Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: sexul oral din 5 sep 2010 12:33 de iulyan06
sunt ansurat de 12 ani dar sotia nu ma satisface complect desi eu da dar un lucru nu vrea sami faca sex oral desi nam insistat desi an clipa de fata suntem putin certati as vrea sa ma reconpensez fata de ia sai cumpar un colier de aur ...
Re: Re: cum sa-i cer idu din 5 sep 2010 10:06 de yony
nu poti generaliza... de unde stii k o interesa doar cainele...?
eu zic sa ii ceara idul si sa mai lase timiditatea la o parte... :)
timiditatea aparare atunci cand o pers nu e sigura pe ea, asa ca incearca sa fii sigur pe tine..
gandeste-te ...
Re: Sex cu o virgina pe care nu o iubesti din 5 sep 2010 10:01 de yony
nu fi nermernic.... las-o in pace daca nu simti nimic pt ea.. ;) e cel mai bun lucru pe care il poti face , crede-ma !!!
Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 5 sep 2010 04:06 de Machiavelli
dar ce sunt?traseiste,vagaboande,stoarfe?:,
Tot fete sunt si astea :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2010 04:01 de Machiavelli
:ok:
Re: Cati cm se poate lungi vaginul? din 5 sep 2010 03:19 de Bozgoru
mult de tot.. doar prin vagin ies copiii nu? deci daca atunci se largeste destul.. un penis mai gros nu cred ca e problema..
Re: cum sa-i cer idu din 5 sep 2010 03:16 de Bozgoru
o doare-n cur de tine.. sincer sunt sigur ca doar de caine o interesa .. ca na asa sunt femeile mai "emotive".. sa nu folosesc cuvinte care sa jigneasca... n-are rost sa i-l ceri... daca o fata n-a vrut ceva de la tine din primul moment... cam ...
Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 5 sep 2010 02:41 de Hromar
greseala> cosurile pot sa nu despara kiar si la batrinete avind sex nelimitat in fiecare zi > aici tot depinde de hormoni
Re: Re: cum sa ma dezvirginez fara ca fata sa1si d din 5 sep 2010 02:39 de Hromar
si aici nu sunt deacord cu voi! de ce toti zic ca in primul minut totul se petrece! nui kiar asa> la prima mea reletie sexuala, nu ka un minut dar mam kinuit atit ca credeam ca nu mai stiu ce inseamna sa ejaculezi> in general foarte mult, kiar ...
Re: Cum sa o intreb daca vrea sa facem sex? din 5 sep 2010 02:26 de Hromar
cum tu nu poti sa-i zici in fata? asta e doar pentru tine! > deobicei indraznesc sa le zic si pe skype si altele>nemaivorbind daca in fata! pentru placerea personala nu rata nimik> dar totusi cel mai bine ar fi sai zici in oki ,si sa incepi de la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fa din 5 sep 2010 01:46 de Hromar
dupa aia am mai fost de 2 ori cu ea si tot ok! cred ca totusi a fost de la bere! nu mai beu niciodata bere daca stiu ce se va intimpla dupa :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 5 sep 2010 01:40 de Hromar
si de ce toti cred ca daca e prostituata,numaidecit trebuie sa aiba tot buchetul! stiu mult mai multe fete care fac sex cu foarte mutlti oameni dar nu mai au nimik! si totusi nu-s prostituate>
Re: Re: Re: Re: Re: Daca iti vine ciclul=nu esti i din 5 sep 2010 01:39 de alexnico08
vai...tu ma sperii pe mn...
prietena mea a avut un "mini-ciclu" care a durat cam 2-3 zile, inainte de ciclul normal. Acu este la cel normal...este posibil sa fie insarcinata? Nu imi spuneti sa fac test,ca nu am cum acu,trebui sa vina de unde e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenii ma rad din c din 5 sep 2010 00:22 de femme
Asta spuneam si eu! Chiar daca e o facatura topicul, fetele tot trebuie sa stie ca sa faca in caz ca se intampla ceva!
Iar daca fata are imaginatia bogata ar trebui sa scrie povesti, nu sa fantasmeze pe aici!:,
Re: Probleme cu penisul dupa sex cu prostituata din 4 sep 2010 23:07 de JohhnyB
Ai folosit prezervativ ?
Re: Ce ziceti de asta...se va supara...prietena me din 4 sep 2010 22:51 de adriadri
;)) mie iubitul imi face mereu chestii de astea cand ne uitam la filme horror ( cam rar dar totusi ...),eu una nu ma supar...gust gluma ...nu stiu daca e la fel si prietena ta:D...incearca si o sa vezi:D...:-`
Re: Testul de sarcina din 4 sep 2010 22:41 de adriadri
din cate stiu eu...testul de sarcina se face dupa 14 zile ( asa l-am facut si eu )...iar la a doua intrebare nu stiu daca e chiar asa de sigur neprotejat ;))..mai bn nu te risca si apoi sa regreti o viata ca schimbi scutece:)...daca chiar vrei ...
Re: cum sa-i cer idu din 4 sep 2010 22:39 de Psyche
cu urmatoare ocazia baga-te in vorba! incearca sa joci tu insuti in mintea ta rolul de "Gigi Duru`" si sa mai pierzi din timiditate. Bine punctat,idul de mess. "Ce faci,papusa?! Un id de mess? Poate ne mai conversam!" :lol::lol:. ...
Cum sa-i cer IDul? din 4 sep 2010 22:24 de Noob
Azi ma plimbam cu cainele pe strada si a venit o fata draguta la mine si a inceput sa imi spuna ce dragut e cainele si asa mai departe...problema e ca eu sunt timid,as fi vrut sa stau mai mult cu ea la povesti si sa-i cer idu dar au venit prietenii ...
Re: Veteranii sexpert din 4 sep 2010 21:10 de Bozgoru
daca cauti prin 2004 2005 sau 2006 ai sa vezi ca am cerut si eu un sfat o parere.. am avut si eu intrebari la timpul lor.. acu ce sa fac daca sunt atotstiutor..?:D
Pagina 658 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |