Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 nov 2006 14:03 de ExoticDream

Ai dreptate. Exista fete care traiesc cu impresia ca un copil este un fel de papusa, copiuta simpatica a cuplului, cu care te poti juca in timpul liber (care timp liber?!?), nu stiu ca a da viata unei fiinte implica responsabilitate pe viata, o ...

Re: Re: Re: Jumatate dintre romance nu folosesc co

din 30 nov 2006 13:24 de ExoticDream

Este metoda ideala, dar trebuie sa fii foarte stapan pe tine ca sa-ti "permiti" luxul! ;););)

Re: Re:

din 29 nov 2006 22:31 de omu_negru

acuma ai mei stiu ce este la scoala. nu are rost sa va mai zic mai multe, asta e... numai bine.

din 29 nov 2006 19:37 de Pasaroi_Cuminte

Se'Neaca iarasi ti-ai pus peruca si ai ramas fara oglinzi ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: no

din 29 nov 2006 09:53 de Florica

se vede ca esti moldovean...mai trebuie sa fii si blonda si esti cool:ok:

din 29 nov 2006 09:10 de verdiuc

Si referitor la un topic in care se discuta despre ura fata de un partener pe care l-am avut...acesta este un asemenea caz.Nu ai cum sa iti dai seama cat de mult rau ti-a facut cineva decat la sfarsit.Si zici: pai bine mai...eu am facut asa si pe ...

din 29 nov 2006 01:56 de Pasaroi_Cuminte

Dar eu vreau sa fac tehnologii sa le aplic cum trebuie iar acolo unde este nevoie sa le modific :-`

Re: Dupa 3 ani nu mai ajunge doar dragostea

din 29 nov 2006 00:50 de DarkAngel

Nu ar fi o idee asa de rea sa va mutati impreuna pt ca ati avea o viata privata in adevaratul sens al cuvantului si nu ati mai fi obositit de la un dute-vino constant

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 nov 2006 00:08 de carrie

teoria ca teoria, cu practica e mai greu... cati dintre cei care isi doresc un copil la asemenea varste fragede stiu cu adevarat ce implica acest lucru? cate responsabilitati? cate renuntari? ca in loc sa te zbati ca sa te dezvolti profesional si ...

Re: Re: De la dragoste la ura, nu-i decat un pas

din 28 nov 2006 23:51 de carrie

nu cred ca dragostea se poate transforma in ura. ura e cel mai puternic sentiment, o persoana pe care ai iubit-o sau cel putin ti-a placut ar trebui sa se schimbe radical, sa isi arate fete ascunse sau sa te raneasca teribil ca sa ajungi sa o urasti. ...

Re: Re: Re: iubire sau bataie de joc?

din 28 nov 2006 22:42 de Danny_DaBoss

trebuie un timp oricum sa te linistesti si sa uiti. sa lasi sa treaca. pana incepi sa ai incredere din nou sa incepi o relatie..;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce salariu ati

din 28 nov 2006 21:28 de SORIN28

Fosta noastra relatie si infidelitatea ta nu eu am pus-o pe net :ok: Sa-ti trimit link-ul?! sau ai uitat unde ai scris de prima "greseala"?! Nu eu te-am facut c..... ordinara, natura ta este asa si n-ai ce face, soarta este de vina. OK, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce salariu ati face

din 28 nov 2006 20:40 de Nekunoskuta

:lol::lol::lol: Pe bune!!! Te simti bagat in toata povestea asta? Nu cred ca fosta noastra relatie trebuie sa ajunga pe net desi tu nu te-ai abtinut niciodata de la a spune in stanga si-n dreapta ce c**** ordinara am fost (apropo...iti multumesc ...

Re: Re: iubire sau bataie de joc?

din 28 nov 2006 19:44 de stefanoski

Cea mai buna metoda de a uita pe cineva este sa-l inlocuiesti. Trebuie sa gasesti un baiat care sa umple golul lasat de el. Nu te arunca in bratele primului baiat care iti iese in cale. Pe langa aspectul fizic, este foarte important sa stie sa aiba ...

Re: Re: Re: Pentru ce salariu ati face sex cu sefu

din 28 nov 2006 17:04 de ExoticDream

Nu te "atac". Pe acest site, noi, cei cu state vechi, ne stim in linii mari istoria; in urma numeroaselor discutii, concretizate in mii de posturi, ne-am facut o impresie in privinta gandirii fiecaruia, ne-am observat, fara intentie, evolutia sau ...

Re: Re: Re: De la dragoste la ura, nu-i decat un p

din 28 nov 2006 16:49 de ExoticDream

Wrong! Semnele de intrebare trebuie sa primeasca raspunsul IN TIMPUL relatiei, nu la sfarsitul ei, probabil la tine este o problema de timp ("in timpul" si "sfarsitul" aproape coincid). Wrong again. Chestiune de logica: daca nu stii ce a ...

Re: Re: Re: Pentru ce salariu ati face sex cu sefu

din 28 nov 2006 01:01 de LonelyGirl

Nu cred ca Exotic vroia sa te atace.Poate te simti tu atacata.Din cauza acelei povesti poate nu te mai simti in largul tau aici si ti se pare ca toti fac aluzie la tine? Daca tu esti impacata cu situatia nu cred ac ar trebui sa te mai intereseze ...

Re: Re: De la dragoste la ura, nu-i decat un pas

din 27 nov 2006 21:04 de ExoticDream

Ai dreptate, cu conditia ca acele cuvinte sa nu aiba nici un fel de tangenta cu realitatea "din teren", adica jignirile sa fie total nefondate. Nu spun ca insultele au justificare intre oameni civilizati, indiferent care sunt motivele care le ...

Re: Re: Re: Re: Re: ce inseamna?

din 27 nov 2006 18:50 de Guest

ai perfecta dreptate!! jos cu palaria!! .. shi eu am 17 ani ... shi eu sunt virgina ... shi asha e...pt noi .. nush...e mai greu...suntem diferite de voi,baietii, ... noi punem suflet...nu putem fi indiferente...shi nu putem ceda asha ...

Re: Re: Re: Re: Re: locuri romantice?

din 27 nov 2006 15:39 de ExoticDream

Eu mi-s o fire activa, nu-mi place sa fac acelasi lucru ore in sir, cu toate ca uneori.... exista exceptii! Totusi, cred ca este mai incitant sa combini lucruri excitante cu unele... normale...! Me too.... :(:(:( Caldura interioara ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 717 din 1098
«   1 ... 714   715   716   717   718   719   720 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare