Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: The END!?? din 19 nov 2006 17:38 de levi82
Eu ti-am dat dreptate. Dar totusi am vrut sa sper. Oricum, daca nu as fi inceract atatea nu puteam fi atat de sigur de imposibilitatea asta.
Azi am vb din nou pe mess. Mi-a multumit ca am invitat-o, si-a cerut scuze pentru comportament si mi-a ...
Re: The END!?? din 19 nov 2006 15:53 de Against
Cu o luna in urma ti-am spus ub lucru, si anume ca trebuie sa te ridici si sa incerci sa mergi inainte. Din pacate, nimeni nu mai imi impartasea punctul de vedere, din nou toti s-au imbulzeau cu sfaturi - "sfaturi" - de fapt tot felul de aberatii ...
Re: Re: Schimbarea omului intr-o relatie din 19 nov 2006 13:19 de ExoticDream
Dupa parerea mea, schimbarile sunt de doua feluri: cele care te privesc doar pe tine si cele facute pentru a sprijini relatia. Nici unele, nici altele nu trebuie impuse, primele pot fi sugerate cu delicatete (cel mai bine prin propriul exemplu), ...
The END!?? din 19 nov 2006 11:46 de levi82
In sfarsit, lucrurile s-a clarificat. Totul a fost cum ma asteptam sa fie, si cum am sperat sa nu fie: Totul ok la inceput, apoi s-a distantat mult de mine, a inceput sa danseze cu alti baieti, iar cand am invitat-o si eu la dans, m-a respins. Eu nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 nov 2006 01:17 de dazza
Oooo ce sweet ! :love:
Ai cucerit'o pe Exotica pana la urma ? :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sfaturi pentru din 19 nov 2006 00:52 de nec
salut. pentru cei doi bajeti cu probleme. ma stati linistiti. nu va trebuie nici un doctor frate. stati calmi. asta cu ejacularea precoce este o chestie care provine din subconstient. nu este o boala ca sa mergeti la doctor. e o chestie stupida. Si ...
Re: Se poate rupe ata prin masturbare? din 18 nov 2006 23:14 de stefanoski
Mergi la oftalmolog si fa-ti un control :lol::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 nov 2006 22:02 de verdiuc
Stau singur in camera...sunt cam afazic.Gandul meu se indreapta la fata iubita.Fata iubita,stiu ca imi citesti randurile.Nici nu stiu ce sa fac.Sa te sun,sa stau in asteptare?Aici,pe site,lumea ar scrie imediat:spune-i ce simti,ea trebuie sa ...
Se poate rupe ata prin masturbare? din 18 nov 2006 16:39 de MEMO
Ceau tuturor,20 baiat,am si eu o intrebare,Amu recent am scapat de virginiate,am mai facuto de atunci de 2 ori dar pur si simplu (poate pare comic)nu stiu daca mi sa rupt ata.Pana acuma nu am simtit nici o durere sami dau seama,inainte ma masturbam ...
Re: Schimbarea omului intr-o relatie din 18 nov 2006 13:17 de ExoticDream
Da, daca simt ca face asta in primul rand pentru ca eu sa devin o persoana mai buna, nu doar ca sa ma mulez mai bine pe felul lui de a fi si in interesul relatiei. Una este ca partenerul sa te slefuiasca in sensul ca te ajuta sa te deschizi din ...
Re: A treia persoana in cadrul unei relatii din 18 nov 2006 12:51 de stefanoski
Nu, categoric nu as accepta sa fiu in plus. Sa fiu acela care strica o relatie.Nici nu m-am simti eu bine stiind ca mai exista cineva in viata ei si ca eu pot fi doar un moft, un mod de a scapa de plictiseala. Partenerul/partenera trebuie sa fie ...
Re: katy din 17 nov 2006 21:14 de verdiuc
Ei...asta e o pustoaica de liceu...
nu stie nici ea pe cine place mai mult.Nici nu stie de ce il iubeste pe cel 'invechit',dar ceva il tine alaturi de el,eventual faptul ca sunt de 10 luni impreuna,in schimb cel nou 'arata bine'.Daca ii arati o poza ...
Re: Ma framanta problema sfarcurilor mele din 17 nov 2006 16:13 de omu_negru
fa-ne o poza si pune'o pe site si noi vom decide daca arata bine sau nu.
ciudata intrebare ai pus
Doza temporara de "Ecstasy" spiritual! din 17 nov 2006 02:01 de ExoticDream
Din cand in cand avem nevoie de franturi de fericire comprimate in doze mici, care au o singura restrictie: TREBUIE luate cel putin o data la cateva saptamani, altfel pacientul intra in "sevraj" si apoi in starea de leguma (moarte clinica). Nu exista ...
Re: Re: Re: Re: Urgenta intai!!! din 17 nov 2006 01:36 de ExoticDream
Curaj! Va fi bine, o sa vezi.... Lasa lucrurile sa se desfasoare de la sine, nu trebuie sa-ti planifici fiecare minut al serii/noptii.... Poate atmosfera de la bal va fi OK si va veti simti bine acolo.... Se pare ca vremea frumoasa se prelungeste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 nov 2006 00:59 de ExoticDream
Eu ma mir pentru ca mi-a soptit mie cineva cum ca p-acolo mintile foarte luminate considera casatoria un lucru anacronic.... Mentalitatea moderna tinde sa fie destul de aproape de ceea ce ne povestea carrie.... No strings attached... ...
Re: Re: Re: Urgenta intai!!! din 16 nov 2006 22:48 de levi82
Am facut rost de bani...
Din pacate, suma de care m-am imprumutat a fost cam maxima, deci ajunge de invitatie (sper sa mai pot lua maine una, daca nu, trebuie sa rezolv ca, doar, sunt din anul organizator) si eventual mai ramane doar de taxi. Daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 nov 2006 19:48 de SORIN28
Cine stie, poate p'acolo nu le trebuie 10ani sa ajunga la casatorie si 15ani ca sa "produca" un copil:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiul ideal din 16 nov 2006 17:16 de
stiu ca difera de la pers la pers dar eu am cerut ca o persoana de sex feminin sa spuna cum a fost/ar fi preludiul ideal pt ea.de aia spuneam ca nu e nevoie sami explici ca difera de la e persoana la persoana etc
Re: Prietena mea nu vrea sa fim prea intimi! din 16 nov 2006 15:57 de crisss06
Si eu sunt genul ala de fata.De fapt eram.Si zic eram, pentru ca am iubit un baiat mult si totul s-a schimbat radical.
Iti spun motivele pentru care cred eu ca este ea asa:
1.Ii este jena(asta se poate rezolva, si cel care trebuie sa o rezolve ...
Pagina 720 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |