Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Veteranii sexpert din 4 sep 2010 21:05 de Psyche
Am impresia ca majoritatea veteranilor sunt reticenti in a vorbi despre viata personala,sau nu neaparat,in a cere sfaturi asupra problemelor din viata lor cum ar face-o un anonim.
Sunt curioasa daca sunteti vreunul in situatia asta si daca da,de ce?
Re: Re: Re: Re: Re: Prietenii ma rad din cauza ca din 4 sep 2010 20:20 de femme
Sa stii si tu ca majoritatea fetelor se simt atat de rusinate si de murdare incat sa mai povesteasca si altora ce li s-a intamplat!
Mie, din fericire, nu mi s-a intamplat asta, dar un fost prieten a avut o tentativa de viol cu mine! :`
Si, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lucruri intere din 4 sep 2010 19:42 de victoria_ok
"crezi ca lumea de pe forum te va asculta mai clar daca esti fata.. ? de fapt e posbil.. multi lab.agii aici..."
Nu ma intereseaza daca cineva ma asculta sau nu (cu toate ca stiu ca nimeni nu tine cont de parerile mele).
Vrea ma asculta, nu ...
Re: Re: Re: Tehnici de seductie... din 4 sep 2010 18:51 de Bozgoru
eu zic din pct meu de vedere.. pt ca sincer.. eu daca as lua legatura cu una dupa ceva timp asa aiure-an copac mi-i s-ar parea ca,(virgula), cad in penibil.. ar fii trebuit sa tina macar acolo legatura gen un "Buna" pe mess odata la 2 saptamani..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lucruri interesant din 4 sep 2010 18:45 de Bozgoru
mda,... e cam greu sa gresesti genul unui adjectiv si sa-l pui la genul opus... atunci cand vorbesti despre tine.. ceva e putred in Danemarca:D.. crezi ca lumea de pe forum te va asculta mai clar daca esti fata.. ? de fapt e posbil.. multi ...
Re: sarcina? din 4 sep 2010 18:45 de Psyche
din moment ce ai menstruatie atatea zile,luna dupa luna,nu ai cum sa fi insarcinata. nu imi explic ce e liniuta aia dar pentru linistea ta mai poti face un test de sarcina.
Re: sarcina? din 4 sep 2010 18:20 de victoria_ok
Nu esti...
Sarcina? din 4 sep 2010 17:49 de adela
Buna! As avea si eu o problema destul de mare. Luna trecuta mi-a venit ciclul destul de normal cred eu doar ca m-a tinut mai putin, adica vreo 4-5 zile cand eu de obicei aveam vreo 6-7 zile. Data a coincis. Am avut dureri de sani, de spate etc., dar ...
Re: Re: Sex cu o prostituata din 4 sep 2010 16:29 de onlyforgod
hmm daca vrei sa o faci prima data cu o prostituata trebuie sa ai o recomandare ceva. daca te duci/cauti singur de capu' tau s-ar putea sa iei taca..e bine ca fata sa stie,, ca sa aibe rabdare cu tine. daca e o fata intelegatoare s-ar putea sa ai ...
Re: Cu sau fara? din 4 sep 2010 16:04 de simosimina
pai daca te culci cu oricine..cu prezervativ...
daca ai o relatie adevarata exista si alte mijloace de protectie in afara de prezervativ.
Ajunge o data sa o faci fara...ca nu-ti mai vine sa-l mai pui:)))
Re: Re: Re: Cu sau fara? din 4 sep 2010 13:21 de Leroy
Dap, aici vei auzi pareri impartite, personale, eu unul prefer fara, dar daca o luam pe linie de siguranta atunci e mai bine cu...
Depinde la ce te referi, reusita din ce punct de vedere, al tau, al ei, al sigurantei?
Inca o chestie, salutari ...
Re: Sex cu o virgina pe care nu o iubesti din 4 sep 2010 12:22 de Psyche
tipa o sa se simta profund legata de tine dupa eveniment si cateva luni o sa-ti planga pe la usa si pe la oricine pentru ca ai parasit-o.:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este posibil??? din 4 sep 2010 11:44 de bonibon
...va anunt ca mi a venit...ms oricum pt sfaturi..
Re: Mi-e teama de intalniri din 4 sep 2010 11:12 de ella0790
daca ai fi asa desteapta cum spui l-ai chema intr-un loc public pt prima data si daca tot spui ca esti frumoasa de ce sa iti dea teapa.Apropo LAUDA DE SINE NU MIROASA A BN.lasa=i pe alti sa te laude:lol:
Re: Sex cu o virgina pe care nu o iubesti din 4 sep 2010 11:05 de ella0790
cauta-ti alta si las-o pe saraca fata in pace daca nu simti nimic pt ea):(
Re: Mai sunt fete virgine la 20 de ani, la 17, la din 4 sep 2010 11:03 de ella0790
mai sunt stai linistit:D
Re: Chiar o raritate? din 4 sep 2010 10:56 de ella0790
sunteti virgine:o bravo voua:flowers:
Re: Ce sa fac? din 4 sep 2010 10:42 de ella0790
daca baiatul te place no sa stea sa asculte de varul lui.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirg din 4 sep 2010 09:43 de ursaru
Lasa`i sa-si faca de cap,abia mai avem si noi topicuri de comentat :))
Re: Re: Tehnici de seductie... din 4 sep 2010 09:38 de ursaru
De ce sa fie tarziu?Daca el o suna si ea e..available totul e in regula:ok:
Pagina 659 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
64 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |