Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: sunt insarcinata ?

din 6 sep 2010 16:52 de Psyche

da,bine ai pus problema. e cam ciudat. eu imi amintesc ca la inceputul vietii sexuale,desi practicam sexul vaginal,consideram sexul oral un soi de perversitate.:lol:

Re: Ciclu neregulat... sau altceva ?

din 6 sep 2010 16:51 de Psyche

daca iti venea si la mijlocul lunii si doar ai aproximat tu(prin nu stiu ce metode) ca trebuia sa-ti vina pe la sfarsit,inseamna ca nu trebuie sa-ti pui in calcul problema sarcinii,ci a faptului ca ai ciclul menstrual neregulat. si ma gandesc ca ...

Re: Re: Re: Re: cum sa-i cer idu

din 6 sep 2010 16:03 de victoria_ok

Daca ti-a cautat singura idul, inseamna ca e interesata de tine.

Re: Re: Re: sunt insarcinata ?

din 6 sep 2010 15:50 de victoria_ok

O fata e virgina atat timp cat nu a avut parte de nici un fel de sex. Virginitatea e la nivel psihologic (parerea mea).

Re: Ciclu neregulat... sau altceva ?

din 6 sep 2010 15:42 de victoria_ok

Daca esti sigura ca nu s-a rupt prezervativul, atunci nu mai ai de unde sa fii insarcinata. Poate sa-ti fi intarziat menstruatia din cauza racelii, stresului, etc.

Re: Re: sunt insarcinata ?

din 6 sep 2010 15:39 de McLove

Cum sa zic... Cam da, e virgina. Adica, nu a avut un contact sexual, nici o penetrare. Daca e s-o luam logic, e virgina... :, Singurul lucru care ma mira... O virgina sa accepte sex oral? :ermm: Cine nu si-ar dori asa ceva? :D

Ciclu neregulat... sau altceva ?

din 6 sep 2010 15:33 de alexandrrra

Acum 5 zile am facut sex cu prietenul meu, suntem amandoi de-o seama, eu numai sunt virgina de 2 ani. Totul a fost OK, am folosit prezervativ, si nu s-a intamplat nimic cu acesta in timpul actului(rupere, alunecare), dar am facut-o la sfarsitul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fetele...

din 6 sep 2010 15:27 de valentine

De acord cu tine gabi4play. Insa, te-ai gandit ca poate si invers e valabil si ca noi suntem atrasi tot de tipele care reprezinta o provocare, le mai testam enervandu-le sa vedem cum reactioneaza, etc? Deci nu mi se pare corect sa blamezi doar ...

Re: Re: Re: Re: Veteranii sexpert

din 6 sep 2010 15:25 de valentine

Eu...vroiam sa stiu daca si femeile pot ejacula. Silly me!:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste me

din 6 sep 2010 15:23 de McLove

Cat castigi pe luna? :lol: E clar, curcubelik asta e un virgin frustrat care are chef de caterinca. Naspa... :ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste mea

din 6 sep 2010 15:19 de curcubik

crede`ma ca stiu foarte bine ce fac...scoala o continui nu am abandonat`o daca dp asta este vb...iar copilul meu stiu sa mil cresc cu sau rafa parinti

Re: Re: Re: Re: Re: poveste mea

din 6 sep 2010 15:04 de McLove

Spune-mi... ce e o viata? Te vad atat de atotstiutoare la varsta ta magnifica... de 16 ani.

Re: Re: Re: Re: poveste mea

din 6 sep 2010 14:57 de curcubik

scuze ca spun tht da nu ai tu dreptul sa ma faci proasta bn?? nu stii prin ce trece o fata in momentul unui avort si dupa acesta,sau cum este la o nastere. pentru voi baietii este usor de spus pt ca nu stiti nimic.asa ca mai bn nu te`ai mai ...

Re: E grav ? intrazierea menstruatiei ..

din 6 sep 2010 14:44 de Psyche

sa intelegem ca crezi ca daca ai doar 17 ani e inca devreme ca sa mergi la medic?:blink: draguto,noi nu suntem medici ca sa putem afirma ceva clar in privinta a ceea ce ne spui. da,suntem si femei pe forum care se poate sa ne fi confruntat cu ...

E grav ? intrazierea menstruatiei ..

din 6 sep 2010 14:21 de andreiutzza

miam inceput viata sexuala acum un an iar pana acuma nu am avut niciodata probleme .. de obicei imi venea pe la sfarsitul lunii 28/29 .. iar luna trecuta ( august ) nu mia venit .. am zis ca poate totusi imi intrazie cdateva zile dar nici pana astazi ...

Re: Re: Re: Re: Veteranii sexpert

din 6 sep 2010 13:56 de SORIN28

Unii da, eu am ajuns din alt motiv.:ok:

Re: Re: Re: Veteranii sexpert

din 6 sep 2010 13:31 de Psyche

imi imaginez ca asta e motivul pentru care am ajuns cu totii pe site,dileme,caci daca am fi avut chef de lectura simpla am fi apelat la cu totul alte surse. dar bun,de ce doar "la inceput"?

Re: Re: Studiu

din 6 sep 2010 13:25 de ThT

Unii useri nu o stiau(exemplu psyche):ok:

Re: Re: Veteranii sexpert

din 6 sep 2010 13:22 de SORIN28

Doar tu esti cea care intreaba familia, prietenii si alte neamuri. Noi, restul veteranilor, avem destula experienta(si neuroni) incat sa nu fim nevoiti sa intrebam. Doar tu ai ramas la "inceput", restul au evoluat. Revenind la subiect...toti ...

Re: Studiu

din 6 sep 2010 13:18 de SORIN28

E veche "chestia" asta si daca nu ma insel mai sunt cel putin doua subiecte pe forum cu aceeasi tema.:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 655 din 3731
«   1 ... 652   653   654   655   656   657   658 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare