Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea la barbat din 12 sep 2010 21:33 de Machiavelli
Ce o fii fost,cu 4 clase la scoala a dat dovada de mult mai multa stiinta in ceea ce priveste conducerea unui popor..dar hai sa nu mai parlim pe aici despre asta ca nu are nicio legatura cu "virginitatea unui barbat":,...Daca vrei hai sa deschidem ...
Re: Re: Re: Exista ceva care poate opri menstruati din 12 sep 2010 20:40 de victoria_ok
Du-te numai decit la medic. Poate fi vorba de o hemoragie. O fata a ajuns in spital jumate moarta, pentru ca a avut "menstruatia" 2 saptamani. Mai statea 2 zile acasa si era sa moara. Asa ca aveti grija...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o senzatie fara sa vre din 12 sep 2010 20:27 de victoria_ok
Eu cred ca tu pur si simplu nu mai esti atras de ea. Nu simti ceva profund...si astfel ea nu te poate satisface (parerea mea).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o senzatie fara sa vre din 12 sep 2010 20:24 de femme
Eu iti inteleg disperarea, dar nu cred ca e cazul. Poate ca ea nu are atata experienta si asta se vede, dar experienta se capata cu timpul.
O iubesti, te iubeste, restul il faceti impreuna! Daca chiar nimic nu merge va recomand sa vedeti un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o senzatie fara sa vre din 12 sep 2010 19:43 de ursaru
Totusi sunt sanse,nu dispera.Incercati si voi alte pozitii,fa-i oral ,iti face si ea etc..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: o senzatie fara sa vreau din 12 sep 2010 19:19 de Edy
Eu nu ma simt satisfacut, ea saraca incearca.... Am ajuns la concluzia ca... poate nu sunt potrivit pt ea. Ea a fost virgina, eu versat.... Am incercat tot.... Chiar tot, dar nimic... Sunt frustrat de aceasta situatie. Sa nu crezi ca nu exista ...
Re: Cresterea penisului dupa ruperea atzei. din 12 sep 2010 19:10 de SorinExperT
Creste in ce sens?In timpul in care se rupe sa mai creasca..?Slabe sanse:d umpic.Nesemnificativ.
Re: Cresterea penisului dupa ruperea atzei. din 12 sep 2010 19:09 de femme
Nu are nicio legatura una cu cealalta! Penisul creste pana la o anumita varsta, undeva pana la 18-20 de ani!
Cresterea penisului dupa ruperea atzei. din 12 sep 2010 18:59 de andrei
Buna ziua as vrea sa stiu si eu daca dupa ruperea atei penisul mai creste. Vreau raspunsuri sincere si fara caterinca. Multumesc anticipat! :flowers::,
Re: Re: Here.... din 12 sep 2010 17:58 de ursaru
]
Sunt si eu de ceva timp p`aci:D
Re: Re: Exista ceva care poate opri menstruatia? din 12 sep 2010 16:17 de catalina
eu am avut ciclul lana asta dar nu se mai termina am de o sapt oare daca iau juma de fiola se opreste
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 sep 2010 15:08 de ursaru
Hmmm...hai sa vedem...
1.Jucatorii adusi de la Unirea nu trebuiau sa joace ,nici macar rezerve.
2.De Bilasco nu prea aveam nevoie,mai bine jucam in atat cu Bogdan si Surdu pentru ca dau randament bun cei 2.
3.Nu avem nici o sansa pe Anfield daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 sep 2010 14:55 de ursaru
:lol: :lol:
Re: Re: Despre iarba din 12 sep 2010 14:36 de ursaru
Iarba e mai buna decat alcoolul.:ok: Iti cam "mananca" din neuroni,dar astea`s riscurile meseriei :lol:
Re: Dezvirginarea la barbati din 12 sep 2010 14:08 de Hromar
nui kiar necesar sa se rupa! yo dam am oliaca de timp decind ma okup cu fel de fel de prostii si ata totusi nu sa mai rupt, sper sa nu mai fie vreodata!:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 sep 2010 13:29 de iAndreo
Nu inteleg de ce imi vorbesti asa de parca eu am facut ceva rau... am spus parerea mea. Tu nu-l cunosti pe baiatul ala...insa poate ai dreptate ,chiar e baiat care sa dea in fete... tu cunosti personal vreunu ?
Re: AGE OF EMPIRE 3 din 12 sep 2010 13:27 de SORIN28
Merge jucat.
Oricum "Age Of Empire - The Conquerors" ramane cel mai tare.(si merge si in retea si pe net):ok:
AGE OF EMPIRE 3 din 12 sep 2010 13:25 de anonim
am si e uo intrebare pt cei care sa pricep in legatura cu jocul Age Of Empire 3. Stie careva daca merge jucat in multiplayer?? ca vreau sa joc eu vs un prieten si nu stiu daca merge.Vreau sa imi zica cineva care se pricepe,ca sa stiu daca ma apuc sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iar din 12 sep 2010 13:17 de SORIN28
Eu o fac...ca asa vreau eu, ca imi permit, ca vreau sa amestec wiskey+energizant+iarba. Tu?
Da, la un chef e chiar misto sa nu mai stii de "capul tau". Era mai nasol sa fii fumat si sa ai grija de capu' altuia.
Si punem pariu ca dupa ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iarba din 12 sep 2010 12:58 de Burebista
Macar la asta sa se priceapa ca daca o timiti in bucatarie sa faca un ceai sigur ramane fara par,ca sa nu mai zic ca daca o pui sa faca niste cartofi prajiti sunt mari sanse sa sara cu tot cu aragaz in aer si restu sunt la fel.Ei cica nu o fac sa ca ...
Pagina 643 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |