Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: E grav ? intrazierea menstruatiei din 7 sep 2010 23:18 de andreiutzza
mulrumesc :* .. azi mia venit , mam linistit .. nu ne-am protejat ultima oara ..
Re: Vreau Fund sExy din 7 sep 2010 22:19 de sweety16
Cauta pe net si vei gasi exact exercitiile de care zicea valentine mai sus si inca multe eletele.Au si explicatii pentru o executare corecta si poze ca sa-ti dai seama exact.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pt baieti!! din 7 sep 2010 21:19 de Sashimi
Sincer sa fiu nu ma deranjeaza daca prietena mea ar avea burtica deoarece nu pun mare accent pe aspectul fizic. :D
Re: Sex adoloscenti din 7 sep 2010 18:28 de the_gogu
Pai in primul rand...rasfoieste forumul la seductie si o sa gasesti ceva pe-acolo, erau mai demult niste topicuri interesante scrise de valentine, acum daca n-am mai intrat de foarte mult timp habar-nam ce mai e pe forumu asta dar bagate si citeste, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa-i cer idu din 7 sep 2010 18:21 de the_gogu
Sunt curios...ce voiai sa-ti zica? ca vrea sa se culce cu tine? logic ca nici una n-ar spune asta de la prima intalnire...asa ca din moment ce-i face placere sa vorbeasca cu tine, sa iasa cu tine la o plimbare poti sa mergi mai departe fara sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lucruri in din 7 sep 2010 18:16 de the_gogu
pai si daca stii...iti place sa vorbesti singur? :lol:
Vreau fund sexy din 7 sep 2010 16:35 de 5iokolata
#
buna!as dori sa va pun o intrebare!am fundul plat, am slabit brusc si nu mai am fund deloc!ce as putea face sa am fundul mai mare, si bombat,exista alimente pe care daca le mananc sa se puna numai pe fund?eu de obicei ma ingras la burta!oricat ...
Re: Tinem unul la altul, dar sunt timid! din 7 sep 2010 16:11 de dorinda
Nu mai fi asa mototol pentru ca fata o sa se plictiseasca de atata timiditate din partea ta. Cu toate ca este destul de normal sa fii timid la varsta ta, dar nici chiar in halul asta. Nu mai fi prost si ia-ti ouale-n mana (asta daca le mai ai, ...
Re: sex bla bla din 7 sep 2010 15:48 de Vanessababy
Nu cred ca ai putea fi insarcinata..totusi, fa un test.
Sex adolescenti din 7 sep 2010 14:45 de nokiae51
Va rog....raspunsuri serioase.
Am 17 ani si vreau neaparat sa imi incep viata sexuala fiindca multi prieteni cu care umblu deja au facut-o dar eu am avut doar cateva relatii de scurta durata. Liceul unde invat nu imi permite asta pentru ca este un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa-i cer idu din 7 sep 2010 14:07 de Firefox
doar cu ea sau si cu prietenii sau si cu catelu' ?
Re: Re: Re: Re: Re: Subiecte de abordare pe Messen din 7 sep 2010 13:44 de A
sa stii ca nu este mereu asa..daca fata doar te simpatizeaza si inca nu a ajuns la un stadiu putin mai avansat de asta...si ii spui ca ai visat-o exista probabilitatea de a se speria si de a te crede un ciudat care nu a mai avut prietena ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 sep 2010 13:39 de McLove
Mie nu mi-a zis nimic, si nu o sa-mi zica. Dar, daca Sorin, sau Exotic, sunt frustrati pentru tine... sa vedem ce au de zis.
Asta se intampla, cand oamenii idioti se baga in seama. :rolleyes:
Pai, tinand cont ca in fiecare post injura pe nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce carti a din 7 sep 2010 11:35 de Psyche
pura nu,dar fie si un dram de informatie gasesti in oricare chiar daca vorbim doar o perspectiva noua a cuiva asupra unui aspect al vietii
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studiu din 7 sep 2010 11:29 de Psyche
imi cer scuze,d-soara moderator,pentru ca am indraznit sa scriu cele 3 litere: s g c.
adica nu inteleg. nici cand se poarta bine considerati imposibil sa fie integrata?
:blink:
Re: Vorbe.. din 7 sep 2010 10:48 de Lyddy
Daca si tipei ii place,poti sa-i spui orice iti trece prin minte si crezi ca i-ar face placere
despre chestia asta din 7 sep 2010 09:48 de esti beat
si eu am cam aceeasi problema... ejaculez prematur...primul numar ii praf, al 2lea 10 min si celalalte sunt din ce in ce mai bune... numai ca pauza dintre ele te omoara atat pe tine dar mai ales si pe ea, isi pierde cheful si devine foarte frustrant. ...
Re: Re: Re: Sunt insarcinata? din 7 sep 2010 09:45 de Zyspar
Imi cer scuze ca pun intrebarea aici dar nu am gasit unde si sunt putin cam disperata.
Am un ciclu destul de regulat, dar lua asta ar fi trebuit sa imi vina in primele zile ale lunii, adica maxim 3 septembrie. Si totusi nu mi-a venit nici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa-i cer idu din 7 sep 2010 02:51 de Firefox
o sa inveti ca nimic din ce zic ele nu trebuie luat "Mot à mot"...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenul meu zice ca din 7 sep 2010 02:07 de Machiavelli
Ia nu mai invata fetele la prostii :lol:
Daca ei i-o fii placand sa stea decat cu cracii in sus si baiatul sa "munceasca" tot timpul o fii obosit si el na.Ce,o-ti fii voi divine dar nu suntem nici noi roboti.Il compatimesc...:ermm:
Pagina 653 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |