Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: comportamentul in fata bancomatulu din 3 sep 2010 20:39 de femme
Pai da!! Daca e cocalar, sa fie pana la capat!!:,
Re: Ce sa fac? din 3 sep 2010 20:19 de femme
In primul rand, cred ca "dusman" e un cuvant mare!! In al doilea rand, nu ne spui varsta ta si nici a baiatului de care-ti place!
Si, in al treilea rand, sper ca baiatul acela sa aiba mai multa minte si sa astepte sa te cunoasca mai intai si ...
Re: Re: Re: Prietenii ma rad din cauza ca am fost din 3 sep 2010 20:14 de femme
Chiar daca e facut la misto sau nu, cred ca fetele trebuie sa stie ce sa faca dupa asemenea tragedii!!
Re: Re: Penis curbat din 3 sep 2010 20:02 de alex_rapidis
Si eu in aceeasi situatie....penisul este format din 3 cilindrii...dintre care 2 cilindri sunt utilizati in erectie....problema se datoreaza lenjeriei ...penisul a stat "cu capul"in aceeasi parte....si in erectie...despre "insanatosire"nush ce sa ...
Ce sa fac? din 3 sep 2010 18:16 de Norra
Eram indragostita de un baiat si chiar aveam de gand sa fiu cu el,nu s-a oferit sa iasa cu mine dar sunt sigura ca daca il invit eu la un suc sigur nu va refuza!
Dar partea proasta am aflat de la niste prieteni si chiar mi-a spus si el ca este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: smegma? din 3 sep 2010 18:03 de mircea
pai eu ma spal destul de des zic eu fac un dush la cel mult 2 zile si cand ma spal la penis incepe sa ma doara rau de tot...si cand ma pis ma ustura...:wacko:va rog un pic de ajutor sa is oarecum disperat :( si maine as cam vrea sa merg la un ...
Re: Cum sa-l uit? din 3 sep 2010 17:41 de McLove
Pai... daca il vezi peste tot, nu e din cauza dragostei, o problema psihica. Pentru asta ai nevoie de un psihiatru.
Daca dupa 2 ani, ai ramas obsedata de el... totusi sunt 2 ani. Aici, iti recomand un psiholog.
Re: Re: Prietenii ma rad din cauza ca am fost viol din 3 sep 2010 17:39 de McLove
Oricum, topicul e facut la misto...
Ce sa le faci, cand parintii isi lasa odraslele de 12 ani la calculator?
Re: Prietenii ma rad din cauza ca am fost violata din 3 sep 2010 17:29 de femme
Tu trebuie sa mergi la politie si sa vezi un psiholog! Iar cei pe care ii consideri "prieteni" da-i naibii! Astia nu sunt oameni sanatosi daca rad de tine! Nu mai incerca sa te scuzi in fata lor, nu-i baga in seama! Ocupa-te de tine si de ...
Re: cum sa fac din 3 sep 2010 16:22 de ursaru
Daca vrei decat sa o f**i ,n-ai de ce sa-ti faci griji.Fi atent doar la prestatia ta ,sa nu te faci de ras ;):ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2010 16:15 de ursaru
Daca sexul oral ti se pare un lucru injositor,sunt sigur ca daca iubitul tau ti-ar fi propus sa faceti ceva perversiuni ai fi fost in stare sa il dai pe mana politie :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te-a inselat!! din 3 sep 2010 16:15 de Pasaroi_Cuminte
Carrie , eu am "privit situatii la rece", am "luat decizii la rece" am trecut prin astfel de situatii si sunt consecvent cu principiile in care cred. Din acest motiv exista o concordanta deplina intre ceea ce declar si ceea ce fac.
Dar nu au cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2010 16:06 de Diana
Sorry ,nu am intentionat sa jignesc pe nimeni. Ma refeream la articolul postat de Ursaru...ejacularea pe fata! Desi sincer,am aprox aceeasi parere despre sexul oral. Mi se pare un act extrem de injositor si tocmai de aceea nu as ...
Re: Re: Mai nou carul cu prosti s-a rasturnat la P din 3 sep 2010 15:36 de fachiru
si daca scria login tot nu ar fi completat bine,deoarece si-ar fi trecut nickurile lor de genul: v3rsace_printu,cordita_jmek3rita,jonny_mafiotu,barbie.fitoasa,bossul_bossilor sau ioana_pentru_toti ....deci nici asa nu era bine ca profesorii corectori ...
Re: Re: Re: Nume de familii haioase din 3 sep 2010 15:30 de femme
Nici nu am afirmat ca e o greseala de scriere, ci doar i-am atras atentia! Ca greseli de scriere sunt mai multe in post-ul ei, daca te uiti, dar nu fac pe "doamna profesoara"! Mai gresim cu totii, ca suntem oameni, nu roboti!!:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2010 15:22 de femme
[b]Nu-s o panarama sa accept asa ceva...[/b]
Cred ca, cu asta ai jignit destule femei! Fiecare face ceea ce i se pare normal in relatia lui, iar ce tie nu ti se pare ok, nu inseamna ca e imoral!
In legatura cu ce ai zis de prietenul tau, nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginez din 3 sep 2010 15:14 de femme
Daca va e frica, lasati-o balta! Nu se merita!!! :devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te-a inselat!!! Ce din 3 sep 2010 15:14 de carrie
Da... si nu inteleg atunci cum cineva sustine ceea ce sustii tu sau Pasaroi ca si cum ar fi trecut prin asta. Ca si cum ati stii ca dupa 30 de ani de relatie lucrurile raman la fel si iubirea e o constanta? Sau ca dupa x ani de relatie o rupi in ...
Re: Tehnici de seductie... din 3 sep 2010 15:12 de femme
Cel mai bun raspuns ti l-a dat Necunoskuta!!:ok::ok:
pielea de pe interioru penisului putin rosie din 3 sep 2010 15:04 de Petru85
sal... am si eu o mica intrebare.... am pielea de pe interioru penisului putin rosie nu ma mananca nu doare nu nimic... si din cate stiu am si candida...nush sa fie de la candidoza? am luat de la farmacie niste Clotrimazol 1%(GEL)si o un flacon de ...
Pagina 661 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
63 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |