Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Dosen't Matter

din 7 sep 2010 00:55 de mariusssss

ma baieti nu conteaza marimea eu am 20 de ani si a mea e de 18 kam asa ce vrei frate sa o ai de 30 si grosime de 15 sa nu se mai ... niki o fata cu tine voi credeti ca daca e mare oferiti palcere .. nu intra toata aia de 30 va asigur eu ...... asa ...

Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasati s

din 7 sep 2010 00:39 de Diana

Pun pariu ca nu mai este virgina si ai si trecut la urmatoarea proasta,asta daca nu cumva ai mai inselat-o de vreo cine stie cate ori ca doar din mai cand ai scris mesajul a trecut multa vreme si cum sa rezisti tu atata timp fara pasiune si ...

Re: Incep sa cred ca am probleme!

din 7 sep 2010 00:09 de Diana

Am patit si eu asa ceva :rolleyes: Astea sunt momentele in care iti dai seama ca viata e de rahat :lol: Si chiar e si chiar avem toate motivele sa avem depresii :lol: Dar gandeste-te ca starea asta nu te ajuta cu nimic.Mai bine incearca sa te ...

Re: Re: Re: E grav ? intrazierea menstruatiei ..

din 6 sep 2010 23:55 de Vanessababy

Secretia curge in fiecare zi..pana iti vine menstruatia...apoi, iar...e ceva normal, dar daca spui ca au devenit abundente si ciudate la miros..trebuie sa vina ! asha mi s'a intamplat mie:rolleyes: Te-ai protejat intr'un fel atunci cand ai ...

Re: Re: Re: Cum sa o intreb daca vrea sa facem sex

din 6 sep 2010 23:20 de .

Doamne,ce generatie de copile copaci :lol: N-oi fi fost eu desteapta pamantului la 13 ani dar nici asa proasta sa ma pacaleasca orice boschetar sau boschetar dechizat in don juan.Dar defapt de ce sa le critic atata pe aceste inocente de 13 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu o prost

din 6 sep 2010 23:18 de ubyalex

nu mi se pare nici o cruzime...aia a luat o gramada de bani sa-i satisfaca aluia fantezia asta sadica....si chiar mi se pare amuzant cum o prostituata poate accepta asemenea...nici nu stiu cum sai spun...dar nu stiu de ce ma mai mir acest gen de ...

Re: Sani mari sau mici?

din 6 sep 2010 22:56 de Anonima

Eu am sanii foarte mici si sfarcurile mari si ascutite(aiurea, stiu :(( )iar din aceasta cauza am avut mult de suferit :(( pe strada auzeam glume pe seama mea,la scoala,in tramvai,oriunde. "ce sani n-are asta" sau tot felul de glume cum c-as fi baiat ...

Re: Re: E grav ? intrazierea menstruatiei ..

din 6 sep 2010 22:54 de andreiutzza

sa intelegem ca crezi ca daca ai doar 17 ani e inca devreme ca sa mergi la medic?:blink: nu am zis ca e devreme .. dar pur si simplu mi se pare " ciudat " , nu am mai fosy niciodata pana acum pt ca nu am avut probleme si de asta .. vroiam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o intreb da

din 6 sep 2010 22:03 de sgc

si de-aici:ninja: dispari. in patratica ta sa stai pana nu-ti rup picioarele-n cristelnita ma-tii de imbecil(!)(X) unde moderezi, acolo sa-ntepenesti(})

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o intreb daca v

din 6 sep 2010 21:50 de SORIN28

Daca eram rau, il injuram...asa sunt doar realist. :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa-i cer idu

din 6 sep 2010 21:48 de Noob

Am iesit cu ea in oras la o plimbare si ne-am imprietenit destul de bine...problema e ca am intrebat-o daca are prieten si mi-a zis ca nu si ca nici nu-i trebuie momentan...oare mai are rost sa incerc ? :(

Re: Re: Re: sunt insarcinata ?

din 6 sep 2010 21:41 de SORIN28

Putin gresita logica ta. Logic, nu mai este virgina, practic nu este virgina, medical nu este virgina...doar vaginal mai este virgina, si cam atat. :D Daca una face anal si oral de rupe randurile dar are himenul intreg...este virgina?:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normal

din 6 sep 2010 21:29 de ,

ce bine ai zis-o :lol:

Re: Re: Re: Ajutor!

din 6 sep 2010 21:08 de ion

.o intrebi prima oara daca vrea sa ste cu tine

Re: Help

din 6 sep 2010 20:16 de Psyche

nu ai parte de sex calumea :mellow:

Re: Help

din 6 sep 2010 19:06 de alexnico08

ce noroc pe tine... daca vrei sa ejaculezi mai repede baga decat putin penisul si dai cat mai repede... eu ejaculez foarte repede daca fac asa... dar NU vreau... asa ca eu ma's bucura

Ejaculare tarzie

din 6 sep 2010 18:57 de SorinExperT

Se pare ca imi ia mult timp sa ejaculez chiar daca sunt excitat. Ce se intampla cu mine, a cui este vina?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele...

din 6 sep 2010 17:58 de sgc

functie de context corecte sunt ambele variante. tu, ai folosit viitorul de aceea asa cum a conjugat mclove este corect, adica va. insa mai ai si forma de trecut - spre exemplu v-a stat pe cap, sau ca un nod in gat, sau v-a spus, si multe altele. ...

Re: Re: Here....

din 6 sep 2010 17:40 de Incepator

Lauda-te lauda-te ....

Re: Here....

din 6 sep 2010 17:35 de valentine

Acum nu stiu ce intelegi voi prin "veterani"... Ca daca e sa ne luam dupa vechime, din formula actuala (cei care mai au activitate), veteranii sunt DarkAngel, ExoticDream, Bozgoru, Nekunoscuta, eu si Sorin28 (asta fiind-ule si ordinea la vechime, cu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 654 din 3731
«   1 ... 651   652   653   654   655   656   657 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare