Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o intreb daca vrea din 5 sep 2010 22:09 de femme
Ce rau esti cu copiii astia care au fantezii sexuale aici pe site!!:ninja::,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostitua din 5 sep 2010 22:07 de femme
Ti se pare amuzant??:blink::ninja:
Daca, cruzimea a ajuns sa amuze, e grav!! Omul e, dupa parerea mea, cel mai crud si perfid animal!!
No comment!!:():():(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2010 21:11 de Diana
Cel putin tu depui efort la inceput si dai un exemplu, dar diana nu! Ea are intiparit undeva in creier ca sexul oral este o scarbosenie si nu vrea sa vada ca incapatanarea ei nu duce niciunde;ea nu ofera alternative, nu lasa loc de compromis, iar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o intreb daca vrea sa f din 5 sep 2010 20:54 de SORIN28
Asa a facut si ma-ta? S-a infipt in primul penis si rezultatul a fost un retardat(scuze ca te alint).:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 5 sep 2010 19:06 de Psyche
te duci pe strada,ageti o pustoaica proasta pentru faptul ca arata bine si iti doresti sa faci sex cu ea si gata. se presteaza si ea la actiune pe motivul ca i-ai placut,nu ca ar forta-o banii.
Re: cum sa-i cer idu din 5 sep 2010 17:48 de df[p''
:zorro:
despre anexita din 5 sep 2010 17:24 de alexia
Buna.Ati putea sa imi spuneti cum se poate depista anexita sau metroanexita?
si daca e adevarat ca daca ai anexita sau metroanexita nu poti sa mai ai copii?
Re: Re: Re: Virgin, 23 de ani, ea 18... sex abia l din 5 sep 2010 17:17 de ursaru
Mai ales din punct de vedere sexual:D
Re: fiindca.. din 5 sep 2010 17:16 de sweety16
1.70 mie mi se pare inaltimea ideala la o fata...partea urata va veni daca vei mai creste pentru ca daca iti place sa porti tocuri vei fi putin cam inalta...adica sa zicem ca ajungi la 1 80 si tocuri de inca 10.
Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 5 sep 2010 17:13 de ursaru
De ce sa fie injositor?Daca vrei sa descarci "pistolul" si esti de exemplu intr`o tara straina si nu ai o legatura stabila,de ce sa nu o faci?:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce carti ati mai citit din 5 sep 2010 17:10 de Psyche
A,da! Si sunt foarte ieftine. La 5,9 lei bucata si apar in fiecare luni. :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce carti ati mai citit in din 5 sep 2010 17:09 de Psyche
Gasesc colectia "Cartea de buzunar" de la Jurnalul National tare interesanta. Am colectat cateva pana acum dintre care am citit:Mos Goriot(Balzac),Vipera sugrumata(Herve de Bazin),Jenny(Erskine Caldwell) si mai am putin din Amanatul doamnei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: informatie din 5 sep 2010 16:48 de mihaela
buna dc esti disperata
poate gasesti o solutie sa il cresti e un pacat sa faci avort eu am facut 2 si am cosmaruri in fiecare seara daca as putea sa fac ceva sa imi ierte dumnezeu pacatele as face dar stiu k nu e nimik de facut doar sa te caiesti si ...
Re: Re: Re: Re: cum sa-i cer idu din 5 sep 2010 16:39 de Firefox
realizezi ca daca ea ti-a dat add.. ai treaba pe jumatate facuta nu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mica de i din 5 sep 2010 16:34 de eu
ei bine sincere felicitari:flowers: pt ca sper si pana atunci daca vrei ai putea purta pantofi cu toc ,desi cred ca deja te-ei gandit la asta, si sa sti ca nu toti baietii sunt inalti si am vazut cupluri unde fata era juma din baiat asa ca sunt sigur ...
Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 5 sep 2010 15:55 de Psyche
totusi,sa platesti pe cineva ca sa faca sex cu tine mi se pare injositor.pentru ambele parti.:ninja:
Re: Re: Re: Cum sa sarut (cu limba) ? din 5 sep 2010 15:02 de femme
Da grabiti mai sunteti voi, astia mai tinerei! O saptamana nu mi se pare foarte mult!!:ermm:
In fine, voi stiti!!:ninja:
Re: Re: Virgin, 23 de ani, ea 18... sex abia la ca din 5 sep 2010 14:44 de SORIN28
Sa mori tu! Si daca dupa ce te-ai insurat, descoperi ca nu te potrivesti in pat cu ea, ce faci? Divort? Gandeste-te ca nu ai cum sa stai langa cineva langa care nu te simti satisfacut(din orice punct de vedere, inclusiv sexual).:ok:
Re: Re: Cum sa sarut (cu limba) ? din 5 sep 2010 13:58 de sweety16
Dupa o saptamana nu e momentul potrivit?:blink:Eu la 14 ani nu statateam o saptamana cu un baiat pana sa ma sarut cu el...
Eu chiar cred ca ar trebui sa o saruti odata...poate cine stie nici ea nu o fi mare experta..poate o fi si ea tot la ...
Re: Re: Re: sexu oral din 5 sep 2010 12:46 de adi
daca comenteaza jap o bucata peste ochi sa vezi cum isi revine
Pagina 657 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |