Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 sep 2010 09:36 de ursaru
Hmm...e o emisiune pe sport.ro cu Banciu si Mironica facuta intr`un bar si pe o sticla scrie:capitane ,mai stam un rand(?) destul de sugestiv pentru nationala noastra de betivi.
Re: Re: Re: Re: Prietenii ma rad din cauza ca am f din 4 sep 2010 04:44 de Machiavelli
Ma indoiesc ca o fata oricat ar fii de la tara sa nu stie unde sa se duca dupace a fost violata.Repet,daca a fost [b]violata[/b] ...
Daca i-a mai si placut asta e altceva...sau ca fata ce a deschis topic-ul sa aibe astfel de fantezii:ok:
Re: Re: Re: Lucruri interesante! :) din 4 sep 2010 04:23 de Machiavelli
Dar de unde ai aflat tu toate astea?Nu de alta dar m-ai facut curios.Sper ca nu de la otv :lol:
Glumesc,stiu ca nu te uiti pe acolo:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 sep 2010 04:21 de Machiavelli
Cum necum dar el mai intra,cel putin aici la "fotbal" si mai ales daca schitai ceva de Cr.Ronaldo..
Cat despre portughez cand s-a apucat de fotbal trebuia sa fie constient ca un fotbalist mai ales de talia lui nu va fii primit cu bratele deschis ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 sep 2010 04:18 de Machiavelli
Din pacate trebuie sa ii dau dreptate lui Victor Berbecali care spunea ca am ajuns rau daca Florescu poarta tricoul lui Hagi.Se vede clar nivelul nostru.Nu i-am batut pe nemancatii aia acasa...ne-o vom lua in freza de pe la toti chiar daca Franta a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat timp din 4 sep 2010 02:23 de Dani3lla
Salut am ji eu o mica intrebare... acum 2 saptamani eu si prietenul meu ne-am cam "jucat" (mentionez ca ink sunt virgina) si a incercat sa ma penetreze dar l-am oprit din cauza dureri... totusi stiu ca avea acel "lichid al placerii" care poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: daca nu din 4 sep 2010 02:21 de Adi
vai crede-ma fatuca draga ca asa e, nu te minte :D ... si eu aveam un preludiu lung si senzual cu prietena dar ea nu prea vroia ... si cal la 5-10 min dupa ce acest preludiu inceta simteam o durere ... asa mai mult in burta ... si nu puteam sa imi ...
Re: Prietenii ma rad din cauza ca am fost violata din 4 sep 2010 02:14 de Bozgoru
slab.. daca erai la britain got talent.. apasam dupa primele 2 secunde pe x...
Re: Ce sa fac? din 4 sep 2010 02:12 de Bozgoru
da e greu cu "dusmanii " astia.. ce sa faci.. prefa-te ca acel dusman nu exista... si in caz ca se vor scoate vorbe.. o sa explici baiatului cum sta treaba.. incepand cu inceputul:D.. adica de la bataia lu fractu cu ala..si cu asta basta..
Re: Tehnici de seductie... din 4 sep 2010 02:08 de Bozgoru
nu ai ce sa faci... trebuia sa tii lgatura cu ea.. acu e prea tarziu sincer..
Re: Vreau sa imi rup ata... din 4 sep 2010 02:06 de Bozgoru
du-te la doctor.. daca esti genul sa nu se rupa.. poti sa-ti bagi si scula-n blender ca degeaba..
Re: Re: ce sa fac? din 4 sep 2010 00:44 de GnoIorgulesc
Esti un rahat prost si incult care ar trebui sa taca dracu din gura. Forumurile si netu e plin de analfabeti idioti ca tine ca re nu stiu sa vorbeasca.
Re: Cu sau fara? din 4 sep 2010 00:41 de Psyche
daca sti ce vagauna te asteapta si nu exista vreun mister pentru tine,ia-o fara! bineinteles,apeland la o alta metoda de contraceptie,daca nu-ti doresti plansete in noptile primaverii viitoare.
Re: Chiar o raritate? din 4 sep 2010 00:38 de Dante04
Pai tot ce trebuie sa faci e sa-mi dai o modalitate de contact, eu fiind tot din Iasi. :D
Re: Chiar o raritate? din 4 sep 2010 00:38 de Dante04
Pai tot ce trebuie sa faci e sa-mi dai o modalitate de contact, eu fiind tot din Iasi. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2010 22:10 de mohamed
Daca esti cioban, nu mai scrie.
[b]Ultimul avertisment[/b] daca vrei sa mai scrii pe aici. :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2010 22:03 de sgc
trebuie sa marturisesc ca n-am citit subiectul ei. spre deosebire de mine tu i-ai acordat atentie. mi-a atras atentia insa, continutul postarii legat de intransigenta, iar in momentul in care-am vazut username diana mi-a revenit in minte o chestie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2010 21:38 de femme
Cel putin tu depui efort la inceput si dai un exemplu, dar diana nu! Ea are intiparit undeva in creier ca sexul oral este o scarbosenie si nu vrea sa vada ca incapatanarea ei nu duce niciunde;ea nu ofera alternative, nu lasa loc de compromis, iar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2010 20:56 de femme
Nu stiu daca sexul oral va va schimba relatia, dar, cu siguranta, intransigenta ta, da! Eu iti urez bafta si sa ma lasi de la tine, in toate aspectele vietii, nu doar in sex! stii,asa e mai bine!%%-%%-:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2010 20:51 de Diana
Ei nici chiar asa,sa fim seriosi! Desi,pe zi ce trece sunt tot mai constienta de faptul ca suntem f diferiti pe plan sexual si ca nu avem un numitor comun in acest sens. Imi este putin teama ca acest lucru ne va afecta relatia in timp ...
Pagina 660 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
66 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |