Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: daca nu

din 9 sep 2010 05:26 de SORIN28

Ce se intampla intre tine si prietena ta care nu vroia, se numeste petting si nu preludiu. :ok:

Ceas de cumpana.....

din 9 sep 2010 04:38 de ExoticDream

Nu, nu tocmai parghia de la fizica.... Sa lasam deocamdata fizica deoparte, e mai cuminte asa. Pai... si ceas, si fizica, si metafora in doar 3 cuvinte? Ha! Straniu ce conexiuni fac neuronii astia.... Cum de-am ajuns de la fond la forma? Poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 sep 2010 04:03 de ExoticDream

Considera ca te-am avertizat: abtine-te de a mai utiliza vocabularul asta suburban si de a ataca userii pe aici, altfel iar vei fi banata pentru o vreme si vei schimba impresii cu altii pe alte forumuri. Sa nu mai bati campii nu iti mai sugerez, ...

Re: Re: ajutati-ma urgent va rog

din 9 sep 2010 00:50 de Leroy

Stati linistite, atat timp cat prezervativul nu s-a rupt nu exista sansa sa fi curs pe langa, [b]decat[/b], daca a stat prea mult cu penisul in vagin, timp in care si-a pierdut erectia si a permis spermei sa curga pe langa, timp care depinde de ...

din 9 sep 2010 00:46 de Machiavelli

Mister compot sunt in totalitate de acord cu dumitale ca na,suntem romani.Dar de ce bunicagheu nu l-a chemat cand era nevoie pe Mutu?imagineaza-ti ce facea cu Stancu in atac :love:.Mie unul nu-mi place stilul lui Razvand de joc dar daca are un ...

din 9 sep 2010 00:42 de Machiavelli

Asa sa faca si in meciul cu noi..Asa sa-l ajute Dumnezeu :love:

Re: Ce i-am facut la prietena mea??

din 9 sep 2010 00:21 de Andreea

cum poti sa faci sex cu ea 8 ore daca dabia ai dezvirginato????? esti obsedat sau ce ai frate..dute la psiholog cat despre saraca fata du-o si pe ea la ginecolog k ar putea avea complicatii si nu ai tu grija de ea si nu suferi tu !!!

din 9 sep 2010 00:18 de sgc

abtine-te sa mai dai reply pe mesaje, care evident nu-ti sunt adresate. regaseste-ti bunul-simt, in eventualitatea c-ai avut vreodata habar cu ce se mananca chestia asta, apoi vedem daca avem ceva impresii de schimbat:ok:

Re: Re: Ce ziceti de asta...se va supara...prieten

din 9 sep 2010 00:05 de Crackline

Daca e d-aia obsedata de filme romantice , shopping , silueta si atentie prob o sa explodeze Pamantul cand o sa faci farsa. Daca nu e genul care urla cand i se rupe unghia, nu are ca model de urmat in viata pe Paris Hilton si alte alea, ...

din 8 sep 2010 23:01 de femme

Eu nu incurajez pe nimeni! Intr-o relatie trebuie sa stai acolo si sa faci lucrurile sa mearga nu sa "fugi" in bratele altcuiva! Iar daca lucrurile nu mai merg, frumos e sa spui sincer, sa lasi loc de "buna ziua" si sa-ti vezi de viata ta! Se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube

din 8 sep 2010 22:57 de femme

Nu poti sa faci altceva decat sa-l intrebi pe el!! Invita-l la un suc, o cafea in oras si vezi cum se poarta! Daca flirteaza cu tine, inseamna ca te place!

Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste

din 8 sep 2010 22:18 de Loooooly

Am o intr..plac un tip f mult..vorbim pe mess..ne mai si vedem din cand in cand.. Nu stiu daca ma place si as vreau f mult sa aflu... Aveti vrun sfat..?:rolleyes:

din 8 sep 2010 21:06 de compot

Bine te-am regasit!:D Campania asta, cum am mai spus-o, trebuie sa evitam a ne face de ras, despre o calificare nu poate fi vorba... decat teoretic. Eu le tin pumnii de fiecare data, vizionez meciurile nationalei de cate ori pot si asist de ...

Re: Re: Re: sunt insarcinata ?

din 8 sep 2010 19:50 de victoria_ok

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Intreba oricare ginecolog, daca esti sau nu virgina dupa sex oral... Doamne, mai sunt si din acestea

Re: Re: ajutati-ma urgent va rog

din 8 sep 2010 19:04 de victoria_ok

Durere de sani, de burta sunt simptomele ca acus o sa-ti vina menstruatia. Daca ati facut-o protejati, de ce-ti mai pui problema daca esti sau nu insarcinata? Desigur cu exceptia ca nu s-a rupt prezervativul:-` In rest cu cred ca esti ...

Re: Re: Re: Re: the_gogu, back in business !!!

din 8 sep 2010 18:37 de the_gogu

cu ce ma laud? pai am luat bacu' :lol:, gogu acum e student...la psiho... relatia pe care o mentionam atunci in jurnal s-a termina la vreo 2 saptamani dupa, despre ea, chiar nu merita si n-are rost sa vorbesc, au urmat normal mici perioade de ...

din 8 sep 2010 17:54 de ursaru

Bine ai revenit Compot!:D Belarus-Romania 0-0:` daca nici pe astia nu`i batem,ce pretentii sa mai avem?mai bine mai stam "un rand".

Re: ajutati-ma urgent va rog

din 8 sep 2010 17:08 de Ana

Imi pare rau nu vreau sa te sperii dar poate fi vorba de o sarcina cel mai bine fa maine dimineata un test de sarcina, se poate sa nu fie nimic si doar sa iti intarzie din cauza stresului..ai grija multa bafta!%%-:flowers: sa ne tii la curent.

Re: Cum / ce sa fac ?

din 8 sep 2010 16:10 de dorinda

Si eu mai am vreo doua id-uri de care prietenul meu nu stie, dar spre deosebire de prietena ta, eu nu le folosesc. Ar trebui mai degraba sa discuti deschis cu ea daca intr-adevar te deranjeaza treaba asta. Oricum, vorba lui McLove, daca aveti ...

Re: Re: Re

din 8 sep 2010 14:00 de Dany

Ia zi Sabba scumpa tie de cat iti plac asa?:P una de 16 asa e buna ptr tn? dak da lasa PM:P

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 651 din 3731
«   1 ... 648   649   650   651   652   653   654 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare