Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: daca nu din 9 sep 2010 05:26 de SORIN28
Ce se intampla intre tine si prietena ta care nu vroia, se numeste petting si nu preludiu. :ok:
Ceas de cumpana..... din 9 sep 2010 04:38 de ExoticDream
Nu, nu tocmai parghia de la fizica.... Sa lasam deocamdata fizica deoparte, e mai cuminte asa. Pai... si ceas, si fizica, si metafora in doar 3 cuvinte? Ha! Straniu ce conexiuni fac neuronii astia.... Cum de-am ajuns de la fond la forma? Poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 sep 2010 04:03 de ExoticDream
Considera ca te-am avertizat: abtine-te de a mai utiliza vocabularul asta suburban si de a ataca userii pe aici, altfel iar vei fi banata pentru o vreme si vei schimba impresii cu altii pe alte forumuri. Sa nu mai bati campii nu iti mai sugerez, ...
Re: Re: ajutati-ma urgent va rog din 9 sep 2010 00:50 de Leroy
Stati linistite, atat timp cat prezervativul nu s-a rupt nu exista sansa sa fi curs pe langa, [b]decat[/b], daca a stat prea mult cu penisul in vagin, timp in care si-a pierdut erectia si a permis spermei sa curga pe langa, timp care depinde de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 sep 2010 00:46 de Machiavelli
Mister compot sunt in totalitate de acord cu dumitale ca na,suntem romani.Dar de ce bunicagheu nu l-a chemat cand era nevoie pe Mutu?imagineaza-ti ce facea cu Stancu in atac :love:.Mie unul nu-mi place stilul lui Razvand de joc dar daca are un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 sep 2010 00:42 de Machiavelli
Asa sa faca si in meciul cu noi..Asa sa-l ajute Dumnezeu :love:
Re: Ce i-am facut la prietena mea?? din 9 sep 2010 00:21 de Andreea
cum poti sa faci sex cu ea 8 ore daca dabia ai dezvirginato????? esti obsedat sau ce ai frate..dute la psiholog cat despre saraca fata du-o si pe ea la ginecolog k ar putea avea complicatii si nu ai tu grija de ea si nu suferi tu !!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 sep 2010 00:18 de sgc
abtine-te sa mai dai reply pe mesaje, care evident nu-ti sunt adresate. regaseste-ti bunul-simt, in eventualitatea c-ai avut vreodata habar cu ce se mananca chestia asta, apoi vedem daca avem ceva impresii de schimbat:ok:
Re: Re: Ce ziceti de asta...se va supara...prieten din 9 sep 2010 00:05 de Crackline
Daca e d-aia obsedata de filme romantice , shopping , silueta si atentie prob o sa explodeze Pamantul cand o sa faci farsa.
Daca nu e genul care urla cand i se rupe unghia, nu are ca model de urmat in viata pe Paris Hilton si alte alea, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 sep 2010 23:01 de femme
Eu nu incurajez pe nimeni! Intr-o relatie trebuie sa stai acolo si sa faci lucrurile sa mearga nu sa "fugi" in bratele altcuiva! Iar daca lucrurile nu mai merg, frumos e sa spui sincer, sa lasi loc de "buna ziua" si sa-ti vezi de viata ta!
Se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube din 8 sep 2010 22:57 de femme
Nu poti sa faci altceva decat sa-l intrebi pe el!! Invita-l la un suc, o cafea in oras si vezi cum se poarta! Daca flirteaza cu tine, inseamna ca te place!
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste din 8 sep 2010 22:18 de Loooooly
Am o intr..plac un tip f mult..vorbim pe mess..ne mai si vedem din cand in cand..
Nu stiu daca ma place si as vreau f mult sa aflu...
Aveti vrun sfat..?:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 sep 2010 21:06 de compot
Bine te-am regasit!:D
Campania asta, cum am mai spus-o, trebuie sa evitam a ne face de ras, despre o calificare nu poate fi vorba... decat teoretic.
Eu le tin pumnii de fiecare data, vizionez meciurile nationalei de cate ori pot si asist de ...
Re: Re: Re: sunt insarcinata ? din 8 sep 2010 19:50 de victoria_ok
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Intreba oricare ginecolog, daca esti sau nu virgina dupa sex oral...
Doamne, mai sunt si din acestea
Re: Re: ajutati-ma urgent va rog din 8 sep 2010 19:04 de victoria_ok
Durere de sani, de burta sunt simptomele ca acus o sa-ti vina menstruatia. Daca ati facut-o protejati, de ce-ti mai pui problema daca esti sau nu insarcinata? Desigur cu exceptia ca nu s-a rupt prezervativul:-`
In rest cu cred ca esti ...
Re: Re: Re: Re: the_gogu, back in business !!! din 8 sep 2010 18:37 de the_gogu
cu ce ma laud? pai am luat bacu' :lol:,
gogu acum e student...la psiho...
relatia pe care o mentionam atunci in jurnal s-a termina la vreo 2 saptamani dupa, despre ea, chiar nu merita si n-are rost sa vorbesc, au urmat normal mici perioade de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 sep 2010 17:54 de ursaru
Bine ai revenit Compot!:D
Belarus-Romania 0-0:` daca nici pe astia nu`i batem,ce pretentii sa mai avem?mai bine mai stam "un rand".
Re: ajutati-ma urgent va rog din 8 sep 2010 17:08 de Ana
Imi pare rau nu vreau sa te sperii dar poate fi vorba de o sarcina cel mai bine fa maine dimineata un test de sarcina, se poate sa nu fie nimic si doar sa iti intarzie din cauza stresului..ai grija multa bafta!%%-:flowers: sa ne tii la curent.
Re: Cum / ce sa fac ? din 8 sep 2010 16:10 de dorinda
Si eu mai am vreo doua id-uri de care prietenul meu nu stie, dar spre deosebire de prietena ta, eu nu le folosesc. Ar trebui mai degraba sa discuti deschis cu ea daca intr-adevar te deranjeaza treaba asta. Oricum, vorba lui McLove, daca aveti ...
Re: Re: Re din 8 sep 2010 14:00 de Dany
Ia zi Sabba scumpa tie de cat iti plac asa?:P una de 16 asa e buna ptr tn? dak da lasa PM:P
Pagina 651 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |