Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubitu

din 11 sep 2010 21:23 de femme

Daca vrei sa stii cum reusesc uita-te la subiectul "FEtele" parca si vezi acolo! Sau intreab-o pe sweetie 16 care a avut asemenea prieteni, dar ei nu i-au facut nimic! Fara suparare sweetie, sunt cuvintele tale! Asa poate vei afla ce-i in capul ...

Re: Re: Re: Re: posibil sa fiu vigina dupa sex?

din 11 sep 2010 21:20 de sweety16

Orice ginecolog, fie ca are experienta sau nu, tot isi va da seama.

Re: Despre iarba

din 11 sep 2010 21:17 de sweety16

Cred ca majoritatea adolescentilor din generatia noastra au incercat macar odata... Ce nu suport eu e ca foarte multi dintre cei care fumeaza o fac doar pentru ca e "cool" si ca sa fie in rand cu ceilalti.Multi care au luat si ei doua fumuri ...

Re: Re: Re: posibil sa fiu vigina dupa sex?

din 11 sep 2010 21:14 de victoria_ok

E si normal ca va vedea ca nu esti virgina daca vei face sex. Mai ales daca te va duce mama ta la un ginecolog cu experienta. N-ai cum sa scapi... In orice caz, tu vei crede in minciuna pe care o creezi, tu crezi ca virginitatea consta numai in ...

Cum sa o cuceresc?

din 11 sep 2010 21:13 de SorinExperT

[b]Salut.Am si eu nevoie de cateva idei daca se poate..[/b] [i]Am pus ochii pe o tipa si as vrea niste idei cum sa o cuceresc ..ea cik are gagiu da nu se vad decat 7 zile din 365 cat are un an caci tipu e din alta parte...O idee..?nu am vb ...

Re: Re: Re: posibil sa fiu vigina dupa sex?

din 11 sep 2010 21:08 de sweety16

BIne ca spui ca "bineinteles ca ma voi proteja" dar nu te duce capu' sa gandesti ca dupa ce vei face sex nu vei mai fi virgina.Nu e destul de logic ca ginecologul isi va da seama?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubitul a

din 11 sep 2010 21:04 de sweety16

Acum depinde cat de "smecher" e iubitul tau...desi nu cred ca e chiar asa pentru ca altfel nu ar fi spui ca o sa te taie cand iese din inchisoare...:)) ti-ar fi spus ca se ocupa otvarasii lui de tine. In fine...nu prea ai ce sa-i faci...cum ...

Re: Re: posibil sa fiu vigina dupa sex?

din 11 sep 2010 21:03 de angelsnastea

pai bine,eu vreau sex el tot dar nu vreau ca cind ma voi duce la ginicolog,cu mama va trebui sa ma duc si nu vreau sa afle ca am avut relatii.P.S si normal ca chiar daca voi face sex cu el ma voi proteja.Imi trebuiesete sa stiu daca mama va afla cind ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubitu

din 11 sep 2010 21:01 de sweety16

Tu pe ce lume traiesti?crezi ca totul e roz?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 sep 2010 21:01 de Diana

Am un motiv intemeiat pt care nu vreau sa fac asta ... de natura religioasa. Pana acum nici macr el n-a stiut asta, dar in cele din urma i-am explicat de ce nu pot sa fac asa ceva. Pur si simplu mi se pare nefiresc,o perversitate ce injoseste pe ...

Despre iarba

din 11 sep 2010 20:29 de Frag

Cati dintre utilizatorii fumeaza planta "PACII" . Si dece ? Nu stiu daca exista vreun topic cu subiectul asta . Dar ma omoara curiozitatea si e un subiect de caterinca ... Si sunt sigur ca multi dintre voi , copii si adulti , au fumat iarba ...

Re: Re: Re: Cum sa-l innebunesc?

din 11 sep 2010 20:17 de iAndreo

are dreptate, daca esti " buna " ( ca sa zic asa ) se excita mai din orice :))

Re: posibil sa fiu vigina dupa sex?

din 11 sep 2010 19:21 de victoria_ok

El profita de faptul ca esti mica, iar scopul lui e doar sa faca sex cu tine. Ginecologul fara indoiala o sa te aprecieze daca esti sau nu virgina. Nu te lasa pacalita. Fa-o cu el doar daca simti tu ca esti pregatita de acest pas. Sper ca stii ca ...

Re: Imi place un baiat, dar am refuzat o intalnire

din 11 sep 2010 18:14 de iAndreo

Il vrei inapoi ,dar sa nu fugi tu dupa el .Vrei sa fug eu ? poate sa ti-l aduc si pe tava .Vorbeste cu el,fa rost de numarul lui de telefon ,suna-l... spune-i ca vrei sa iesiti la un suc,nu e nimic rusinos sau gresit in asta. O sa se bucure ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubitul a

din 11 sep 2010 18:12 de iAndreo

Daca a ajuns sa dea in tine inseamna ca nu e fericit . Oamenii nervosi sunt oameni nefericiti...intreaba-l ce are, ce-l supara..ce-l deranjeaza ,poate este si el intr-o situatie urata si nu stie cum sa-i faca fata ,are nevoie de ajutorul tau si ...

Re: Re: Re: Re: Ce sa fac sa ne fie bine??? (II)

din 11 sep 2010 18:07 de iAndreo

Parintii ei ii vor binele,dar ei judeca doar dupa aparente...adica ce zic : ala e tigan ...nu-l vreau in familia mea. Insa ei nu-l cunosc deloc personal,sunt sigur de asta . SI daca fata asta il iubeste atat inseamna ca este un tigan atipic . Eu ...

Re: Re: Vreau sa ma placa un baiat

din 11 sep 2010 16:06 de Alexutssa

Pai daca te mananca .. te mananca :) Nu poti gasi alt baiat , care sa nu aiba prietena ? Le distrugi relatia , pentru ce ? Pentru satisfactia personala ?

Re: Re: Re: Despre orgasmul intravaginal .

din 11 sep 2010 13:44 de Psyche

dupa parerea mea,atingerea orgasmului simultan e deznodamantul cel mai grozav al unui act sexual,dar sa nu traiesti cu impresia ca majoritatea cuplurilor au parte de asta. mie mi se intampla ca una din cinci partide,sa zic,sa fie asa. ai grija ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 sep 2010 12:20 de the_gogu

as putea sa te contrazic...ultimele mele 2 prietene, aveau 20 de ani cand le-am cunoscut erau virgine...si bune(una nu-i avea demult impliniti, cealalta in 2 luni facea 21). De gasit sunt...desi nu stiu daca voi mai avea vreodata norocul asta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor --> efecte ad

din 11 sep 2010 05:05 de dudulitza

Buna!!! Am si eu o intrebare. Am avut menstruatia prin data de 5 August. In data de 3 Septembrie pe la ora 2 noaptea observ ca prezervativul are o gauritza si a ejaculat in prezervativ. Nu stiu daca a intrat spermatozoidul in mine sau nu. Dupa vreo ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 646 din 3731
«   1 ... 643   644   645   646   647   648   649 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare