Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai

din 10 sep 2010 13:58 de Mikey

Am 15 ani si vreau sa nu mai fiu pt ca sunt curioasa sa stiu care sunt senzatiile sexului dar mie frica ca o sa ma doara. 1.Eu am 16 ani 2.Nu o sa te doara asa tare cum crezi tu 3.Placerea o sa fie mult mai mare decat durerea 4.Daca te simti ...

Re: Te-a inselat!!! Ce faci?

din 10 sep 2010 13:37 de ella82

da...de acord cu ceilalti...nu poti ierta...dar aici depinde de fiecare persoana...depinde de sentimente...depinde de faptul daca ai sau nu o familie cu acea pers...daca iubesti cu adevarat o persoana...ierti..atat timp cat nu se mai repeta...sunt ...

Re: Sex protejat, pata pe cearceaf, posibila sarci

din 10 sep 2010 13:34 de metaforic

ce-ti mai trebuie ginecolog cand ai internet si destule fete gata sa-ti povesteasca tot ce-au auzit ele despre "insarcinari si desarcinari". modul... Adica miracolul vietii e ceva rau? (urate emoticoanele de pe forumul asta, acum voiam sa pun ...

Re: M-am indragostit de profesorul meu!

din 10 sep 2010 13:00 de ella82

hmm...e cam rau de tn...dar gandeste-te la u...si ce daca vei lua note mici...vrei o alta deceptie?e pbb ta...dar u ai atractie doar la profi?nu cred...cauta-ti pe cineva de varsta ta...e imposibil sa nu fie cineva pe placul tau...

Re: Re: Nevoie de ajutor

din 10 sep 2010 12:59 de metaforic

o ajutai daca-i spuneai asta inainte sa manance lamaia. acum normal ca nu mai sunt sanse

Re: Cum / ce sa fac ?

din 10 sep 2010 12:48 de ella82

in prima faza intreab-o pe ea...daca refuza sa iti dea un rasp care te satisface...incearca a2a varianta...dar parerea mea?poate ca are 2 id-uri si 2 personalitati...(pe mess)ma refer...dar...ia masuri si clarifica situatia

Re: Tinem unul la altul, dar sunt timid!

din 10 sep 2010 12:28 de ella82

sunt unele persoane timide...as putea spune ca u esti ft timid...dar incearca sa faci cv inainte de a se plictisi fata...a avut rabdare suficienta...nu crezi?daca tii la ea...spune-i...ca nu te musca...si nici nu te mananca...

Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 10 sep 2010 12:03 de ella82

o persoana o cunosti atat cat iti permite ea...se poate preface...te poate minti...fara ca tu sa iti dai seama(pe moment)...dar iubirea....nu cred ca poate fi demonstrata...trebuie sa fii atent...sa nu vrei sa fii cel de dinainte...trebuie sa fii cel ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:)nu am inte

din 10 sep 2010 11:04 de mihai

Nu trebuie 10 kg de sperma sa ramana gravida ! Chiar daca ai impresia ca nu ai terminat in ea cateva picaturi tot i-ai facut "cadou".

Voi ce credeti ? !

din 10 sep 2010 10:51 de Deuk

Buna , am 18 ani si acum 1 an miam inceput viata sexula .. sunt cu acest baiat de 2 ani de zile si momentan ne intelegem foarte bine , ok pana aici e bine , problema e ca umeori am impresia ca profita de mine desi nu cred .. de exemplu imi cere ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 sep 2010 04:33 de ExoticDream

Do you wanna bet, "darling"? Crezi ca daca nu te loghezi "bratul" nostru lung nu ajunge pana in Surrey? Ti-am mai spus ca data trecuta nici macar nu te-ai prins de ce la tine "nu mergea site-ul"! :D:lol::D

din 10 sep 2010 04:17 de Bozgoru

stii ce e ciudat aici si putred in Danemarca... tu deobicei vorbesti ca o bolnava psihic.. dar cand e vorba sa te "paruiesti".. sa jignesti.. folosesti jignirile si acuzele intr-un mod normal.. fara nebunii.. fara cuvinte de om bolnav psihic.. ...

Re: Site de rezolvare a temelor la matematica?

din 10 sep 2010 04:09 de ExoticDream

Nici daca as sti, nu as face astfel de recomandari. Dupa ce ca limba romana va este inamic declarat, sa va mai ajutam sa terminati scoala fara sa aveti habar sa rezolvati o ecuatie de gradul intai?!? Daca vrei, cunosc un site unde se discuta ...

Re: Anxietate

din 10 sep 2010 04:07 de Bozgoru

ia si tu niste calmante usoare pentru care nu e nevoie prescriptia medicala.. gen PC Sedatif sau... Vagostabil.. ia o luna.. si vezi daca se simte ceva daca nu.. du-te la un psiholog... ciau..

din 10 sep 2010 04:00 de ExoticDream

Ok, se pare ca ai ales. Suflet caritabil ce sunt, mai am rabdare [b]o singura data[/b]: asadar, daca mai gasesc in urmatoarele zile [b]un singur mesaj urat[/b], indiferent la adresa cui ar fi, te recomand cu caldura pentru banare, pricepusi? Mark ...

Re: Probleme cu viata sexuala

din 10 sep 2010 03:57 de Bozgoru

macar e bine ca voi putetisa simulati de la orgasm pana la intreg actul sexual.. noi daca nu avem chef se vede.. si se vede clar lipsa chefului :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai nebunesc loc in ca

din 10 sep 2010 03:26 de ubyalex

da si exemple...daca tot ai spus..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubitul a

din 10 sep 2010 02:57 de Machiavelli

Cum reusiti sa va combinati numai cu puscariasi si viitori puscariasi?Baieti buni nu va plac?Ce,nu o au mare?Nu stie si nu e in stare sa te "urce pe pereti"?Nu are "spatele" asigurat prin oras? Nu are ultimul bmw luat de la bulgari? Sunteti ...

Re: Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten

din 10 sep 2010 02:51 de Machiavelli

Rusine nu are de ce sa fie dar nici nu e ceva absolut normal :ok:

Re: Re: Mai sunt fete virgine la 20 de ani, la 17,

din 10 sep 2010 02:40 de Machiavelli

Cine stie,cunoaste :,

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!