Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: cum sa fac din 3 sep 2010 15:02 de femme
Lasand-o in pace!!
Ce, crezi ca vei primi aici sfaturi despre cum sa fraieresti o virgina???:` Cauta-ti una care sa n-aiba nevoie de "vrajeala" ca sa fac sex cu tine!! Slava Domnului, sunt destule!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: El pleaca. din 3 sep 2010 14:01 de sgc
buna ziua. abonatul nu se afla in zona de acoperire, disponibila pt. discutiii. va rugam verificati pe mai tarziu daca-i online pt. raspunsuri
Re: cum sa fac din 3 sep 2010 13:31 de Lyddy
Dupa cum ai spus este dificil.Mai ales k e virgina,si totusi dak tu vrei doar sa o regulezi si atat,imagineazati cum o sa se simta ea dupa.Pentru o fata prima data este foarte important...Eu as zice sa cauti alta persoana pentru dorintele ...
Re: Tehnici de seductie... din 3 sep 2010 10:42 de Nekunoskuta
Iei telefonul, formezi numarul si cand raspunde ii spui: "buna X, sunt Y, din generala, ma mai tii minte? ma gandeam azi la vremnurile acelea si mi-am amintit ca mai am numarul tau de telefon. nu vrei sa iesim la un suc sa povestim cum mai e ...
Sex cu o virgina pe care nu o iubesti din 3 sep 2010 10:18 de pupu
Sexul pentru prima data este dificil daca persoana virgina nu este cea pe care o iubesti. Cum sa o fac sa se simta bine daca eu vreau doar sa o*** si atat?
Tehnici de seductie... din 3 sep 2010 10:14 de cornelandrei
Am 14 ani si imi place de o colega, o fosta colega de generala.problema e ca de cand am terminat generala si am intrat la liceu nu ammai vb cu ea.vreau sa o sun intr-o zi si sa ies cu ea la suc.insa nush daca ma va accepta.cum sa procedez?ms ...
Re: Nume de familii haioase din 3 sep 2010 06:58 de Machiavelli
http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/care-e-cel-mai-ciudat-nume-pe-care-l-ai-intalnit.html
Ala cu Bred Pit daca va uitati e fatat in 1974 :,
Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani? din 3 sep 2010 03:03 de andreiu21
Da-i un poster cu hannah monttanna (sau cum o fi chemand-o) sa vezi ce cade in bratele tale!:wacko::flowers:
Re: Cat timp dureaza? din 3 sep 2010 01:57 de clau
Am facut o mica Mare prostie...am incercat sa vedem cam cum este fara prezervativ...bine,ca mai incercasem si simt cand vine sa ejaculez...dar de data asta,au fost picaturile placeri foarte posibil.
Oricum...
1)as dori sa intreb,cam cat timp ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele... din 3 sep 2010 01:34 de ursaru
Deci era doar gura de ei poate,nu erau "real bad boys" :P
Re: Re: Re: Internat din 2 sep 2010 23:13 de McLove
Sincer, nu... sa stai acasa, cu parintii, si la facultate? Acum, fiecare cum poate.
Si, care e treaba cu Bucurestiul?
Cunosc destui care nu vor sa auda de Bucuresti, si pleaca in alte orase. E capitala, e normal sa se duca toti "oamenii de la ...
Re: Re: Re: Lucruri interesante! :) din 2 sep 2010 22:27 de Bozgoru
nu neaparat cretinatati.. poate am fost cam aspru.. ci multe din ele neadevarate.. uite am distrus mitul primeia dintre ele.. vrei sa mai incerc cu altele?:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele... din 2 sep 2010 22:27 de sweety16
Nu ma laud :|
Re: Re: Lucruri interesante! :) din 2 sep 2010 22:22 de femme
imi pare rau ca tie nu ti-a placut, dar asta nu inseamna ca nu sunt niste lucruri interesante! Daca tu vrei sa le numesti "cretinitati" ..treaba ta!
Re: Re: Internat din 2 sep 2010 22:20 de Bozgoru
daca esti de la tara.. pardon.. daca nu esti din Bucuresti... ce sa inteleg de aici ca Bucurestenii nu simt ca sunt studenti?
Re: Lucruri interesante! :) din 2 sep 2010 22:18 de Bozgoru
mi-a ajuns sa citesc asta sa-mi dau seama ca si restu sunt niste cretinatati :D ... care e pulsul la un om sanatos? 60-70? hai un 75.. pe minut.. ce rezulta de aici? la 0,8 secunde o bataie a inimii.. ce se intampla ce cele 0,8 secunde? inima? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De la ce se lasa sanii?? din 2 sep 2010 22:08 de simosimina
ma dar rau mai esti.
Te trec la corupere de minore in cazul asta :))
Re: Sugestii si opinii . din 2 sep 2010 22:05 de BBU
Inca ceva si nu mai umplu treadul ca deja am 3 raspunsuri.Daca faci sala iti sugerez sa uiti de masturbare si sa cauti femei...Testoul faciliteaza dezvoltarea muschilor,adica actioneaza ca un oxin nitric.In primul rand vei evolua mai repede si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele... din 2 sep 2010 22:05 de femme
Si daca ai umblat cu baieti despre care vorbeste ursaru, nu vad ce-i de laudat in asta! Shh..nu mai spune la nimeni!!:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele... din 2 sep 2010 22:03 de sweety16
Pana la urma nu cred ca stii exact cu ce baieti am umblat, sau daca pana la urma era doar gura de ei.
Pagina 662 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |