Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Prea mica de inaltime!!! din 11 sep 2010 04:41 de adelina
si ce vina au ele(noi)?
daca asa le'a fost dat sa creasca???
esti doar un tigan prost care se uita doar la craci >:P ...
esti doar un prost! nu e adv ce zici.
am multe colege de 155 si se uita toti baietii la ele ca arata bine.
crezi ca toti ...
Perfection is overrated. din 11 sep 2010 04:09 de ExoticDream
Chef de poezie realista....
O bucatica din [i]Glossa[/i] (the main idea, actually), o felie din versurile scrise in perioada neagra (a dezamagirii), un pic din [i]Scrisori[/i] si mai ales.... partea cu olaritul din finalul [i]Luceafarului[/i]... ...
Re: Re: Re: Re: vreau s ma plak un baiat din 11 sep 2010 02:41 de lsx
face sex ora la viteza cu tine daca il placi si tu:D
Re: Re: Re: Nevoie de ajutor din 11 sep 2010 02:33 de simosimina
da...trebuia sa ma gandesc la asta:))
ar fi trebuit, categoric, sa manance lamaia aia :)))
Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu din 11 sep 2010 02:28 de Machiavelli
1.Ai 16 ani (esti minor)
1.Ba o sa o doara pentru ca ea habar nu are ce e ala "carici" si nici tu ce e aia "pasarica"
3.Nu vorbii de placerea oferita celuilalt din timp ce inca esti virgin
4.Daca te simti pregatit sa imi raspunzi te-ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 sep 2010 23:26 de sgc
gresit. am identitate. o vezi la expeditor , chiar daca sunt doar initialele este o identitate reala si totala, de altfel singura de acest gen pe forum. este intr-adevar si chestie de stare si vointa. serioasa sunt tot timpul, iar de raspuns, ...
Re: vreau s ma plak un baiat din 10 sep 2010 23:24 de femme
In primul rand, scrie in romaneste, te rog! :ok:
In al doilea rand, daca are prietena, nu vad de ce te-ai baga intre ei! Lasa-i sa fie fericiti! Cauta-ti altul!%%-
Re: Re: Re: re:re:re:re:re:re;mesaj din 10 sep 2010 23:07 de sgc
si tu si fata aveti dreptate%%-
Re: Re: re:re:re:re:re:re;mesaj din 10 sep 2010 22:48 de AaLlEeXx
Vedeti cine stie, fata are drepate:) dar...:) puteti incerca faza cu pupicul pe obraz pe la cinema:) si dupa , sa va puteti bucura la maxim:)!Si, sa nu ii spuneti unei fete ca o iubiti/sau sa ii cereti prietenia pe mess...este prostesc:)!
...
Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingra din 10 sep 2010 22:39 de Mongoose
Sal , e super adevarata faza cu sala , nu imi vine sa cred... . Am 17 ani si acum 3 luni aveam 62 kg la 1.90 ( mort ) . Am fost la sala si am urmat sfatul unui antrenor de acolo care a zis pur si simplu sa-mi fac singur de mâncare ( creste apetitul ...
Re: Numarul mediu al partenerilor sexuali (+TEST!) din 10 sep 2010 21:21 de BBU
Si ce relevanta are testul asta?
Daca de exemplu vine unu care sustine ca a avut 1001 aventuri cu 1500 de fete ce iese din asta??? fata de unu care vine cu "plagerea" ca are 25 de ani si nu a avut niciodata o relatie sexuala ...
Re: Re: Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ? din 10 sep 2010 20:40 de david
da, sa beti dupa ce va inbatati cu bere, ca s-o reciclati!:lol:
Re: Re: O poveste de dragoste.... din 10 sep 2010 20:10 de femme
E de 6 ani post-ul! Cred ca s-au mai schimbat lucrurile!:,
Re: Re: Despre orgasmul intravaginal . din 10 sep 2010 18:01 de Frag
Asta facem :) . Dar pe ea anumte pozitii care imi provoaca mie placere pe ea o deranjeaza .
In fine dar chestia asta cu randul nu poate devenii plictisitoare ?
:) O noua intrebare :)) . Cum facem sa ne sincronizam ?
Eram extrem de ...
Re: Despre orgasmul intravaginal . din 10 sep 2010 17:34 de Psyche
daca vrei sa faci pe modestul,ai postat unde trebuie.
acum,si eu am intampinat aceiasi problema un timp. cred ca si chestia asta cu orgasmul e tare relativa la femei.
si depinde si cat de mult conteaza pentru voi sincronizarea. adica,spre ...
Re: Re: Re: Re: Probleme cu viata sexuala din 10 sep 2010 17:29 de Psyche
atractia fizica implica dorinta sexuala. sa-l vrei pe omul ala,sa te uzi toata cand te mangaie la gandul ca in urmatoarele ore o sa ai parte de tot tacamul,intelegi?
ideea e ca o viata fara sexualitate e lipsita de condimentul ei principal. ...
Re: O poveste de dragoste.... din 10 sep 2010 15:35 de iAndreo
Incredibil... ai trecut de la " IL IUBESC NEBUBESTE" ,la colegul lui de clasa. Cum poti avea asa inima de piatra? Cum sa te combini cu acel coleg de clasa ? ...iti dai seama,cata durere este in sufletul lui, sa-l vada pe baiatu ala in fiecare ...
Re: Cum sa il uiti dupa ce te-a parasit? din 10 sep 2010 15:12 de iAndreo
stiu cum te simti,si eu trec prin aceeasi situatie... este foarte dureros ,cateodata imi vine sa ma arunc de pe bloc,sa ma spanzur... imi vine sa fug de acasa, sa ma duc in padure sa ma sinucid,sa nu afle nimeni .. ma simt cel mai nefericit om ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 sep 2010 15:01 de sgc
Re: Re: Te-a inselat!!! Ce faci? din 10 sep 2010 14:04 de symo82
da..ok,ierti,dar atata timp cat el calca stramb,nu mai poti avea aceeasi incredere in acea persoana,si automat apare o raceala intre ei doi...si decat sa stai impreuna cu el si sa nu mai fie ce a fost inainte,mai bine te lipsesti. eu una nu asi putea ...
Pagina 647 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
64 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |