Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 dec 2006 21:17 de Guest

Deci, Alexandra Arava, hai, sa-ti, eu. Am terminat liceul, la 18 ani. N-am intrat, la 18, nici, la 19 ani, la facultate, dar, de la 19 ani, am inceput sa muncesc! La 20, nu prea, mai, aveam chef, dar, am dat, a 3 oara, la facultate si am intrat ...

FOARTE IMPORTANT

din 2 dec 2006 15:14 de dany

sweetgirl .. de multe ori baietii cand se strang prea multe simt nevoia sa se retraga in vizuina lor pentru un timp asta nu inseamna k dragostea lor a scazut.Cineva zicea ca baietii sunt ca un elastic cand se retrag .. dak nu ii lasi sa ajunga la ...

din 2 dec 2006 14:29 de mya

Nu e deloc o tampenie, este o realitate, fiecare trebuie sa constientizeze ca un copil inseamna o imensa responsabilitate. Este o minune cand te simti pregatit sa-l ai, si nu incepi sa ai regrete ca iti mananca timp, bani, pe care la o ...

din 2 dec 2006 13:45 de dazza

E o tampenie sa spui ca,renunti la unele lucruri atunci cand ai un copil,ca faci multe compromisuri ...etcccc Un copil (sange din sangele tau) e o minune !! Iti pare rau ca renunti sa vezi Franta(de ex)de dragul copilului ?? Eu imi bag ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme cu sotia

din 2 dec 2006 06:22 de BBL

Nu va stresati pentru ca e OK! Trebuie doar munca...munca...munca... :~* Asta e partea grea a problemei!:D

Re: Re: Re: Femeia de cariera!

din 2 dec 2006 04:10 de ExoticDream

Acesta este si motivul pentru care am citat articolul. Exista la ora actuala la noi tendinta de a ne concentra aproape exclusiv pe cariera, multi dintre noi nu fac asta din motive nobile (gen pasiunea pentru meserie, dorinta de a crea ceva care ...

Re: Sex anal

din 1 dec 2006 23:28 de MS

Eu nu stiu de ce toata lumea evita sa faca sex anal si de ce atunci cand o fac,evita sa spuna ca au facut-o.Este un sex la fel de normal ca si cel vaginal sau oral.Toate acestea sunt lucruri care produc placere si tzin o relatzie in ...

Re: Lichidul pe care il secreta femeia ;)

din 1 dec 2006 23:01 de MS

cum se numeste lichidul care il secreta femeia ? In primul rand,trebuie sa precizez ca spre deosebire de barbati,la femei niciodata un orgasm nu este identic cu alt orgasm.De fiecare data cand ai orgasm,este altfel.In primul rand difera felul in ...

Re: Preludiul ideal

din 1 dec 2006 21:55 de MS

Haide sa-ti spun eu cum este preludiul ideal,din punctul de vedere al unei fete,asa cum am inteles ca vrei tu sa stii.Pai in primul rand,sa fie o lumina difuza,el sa vina in spatele tau,sa te stranga in brate si sa simti ceva tare si mare in ...

Re: Re: Sarcina...?

din 1 dec 2006 17:09 de stefanoski

30.03.2003 :wacko::wacko::wacko:

Re: Simularea orgasmului

din 1 dec 2006 16:36 de MS

Buna Cristiana.Imi pare rau ca sunt multe persoane pe acest forum care se amuza de o situatie destul de delicata.Haide sa iti spun si eu ceva.Cand eu si sotul meu ne-am inceput viata sexuala acum mai multi ani,eu nu reuseam sa am orgasm iar lucrul ...

Re: Sarcina...?

din 1 dec 2006 16:20 de MS

Haideti sa va spun si eu ce stiu.Fiind ceva mai "batrana" decat voi am mai multa experientza.Treaba cu ovulatzia este discutabila.Fiecare fata sau femeie are un alt tip de organism,iar cand menstruatia nu este regulata,pericolul este si mai mare,de ...

Re: Re: Femeia de cariera!

din 1 dec 2006 14:03 de carrie

o exagerare menita sa ne aduca aminte ca suntem femei si nu prea le putem avea pe toate. pentru un barbat de cariera, sotia si copiii sunt accesorii, familia "vine de la sine" insa in cazul femeilor nu este asa, pentru ca in general femeia este ...

din 1 dec 2006 13:44 de carrie

exoticdream are dreptate in ceea ce a scris, si sincer nu vad de ce ar trebui sa dam cu totii cu capul de acelasi prag in loc sa gandim, sa analizam si sa invatam si din experienta altora. cat priveste faptul ca tu ai fost mama la 21 de ani, ...

Atentie,se-nchid usile-Vama Veche

din 1 dec 2006 07:40 de verdiuc

Atentie,se-nchid usile... Ma scol dimineata,ma duc la metrou, Voi stiti ce-i acolo,nimic nu e nou, Copiii viseaza ca au un palat, Metrou-i dezvata mereu de visat. Si astfel copilul mahmur si matur, Renunta la vise si devine dur. De ochii lui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumatate dintre romance nu

din 1 dec 2006 01:47 de ExoticDream

Bravo! Este tipul de gandire pe care pacientul si-l doreste de la slujitorul lui Hipocrate! "Cu ocazia primirii mele in randul corpului medical, jur in mod solemn ca sanatatea pacientului meu va fi porunca suprema a activitatii mele bla bla ...

Re: Cum as putea uita?

din 1 dec 2006 01:22 de DarkAngel

De uitat nu o sa uiti niciodata doar trebe sa te impaci cu ideea si sa mergi mai departe... bineinteles nu ii recomandat sa incepi o noua relatie imediat... ai nevoie de un repaus.. iesi cu prietenii prin oras... mergi la concerte....citeste uitat-te ...

Cum as putea uita?

din 30 nov 2006 23:34 de aphrodite

Am trait si eu o frumoasa poveste de dragoste timp de 6 ani, dupa care brusc totul s-a terminat.Stiu ca trebuie sa trec si peste asta cumva, dar oare am sa reusesc vreodata? Este cale de iesire din aceasta boala incurabila, cand nu poti uita pe ...

din 30 nov 2006 18:39 de Guest

Alina, despre copii, incearca, totusi, sa abordezi subiectul, doar, dupa ce vei fi dat nasterea unuia si/sau vei fi participat la cresterea si educarea lui! Pana atunci, abordeaza alte subiecte!

Femeia de cariera!

din 30 nov 2006 14:33 de ExoticDream

Un articol funny si nu prea.... "Odata, la serviciu, am dat de o colega nervoasa la toaleta. Iesise din cabina, isi netezea fusta si bombanea: "Stii bancu-ala cu Itic?". N-am stiut daca vorbeste cu mine, asa ca am mormait incert, in asa fel incat, ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 716 din 1098
«   1 ... 713   714   715   716   717   718   719 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare