sarcina ...

Re: Cadou

din 13 sep 2010 22:01 de femme

Ati ramas prieteni buni? Asta e ceva! Revenind la intrebarea ta, un lantisor de aur mie mi se pare cam mult de la un simplu prieten. Iai, mai degraba o cutie pentru bijuterii sau un suport pentru inele; o esarfa sau un parfum(daca stii ce ...

Dureri in perioada fertila

din 13 sep 2010 21:56 de ANA

am si eu o nedumerire...in fiecare luna, in perioada fertila am niste dureri de ovare, knd in stanga , knd in dreapta, am fst l medic si mi-a recomandat un tratament in zilele acestea, dar DACA AS FI INSARCINATA AS MAI AVEA DURERI? SAU CEL PUTIN ...

Cadou

din 13 sep 2010 21:54 de Anonimus

Buna Seara allz, am si eu o dilema ... mam desp cat de curand de prietena mea (nu intru in detalii) dar am ramas prieteni buni .. si se apropie ziua ei de nastere , e bine daca ii iau un lantisor de aur ? astept raspunsuri poate si cateva ...

Re: Re: Re: Re: Re: E posibil să rămână însă

din 13 sep 2010 21:07 de femme

Sunt de acord cu ThT; nu e bine sa iei pastile dupa ureche! :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iarba

din 13 sep 2010 20:59 de Frag

Discutii incinse . Ma bucur ca am adus un subiect pe care sa ne contrazicem :)) . Ati incercat sa faceti sex "fumati" ? E MIRIFIC . Deci jur . Te "tripezi" pe anumite pozitii de ritmul de rapiditate in ochii sau sanii ...

Re: Re: Re: Re: Re: E posibil să rămână însă

din 13 sep 2010 20:49 de ThT

De ce nu mergi tu mai bine la un medic? Sau macar vorbeste cu un farmacist, ei sunt in masura sa-ti recomande ceva...Aici poate vei gasi pe cineva sa-ti spuna ca a incercat medicamentul X, dar daca la tine are reactii adverse? Mergi la un medic de ...

Re: Re: Re: Re: E posibil să rămână însărcin

din 13 sep 2010 20:42 de Ioana

si cum se numesc ? si dupa cate zile se pot lua :-? adica daca sarcina e mai timpurie isi fac efectul ? :-s Multumesc !

Re: Re: Re: Re: Re: Re:)nu am inteles nimic

din 13 sep 2010 19:32 de femme

Cel care m-a intrebat de virginitate era baiat! Era o informatie strict despre asta si nu despre cum se poate ascunde lipsa ei!:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sperma Inghitita V

din 13 sep 2010 17:53 de Laurentiu

McLove are dreptate! Probabil ca a intepat-o putzin dar... pentru o asemenea intrebare merita si putin sarcasm....acum daca aud la prieteni "Am auzit ca daca iti faci masca din excrement scapi de cosir si devi mai potent"! nu trebuie sa pui botu ...

Re: Re: Re: Re: Re:)nu am inteles nimic

din 13 sep 2010 17:27 de victoria_ok

P.S. Himenul rupt de tampoane sau in urma unui accident este cu totul diferit (mai bine zis resturile de himen). Deci nu va bazati pe ideea ca daca faceti sex si va duceti la ginecolog, puteti sa-i ziceti fraza " Am avut un accident si cred ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: coitus intreruptus

din 13 sep 2010 16:06 de femme

Ai mare dreptate!!:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 641 din 3731
«   1 ... 638   639   640   641   642   643   644 ... 3731   »

loading...