Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Sunt insarcinata?

din 8 sep 2010 13:23 de maria

Inearca pe ro-mamma o sa gasesti acolo rasunsu pe care il cauti

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 sep 2010 13:07 de neghiobu

taci si "ia de la Basescu"

din 8 sep 2010 13:02 de Igor Tudor

daca va mai am9intiti am mai postat eu aici o data si mi-am dat cu parerea despre portarul Reina care gafase la acel moment,acum revin cu o noua gafa din meciul Argentina-Spania terminat 4-1,acum sigur veti spune ca nu e vina lui ca a alunecat si ...

Re: Re: Re: Re: Sunt insarcinata?

din 8 sep 2010 12:36 de Nekunoskuta

Da, poate sa-ti intarzie daca ai fost racita "la burta".

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare o fi o greseala d

din 8 sep 2010 12:18 de iulya2010

buna am 20 de ani si am si eu cateva nelamuriri si daca puteti as vrea sa ma ajutati...eu si prietenul meu ne dorim un bebe...imediat dupa ce mi-a trecut cm am facut dragoste neprotejat, si asa seara de seara tipm de 8 zile.. iar mai apoi am facut-o ...

Re: Cum / ce sa fac ?

din 8 sep 2010 12:05 de McLove

Partea cu "sa imi fac un id, sa ma dau altcineva"... e o solutie, daca ai ~16 ani, si ea are la fel. Dar, daca ai o anumita varsta... Ai zis ca are un id ascuns de tine... e putin ciudat, adica intr-un cuplu, nu prea se ascund astfel de ...

Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex.....

din 8 sep 2010 11:49 de flory

si eu am varsta ta si nu am facut sex cu iubitu meu si sti de ce ne certam mereu si nu aveam incredere in el.mai nou am facut-o cu cineva de incredere si nu mi s-a intamplat nimicda oricum daca esti pregatita si ai incredere in el ca nu o sa te arate ...

din 8 sep 2010 10:38 de compot

:D Hai c-am revenit! Sunt in Romania si... am fost plecat tot timpul, n-am avut timp de net:(. De acuma inainte, voi posta constant, cel putin aici, la fotbal! N-am plecat, nu m-am insurat, sunt aici, sunt in viata... relaxat! Paradox... ...

Re: Rana pe col si anticonceptionalele

din 8 sep 2010 10:37 de anabella

BUna.am fost ieri la doctor si a zis ca am o rana pe col si incercam sa o tratam cu medicamente,daca nu o sa fac cauterizare.a spus ca despre anticonceptionale nici nu poate sa fie vorba. si-a facut cineva cauterizare?cum e?

Sex protejat, pata pe cearceaf, posibila sarcina?

din 8 sep 2010 10:27 de bbm

Buna Sunt noua pe forum, dar inainte am tot citit raspunsurile voastre la anumite probleme, astfel incat m-am incumetat si eu sa vin cu o problema acum 2 saptamani am facut sex cu prietenul meu (protejat-prezervativ) dupa actul sexual am ...

Re: Imi place de o fata,dar tot ma respinge

din 8 sep 2010 09:43 de pulemberg

mda.. dc nu esti mai indraznet? daka esti timid nu ajungi nikaieri. Invit-o la un suc ( faci tu cinste) , baga-te in vorba cu ea , fii intotdeauna zambitor . Daca aveti o relatie de amicitie buna incearca sa ii povestesti unele probleme de ale tale ...

din 8 sep 2010 09:38 de ubyalex

daca nu ai vazut era o stire pe cancan si am dat de ea in timp ce ma uitam la alte stiri....am postato ca sa vada lumea cat de josnic a putut ajunge aceasta femeie....iar ce am spus mai sus este parerea mea...am dreptul sa-mi spun parerea si sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa-i cer idu

din 8 sep 2010 09:31 de yony

chiar asa... :ok:

Re: Sex adoloscenti

din 8 sep 2010 09:26 de yony

da'mi voie sa te contrazic un pic...nu trebuie sa iti incepi viata sexuala doar pt ca toti prietenii tai au facut-o... asta o face fiecare cand simte...;) fara sa se simta constrans de cineva sau ceva.. te inteleg ca esti la varsta, si perioada ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubitul a ince

din 8 sep 2010 07:49 de ana

ma intilnesc de un an cu prietenul meu din primele luni a inceput sa dea in mine imi era frica sal las ma ameninta cami va omori familia si apoi pe mine.acum vreau sal las si nustiu cum iar ma ameninta mii frica de el.am doar 18 ani.dacal dau la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te-a inselat!!

din 8 sep 2010 04:27 de ExoticDream

Evident ca nici unul dintre cei de pe aici nu are suficienti ani in buletin pentru a fi experimentat iubiri de peste un sfert de secol, insa chiar daca las o marja semnificativa neprevazutului, tot nu vad ce anume m-ar putea determina sa alunec ...

din 8 sep 2010 02:40 de ExoticDream

Daca mai era nevoie de "justificari" in privinta motivelor pentru care parte din posturile acestei persoane sunt sterse, recititi un exemplu in mesajul de mai sus. Veti observa ca abunda in jigniri de tipul celor din spatele blocurilor gri si de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: daca nu

din 8 sep 2010 02:22 de mih

Fato nu ti-ai dorii sa treci prin deastea :P de 1 saptamana si ceva sunt cu o fata ...ma atrage mult ...pupaturi prinsori de sanii fund etc... si normal ca se ridica de numa ...deci corpul se pregateste ptr sex daca nu ai act sexual sau masturbare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Neinregistrati, minori si robo

din 8 sep 2010 00:20 de trabuc

eu zic ca aspectul acestui site sa ramana asa,sa se schimbe alte lucruri si in legatura cu testul IQ daca se poate sa concepeti voi unul,oricum si daca va fi trecut acest test tot cred ca se va gasi unu plictisit care sa scoate aici pe forum o ...

din 7 sep 2010 23:56 de sgc

:ninja: insista tu, ca s-ar putea sa-ti zic. idiot e tac-tu. si da, , vadit frustratii sunt exotic si sorin28. nu ma intereseaza daca ma accepti tu, intrucat nu ti-am cerut parerea , iar chestiai reciproca. ca sa nu mai spun ca extrem de frustat imi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 652 din 3731
«   1 ... 649   650   651   652   653   654   655 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare