Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello din 9 sep 2010 19:35 de McLove
Poate asa e... dar, nu cred in iubire "online" pe messenger.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 sep 2010 18:53 de ursaru
Nu neaparat...daca lui ii place sa-ti faca,lasa`l.Cand o sa fi pregatita o sa`i faci si tu lui.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello din 9 sep 2010 18:35 de fernando
fernando ofera control la pisipoanca,se stieeeeeeee!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello din 9 sep 2010 18:29 de Crackline
Indeed , stiu ca de la o anumita varsta e greu sa schimbi omul dar daca are o farama de vointa n-o sa mai fie catalogat drept ''ala care sta in spatele calculatorului'' . Worth to try, if not , oh well :P better luck next time
Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten din 9 sep 2010 18:22 de Crackline
Sor-mea are 22 de ani , n-a avut niciodata prieten , e virgina si primul sarut a fost la 21 de ani. Nu e nicio rusine nici macar in asta.
Daca-ti faci probleme d-astea la 16 ani......
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello din 9 sep 2010 18:18 de Crackline
Meh :<
Nah , adica vorbim ceva timp pe mess sau MSN or whatever pana ajungem sa avem incredere unul in altul. Atunci putem sa vorbim si despre lucruri mai intime ; o
Pentru mine privat inseamna numai in locuri gen yahoo/msn ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hello din 9 sep 2010 18:12 de McLove
Aici nu sunt matrimonialele...
:.
LE:
Adica... daca eu iti trimit PM cu "mai esti virgina?" imi spui, dar aici nu spui? :ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 sep 2010 18:09 de Diana
NU ai de ce sa ma feliciti pt ca nu se va repeta experienta (valabil pt amandoi!). Am decis asta in urma unor discutii deschise cu iubitul meu. Daca peste un timp se va produce "evenimentul"...ok,daca nu-asta e! Mi-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Hello din 9 sep 2010 18:06 de Crackline
Nu stiu daca o sa mai citesti topicul asta dar noh , sa ma prezint:
-fata
-20 de ani
-anul 1 la facultate
-locuiesc la Bucuresti la camin privat
-imi plac jocurile : Ador MMORPG-urile ( WoW , Conquer), Shootere mai putin (Doom , Duke ...
Re: Re: Hardstyle ! din 9 sep 2010 17:07 de the_gogu
ala nu-i hardstyle...crede-ma, nu te lua dupa commenturile de pe youtube, si ala care a pus hardstyle la titlu si a pus poze in clip cu "hardstyle will never die" sigur nu prea are treaba cu genul ...am ascultat destul genul ca sa pot diferentia ...
Re: Re: Re: Re: Re: ajutati-ma urgent va rog din 9 sep 2010 16:21 de Leroy
Corect...
Nu dispare erectia atat de repede, deci nu exista posibilitate sa ramai insarcinata.
Menstruatia iti poate intarzia din 100 de motive, asa ca poti sa stai calma.
In plus, daca ma gandesc mai bine, ar fi trebuit sa fii si in ...
Re: Sex cu o virgina pe care nu o iubesti din 9 sep 2010 16:14 de Crackline
1. O lasi in pace
2. O faci , ramai bou si-ti traiesti viata amagind fete naive , in loc sa fii cu femei adevarate. Good luck to ya!
Apropos , poate ai noroc , o lasi grea si sa dea naiba de nu o vei lua de sotie ca altfel te omoara tac-su, o ...
Re: Mai sunt fete virgine la 20 de ani, la 17, la din 9 sep 2010 15:57 de Crackline
Sunt destule , dar au ajuns sa fie la acea varsta din anumite motive asa ca sa nu crezi ca o vei face cu una in primele 6-7 luni ca te inseli :P
... poate doar daca o imbeti
e gresit daca te machiezi la 14 ani? din 9 sep 2010 15:56 de mirela
omg....ce faceti atata drama..cine vrea se machiaza cine nu vrea nu ....dne ferima ...ce obsedate sunteti(!)(!)
Re: Re: Ura fata de parinti din 9 sep 2010 15:54 de Crackline
daca doar pentru atat ii urasti inseamna ca ar trebui sa-i crap capu' lu maica-mea :P
Re: Re: Re: Re: ajutati-ma urgent va rog din 9 sep 2010 14:50 de victoria_ok
O sa-ti vina, n-are incotro:D
Re: Re: Re: Re: Am 13 ani si doresc sa fac sex cu din 9 sep 2010 14:31 de ExoticDream
Incearca pe centura capitalei, poate mai gasesti locuri libere, desi cu criza asta s-ar putea sa nu te alegi cu mare lucru. Iti dorim succes in "munca" si, daca nu mai ai alte "probleme" pe aici, drum bun!
%%-%%-%%-
De ce facem copii din 9 sep 2010 12:34 de Roxana
Pentru unii un copil( 2-3) este o implinire.La fel ca alte lucruri pe care le bifezi pe lista de realizari in viata. La un moment dat cand vezi cum trece viata pe langa tine de la o zi la alta si simti ca nu mai ai sens, ca nu ai pentru ce lupta, ca ...
Re: Re: Re: ajutati-ma urgent va rog din 9 sep 2010 10:12 de bbm
daca stau bine sa ma gandesc a stat putin in interiorul meu dupa ce a terminat, dar nu mai stiu exact cat.oricum nu foarte mult, iar erectia din cate mi-aduc eu aminte nu ii disparuse inca :-?
mi-am facut ieri un test de sarcina si a fost ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai sunt fete din 9 sep 2010 06:06 de SORIN28
Daca bagi o traducere, promit ca-ti raspund(desi la felul cum scrii, nu meriti).:ok:
Pagina 650 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |