Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
6 Pozitii sexuale care ii inebunesc pe barbati:) din 12 sep 2010 11:56 de SorinExperT
[b]A ta Care E?[/b]:zorro::DB):-`
Cu siguranta stii care este pozitia sexuala care iti place cel mai mult, care-ti asigura un orgasm de poveste...
Caineste
Clasica pozitie a cainelui este una dintre preferatele barbatilor, penetrarea pe la spate ...
Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani? din 12 sep 2010 11:08 de ubyalex
intreab-o daca vrea sa se joace cu papusile sigur iti va spune ca da....te va lua dupa de sot
Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa ma placa un baiat din 12 sep 2010 10:54 de sweety16
Sincer iti spun ca n-am stat sa citesc pana la sfasit.Eu nu cred ca m-as agita prea mult daca ar incerca alta sa se bage in relatia mea.As avea grija sa o pun in banca ei si nici nu cred ca ar obtine ceva.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 sep 2010 10:49 de sweety16
Daca ti-ai citi postul ti-ai da seama.Are pe dracu' nevoie de ajutorul ei.Nu e nici trist, nici neajutorat.E doar un om rau care se crede mare smecher daca o bate pe aia.Ala o bate pana nu mai poate si ea sa-l intrebe de ce e nefericit?Ce-l ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 sep 2010 09:47 de compot
Tie doar ti se pare scarbos, lasa partea religioasa, stii si tu, te minti singura. Daca intr-adevar tineai cont de religie, te duceai la manastire, in nici un caz nu ramaneai acasa lasandu-ti prietenul sa-ti faca sex oral!
Mai zici ca ti-a si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 sep 2010 09:18 de compot
Fii atent:D, poate te-ajuta cu ceva: [b]Players[/b] detine decat o antena Digi si... n-am reusit sa il vad la lucru nici de data asta pe Cristiano Ronaldo.:D Data viitoare, voi face tot posibilul!
Stiu doar ca s-a terminat 1-0 pentru Real, gol ...
Re: Re: Despre iarba din 12 sep 2010 09:01 de victoria_ok
Am incercat odata sa fumez (tigari legale), dar nu suportam fumul...:lol: asa ca le-am lasat naibii...
Dar am inteles din spusele unora ca iarba nu intotdeauna te inveseleste, ci poate sa-ti de-a o senzatie de tristete, monotonie...:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 sep 2010 03:13 de Igor Tudor
stai cuminte!:ok:
Re: Despre iarba din 12 sep 2010 02:56 de Machiavelli
Joaca frumos mai nea...Eu nu am fumat niciodata toate panaramele de plante..Am fumat cand aveam vreo 13-14 tigari normale dar asta doar din cauza anturajului...O prostie...
In schimb sunt de partea alcoolului :love:
Bere,Vin si wiskeane ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 sep 2010 02:37 de Machiavelli
Oare?:blink:
Am incredere in Ilie.Aseara a jucat decat Brandan si Stancu.Ceilalti 0.Onofras,Bilasco,Apostol nici nu trebuia introdusi in lot.E prea devreme pentru ei desii Brandan a jucat foarte bine.
Emeghara NU-L SUPORT.Pe Bonfim nici nu l-am ...
Re: Re: Re: NE INVADEAZA PITICII :)) din 12 sep 2010 01:17 de Alexutssa
Nu cred ca intr-o relatie este importanta inaltimea .. Daca partenerul de viata te iubeste , te accepta asa cum esti . Si eu am 1.65 si mi se pare ca sunt inalta .. Niciodata nu o sa fim perfect multumite de felul in care aratam . Chiar daca avem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa ma placa un baiat din 12 sep 2010 01:04 de Alexutssa
Asta incerc si eu sa spun .. Fata incearca sa il seduca , si poate prin incercarile ei [ nu stiu in ce fel procedeaza ea ] produce anumite certuri ale cuplului . Ceea ce mi se pare urat .. Si in plus , nu s-au terminat baietii . Adica de ce sa ...
Re: Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani? din 12 sep 2010 00:43 de ecauncod
o prinzi cand e si ea pe undeva asa random si ia-ti cu tine un prieten daca e nevoie e sange in coaie. si fa pe smecherasul, intra-n vorba cu ea, zi-i ca e frumoasa si chiar ca o placi, mai glumet asa, nu serios, inca de la prima tentativa de ...
Re: Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani? din 12 sep 2010 00:19 de Alexandra
Doamne ce oameni :|...Voi chiar nu va indragosteati cand aveati varsta lui?Erati tot timpul cu o carte in mana?:-?Nu cred!S-a indragostit pur si simplu ce e greu de inteles?El cere un sfat in legatura cu ce ar trebui sa faca pentru a o ...
Re: Re: Re: Re: Vreau sa ma placa un baiat din 12 sep 2010 00:16 de sgc
;) sunt convinsa ca n-ati mai fi la fel de ingaduitoare daca prietena lui ar fi fiica dvs.. sau ca sa ma exprim altfel, sunt convinsa ca dati acest postulat aflandu-va in cunostinta de cauza ca subiectul a fost deschis de fiica dvs. de fapt, ganditi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac sa ne fie bine??? (I din 11 sep 2010 23:41 de sgc
:flowers: felicitari pentru sfatul dat si pentru modul in care gandesti. cel putin pe speta de mai-sus gandesti foarte bine. si nu ma refer la diferente de ordin etnic ci la principiu de viata in sine
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 sep 2010 23:31 de bia
Daca el ti-a facut nu inseamna ca esti OBLIGATA sa ii faci si tu,Diana.El mai mult ca sigur ti-a facut pt ca dorea sa iti produca placere,sa te satisfaca in primul rand si apoi pt ca baietilor le place oricum sa faca :-` .
Daca nu te simti pregatita ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 sep 2010 23:29 de sgc
vad ca n-a mai sarit nimeni. si chiar daca sarea,..... multumesc frumos de apreciereB)
Re: Re: Vreau sa ma placa un baiat din 11 sep 2010 22:57 de sweety16
Incercam sa spun si mai sus, daca are prietena nu inseamna ca trebuie sa-si caute neaparat pe altul.Daca el nu o place, asta e alta treaba.Lumea nu e roz, nu toti sunt buni, fiecare lupta pentru ce isi doreste si ceea ce crede ca poate obtine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre din 11 sep 2010 22:23 de sweety16
Plastilina am fumat...bine poate nu deaia care ai fumat tu, insa m-a rupt :)) dar n-am mai putut face rost :(
Pagina 644 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |