Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 sep 2010 00:52 de Leroy
Pai nu o lua ca pe o obligatie, ia-o ca pe un favor... Pe care daca vrei il faci, si este foarte bine primit si probabil se va arata o recunostinta pt treaba asta, sau poti sa nu il returnezi si gata.
Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai nebunesc loc in care a din 10 sep 2010 00:46 de Leroy
ei, ei, nu ti-o lua in cap, daca-mi mai zici cateva, pe urma sunt nevoit sa te caut prin oras ca sa te cunosc si mai bine :lol::rolleyes::,
Re: Re: Stie cnva..kumva..kum sa.. din 10 sep 2010 00:41 de McLove
Are 14 ani...
Mai bine vorbeste cu profesorul, il intreaba, se documenteaza la ceilalti colegi, si le rezolva.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 sep 2010 00:29 de Pischot
Si daca nu o sa se simta pregatita nici in ruptul capului?!
Pentru ca incapatanarea isi pune amprenta!?
Atunci sa`i dea "doo" dupa ceafa si s-a rezolvat problema si cu asta basta.
Re: Re: Re: Ce sa fac sa ne fie bine??? (II) din 10 sep 2010 00:11 de Alinutza
Intotdeauna parintii ne vor binele.Si cand spun asta o spun din tot sufletul.Eu nu vad un parinte care i-ar face placere sa-si vada copilul suferind.Deschide ochii si cunoaste-l bine. Pana la urma va fi barbatul tau chiar daca vor accepta sau nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 sep 2010 00:09 de sgc
bai fata, in eventualitatea ca ma-ta nu te-a facut redusa mintal in asa hal incat s-ajung in secunda asta la concluzia ca nici bun-simt nici creier nu-s de tine, pricepe ca nu te bagase nimeni in seama. cu certitudine, eu nu. nu te mai interfera ...
Re: Re: Re: Re: sal din 9 sep 2010 23:40 de femme
Se poate sa ai un himen mai rigid! Esti sigura ca nu exagerezi tu cand spui "dureri mari"? Daca ati incercat cu rabdare, lubrifiere si tot tacamul si nu merge, ar trebui sa vezi un ginecolog!:ermm:
Re: Farmece si vraji din 9 sep 2010 23:24 de mariana
[b]Buna! si mie mi s-a intamplat multe dar trebuie sa mergi la o manastire ( eu merg la RADU VODA), acolo am duhovnicul nostru care se roaga ptr. noi.Ma rog si eu si cu ajutorul lui dumnezeu sper sa trec cu bine peste toate acestea. Dute si tu si ...
Re: Sex protejat, pata pe cearceaf, posibila sarci din 9 sep 2010 22:59 de simosimina
stresul este cauza intarzierii....cat despre pata, sincer eu cred ca este de la tine...sperma de obicei dupa ce ramane pe ceva se face ca apa...iar tu ai spus ca era ceva branzos...si nu poate fi decat de la tine.
Stai linistita ca o sa iti vina
Re: Re: Probleme cu viata sexuala din 9 sep 2010 22:52 de Mannuu
m-am masturbat rar...dorinta sexuala nu prea simt..asta si e problema mea..
am avut 4 parteneri,dar nu a fost nimic de durata.
o partida de sex include de toate...el se pricepe foarte bine,stie sa faca multe lucruri si incearca orice cu mine ca ...
Re: Candidoza vaginala din 9 sep 2010 22:40 de ubyalex
cu sigurata nul poti lasa pe prietenul tau sa-ti fac sex oral...poate lua si el...daca dai search pe google o sa gasesti niste poze "foarte frumusele" cu infectiile pe care le poate provoca....mergi fuguta la medic si trateaz-o....daca nu cauta ...
Re: Probleme cu viata sexuala din 9 sep 2010 22:15 de Psyche
atunci poate ca intr-adevar problema e la tine. eu,personal,ca sa-mi dau seama daca nu e o chestie naturala trebuie sa primesc niste lamuriri.
esti relativ in anonimat deci nu cred ca te deranjeaza si probabil asta o sa-i ajute si pe ceilalti ...
Re: Probleme cu viata sexuala din 9 sep 2010 21:37 de Nekunoskuta
Cat de des faceti dragoste? Ca doar nu o data la 2 luni? ...sper... :D
Ce sa zic...daca va iubiti nu ar trebui sa conteze desi in timp pot apare frustrari: din partea lui ca nu primeste ce ar vrea, din partea ta ca e el frustrat, e posibil ca ...
Re: Re: Stie cnva..kumva..kum sa.. din 9 sep 2010 21:29 de ThT
Pana invata toate forumulele de la excel si cum sa-l foloseasca mai bine invata cum sa rezolve exercitiile.:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 9 sep 2010 21:07 de Psyche
lectura placuta,ce sa zic:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce car din 9 sep 2010 20:49 de Nekunoskuta
Ok, si cum ai dedus tu ca daca eu citesc "Seri albastre" mi-am pierdut setea de informatii? Tu ai spus "dupa [b]fiecare[/b] roman" deci...???:ermm:
Mie imi place sa recitesc tot ce am citit acum 10-15 ani. "Vad" acele carti in alta lumina, le ...
Re: Nevoie de ajutor din 9 sep 2010 20:23 de Psyche
daca era in prima zi dupa ciclu,stati linistiti.
nu stiu ce rol are lamaia aia acolo,dar totusi:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brianna Frost din 9 sep 2010 20:23 de SORIN28
Sa mori tu!:-` Uite ca eu nu fut asa urata, in ideea mea ai nu merita nici macar o muie in plictiseala. Nu-mi place, e urata cu draci.
Re: Stie cnva..kumva..kum sa.. din 9 sep 2010 19:55 de the_gogu
daca-mi amintesc bine....faceam ceva de genu in liceu la info pe microsoft excel...bineinteles, trebuie sa stii sa folosesti excelu...sunt destule tutoriale pe net...ai putea sa incerci sa te documentezi, si mai inveti sa folosesti si excelu pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brianna Frost din 9 sep 2010 19:49 de Frag
Baiiii .
Ce e cu atatea mofturi ? De gen.u . Oooo domne e urata ... Bai oameni buni , daca ar zice tipa sa fiti iubitul ei ar fii cea mai frumoasa :)) .
Corect .
Si cine zice ca nu i.ar pune.o e prost , scuzati.ma ca o zic :)) :ok:
Pagina 649 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |