Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

6 Pozitii sexuale care ii inebunesc pe barbati:)

din 12 sep 2010 11:56 de SorinExperT

[b]A ta Care E?[/b]:zorro::DB):-` Cu siguranta stii care este pozitia sexuala care iti place cel mai mult, care-ti asigura un orgasm de poveste... Caineste Clasica pozitie a cainelui este una dintre preferatele barbatilor, penetrarea pe la spate ...

Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani?

din 12 sep 2010 11:08 de ubyalex

intreab-o daca vrea sa se joace cu papusile sigur iti va spune ca da....te va lua dupa de sot

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa ma placa un baiat

din 12 sep 2010 10:54 de sweety16

Sincer iti spun ca n-am stat sa citesc pana la sfasit.Eu nu cred ca m-as agita prea mult daca ar incerca alta sa se bage in relatia mea.As avea grija sa o pun in banca ei si nici nu cred ca ar obtine ceva.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 sep 2010 10:49 de sweety16

Daca ti-ai citi postul ti-ai da seama.Are pe dracu' nevoie de ajutorul ei.Nu e nici trist, nici neajutorat.E doar un om rau care se crede mare smecher daca o bate pe aia.Ala o bate pana nu mai poate si ea sa-l intrebe de ce e nefericit?Ce-l ...

din 12 sep 2010 09:47 de compot

Tie doar ti se pare scarbos, lasa partea religioasa, stii si tu, te minti singura. Daca intr-adevar tineai cont de religie, te duceai la manastire, in nici un caz nu ramaneai acasa lasandu-ti prietenul sa-ti faca sex oral! Mai zici ca ti-a si ...

din 12 sep 2010 09:18 de compot

Fii atent:D, poate te-ajuta cu ceva: [b]Players[/b] detine decat o antena Digi si... n-am reusit sa il vad la lucru nici de data asta pe Cristiano Ronaldo.:D Data viitoare, voi face tot posibilul! Stiu doar ca s-a terminat 1-0 pentru Real, gol ...

Re: Re: Despre iarba

din 12 sep 2010 09:01 de victoria_ok

Am incercat odata sa fumez (tigari legale), dar nu suportam fumul...:lol: asa ca le-am lasat naibii... Dar am inteles din spusele unora ca iarba nu intotdeauna te inveseleste, ci poate sa-ti de-a o senzatie de tristete, monotonie...:unsure:

din 12 sep 2010 03:13 de Igor Tudor

stai cuminte!:ok:

Re: Despre iarba

din 12 sep 2010 02:56 de Machiavelli

Joaca frumos mai nea...Eu nu am fumat niciodata toate panaramele de plante..Am fumat cand aveam vreo 13-14 tigari normale dar asta doar din cauza anturajului...O prostie... In schimb sunt de partea alcoolului :love: Bere,Vin si wiskeane ...

din 12 sep 2010 02:37 de Machiavelli

Oare?:blink: Am incredere in Ilie.Aseara a jucat decat Brandan si Stancu.Ceilalti 0.Onofras,Bilasco,Apostol nici nu trebuia introdusi in lot.E prea devreme pentru ei desii Brandan a jucat foarte bine. Emeghara NU-L SUPORT.Pe Bonfim nici nu l-am ...

Re: Re: Re: NE INVADEAZA PITICII :))

din 12 sep 2010 01:17 de Alexutssa

Nu cred ca intr-o relatie este importanta inaltimea .. Daca partenerul de viata te iubeste , te accepta asa cum esti . Si eu am 1.65 si mi se pare ca sunt inalta .. Niciodata nu o sa fim perfect multumite de felul in care aratam . Chiar daca avem ...

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa ma placa un baiat

din 12 sep 2010 01:04 de Alexutssa

Asta incerc si eu sa spun .. Fata incearca sa il seduca , si poate prin incercarile ei [ nu stiu in ce fel procedeaza ea ] produce anumite certuri ale cuplului . Ceea ce mi se pare urat .. Si in plus , nu s-au terminat baietii . Adica de ce sa ...

Re: Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani?

din 12 sep 2010 00:43 de ecauncod

o prinzi cand e si ea pe undeva asa random si ia-ti cu tine un prieten daca e nevoie e sange in coaie. si fa pe smecherasul, intra-n vorba cu ea, zi-i ca e frumoasa si chiar ca o placi, mai glumet asa, nu serios, inca de la prima tentativa de ...

Re: Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani?

din 12 sep 2010 00:19 de Alexandra

Doamne ce oameni :|...Voi chiar nu va indragosteati cand aveati varsta lui?Erati tot timpul cu o carte in mana?:-?Nu cred!S-a indragostit pur si simplu ce e greu de inteles?El cere un sfat in legatura cu ce ar trebui sa faca pentru a o ...

Re: Re: Re: Re: Vreau sa ma placa un baiat

din 12 sep 2010 00:16 de sgc

;) sunt convinsa ca n-ati mai fi la fel de ingaduitoare daca prietena lui ar fi fiica dvs.. sau ca sa ma exprim altfel, sunt convinsa ca dati acest postulat aflandu-va in cunostinta de cauza ca subiectul a fost deschis de fiica dvs. de fapt, ganditi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac sa ne fie bine??? (I

din 11 sep 2010 23:41 de sgc

:flowers: felicitari pentru sfatul dat si pentru modul in care gandesti. cel putin pe speta de mai-sus gandesti foarte bine. si nu ma refer la diferente de ordin etnic ci la principiu de viata in sine

din 11 sep 2010 23:31 de bia

Daca el ti-a facut nu inseamna ca esti OBLIGATA sa ii faci si tu,Diana.El mai mult ca sigur ti-a facut pt ca dorea sa iti produca placere,sa te satisfaca in primul rand si apoi pt ca baietilor le place oricum sa faca :-` . Daca nu te simti pregatita ...

din 11 sep 2010 23:29 de sgc

vad ca n-a mai sarit nimeni. si chiar daca sarea,..... multumesc frumos de apreciereB)

Re: Re: Vreau sa ma placa un baiat

din 11 sep 2010 22:57 de sweety16

Incercam sa spun si mai sus, daca are prietena nu inseamna ca trebuie sa-si caute neaparat pe altul.Daca el nu o place, asta e alta treaba.Lumea nu e roz, nu toti sunt buni, fiecare lupta pentru ce isi doreste si ceea ce crede ca poate obtine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre

din 11 sep 2010 22:23 de sweety16

Plastilina am fumat...bine poate nu deaia care ai fumat tu, insa m-a rupt :)) dar n-am mai putut face rost :(

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 644 din 3731
«   1 ... 641   642   643   644   645   646   647 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare