Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 dec 2006 23:04 de ExoticDream

Nu mi se pare. Ca sa poti emite o opinie cat de cat obiectiva intr-o problema atat de subiectiva trebuie sa fi trecut prin asa ceva, altfel poti doar sa-ti dai cu presupusul, atat. Din nou te contrazici!!! Ma critici pentru parerea mea, ...

din 5 dec 2006 22:12 de verdiuc

Exotico,esti cam incercuita aici! Levi,spune,te rog in ce situatie esti: nu-i asa ca stai mult singur,te gandesti la ea in orice ai face,si asculti melodii care va legau? Nu-i asa ca te gandesti sa o suni,poate-poate s-o fi schimbat ceva in ...

din 5 dec 2006 20:49 de ExoticDream

De ce este prea devreme? 1. Este vulnerabil si se poate atasa cu usurinta de prima persoana care accepta sa i se planga pe umar, persoana care se poate dovedi nepotrivita pentru el (dupa o despartire recenta, cand te lupti din rasputeri sa ...

din 5 dec 2006 20:30 de ExoticDream

Nu toata lumea priveste viata ca pe o insiruire de relatii, fara gap-uri (timpi morti), asa cum faci tu, nu este vorba de un ritual perpetuu al imperecherii, in care masculul trebuie sa aiba penele infoiate si sa execute trilurile de rut in orice ...

din 5 dec 2006 17:37 de carrie

de ce sa fie prea devreme pentru a incerca o noua relatie? trebuie sa iasa in lume, sa cunoasca alte persoane... chiar nu inteleg de ce ar fi prea devreme...

din 5 dec 2006 12:44 de ExoticDream

Cat ai luat la examenul de strategie? Intai ii spui omului ca ideea "cui pe cui se scoate" este foarte buna daca noul "cui" ii este superior fostului si apoi ii dai exemplul tau in care..... ea nu a functionat?!? Ce anume nu e bine? Sa-si ...

din 5 dec 2006 00:23 de verdiuc

E o tactica buna aceasta,'cui pe cui se scoate',insa pentru ca ea sa functioneze trebuie ca noul cui sa fie in mod evident mai bun decat cel de dinainte!! Daca nu pot aparea probleme,de genul...cea veche iti va reveni in minte,de cea noua nu vei ...

din 4 dec 2006 22:27 de Guest

Pai, iti spun eu, ce te faci, ca, "draga",,, nu cred! Ma bucur nespus ca, ai intrat, din prima, la milionul de euro, furat de maica-ta, nici, nu-i chiar, surprinzator! Calitatea de sef departament, n-o mai am de 5 ani. Am renuntat, deoarece, am ...

din 4 dec 2006 21:18 de carrie

alexandra arava, stimata domnisoara/doamna, in primul rand te vad putin cam agresiva cand nu e cazul, pentru o persoana atat de multumita de sine si de alegerile facute precum pari. mai citeste o data ce te-am intrebat eu sus cand mi-ai raspuns. ...

Re: Cum as putea uita?

din 4 dec 2006 20:13 de ExoticDream

Singura cale este TIMPUL.... Daca motivul despartirii are tangenta cu instalarea monotoniei si disparitia iubirii in sufletul partenerului, in conditiile in care sentimentul a ramas viu in sufletul tau, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, si ...

din 4 dec 2006 14:25 de ExoticDream

Daca tu preferi sa imbraci in metafore renuntarile si compromisurile facute din clipa in care la geamul tau a poposit barza, poate ca le vei indura mai usor decat majoritatea femeilor devenite mame. In cazul tau este clar ca nu ai foarte multe ...

Re: Re: Re: Lichidul pe care il secreta femeia ;)

din 4 dec 2006 12:30 de stefanoski

ouch :((:((:((

din 4 dec 2006 10:49 de Guest

Cu ce te ocupi, de fapt? Exceptand gargara, pe site!

din 4 dec 2006 10:46 de Guest

Nu, chiar! N-are, nici, pe dracu, profesiunea, cu educatia unui cresterea si educatia unui copil! Al meu, spre exemplu, a fost crescut si educat de mine, mama mea-cat a trait, tatal meu, sora mea, cresa, gradinita, scoala! Si sa nu crezi, cumva, ca ...

din 4 dec 2006 00:07 de carrie

eu spun ca e o tampenie sa nu realizezi cate responsabilitati si renuntari (da, renuntari!) implica un copil. nu zic ca nu e o minune, da, e o minune, e o viata, dar am viata mea inainte, viata pe care vreau sa o traiesc! bineinteles ca mi-ar ...

Re: rasp

din 3 dec 2006 23:33 de carrie

mai lasati fata in pace ca daca are 15 ani si isi incepe viata sexuala nu e nici o tragedie (ba chiar e necesar, daca sunt impreuna de mai bine de un an)! e perfect pregatita fizic si cred ca si psihic. inceputul vietii sexuale poate fi dificil; ...

din 3 dec 2006 22:39 de mya

Te pierzi in amanunte si nu vezi esentialul, mon cher :ok: Este vroba tocmai despre scoala vietii, individuala, profesionala, pe care orice persoana trebuie s-o aibe asezata in momentul in care decide sa conceapa un copil. Compara o mama de 18 ...

Re: Re: Simularea orgasmului

din 3 dec 2006 17:20 de cristiana

:rolleyes:

Re: Re: Lichidul pe care il secreta femeia ;)

din 3 dec 2006 15:34 de TheReaper

hei, colega, tu te auzi ce aberezi? daca zici asa tampenii inseamna ca tu...ca femeie, habar nu ai din ce e alcatuit un san, si trebuie sa iei lectii de la mine...care sunt barbat. cum sa zici asa idiotenii? cand am sa vad barbat cu tesut ...

din 2 dec 2006 21:21 de Guest

ADRIANA BLAGOIEV, daca, gasesti, o scoala, care, pregateste, adultii, pt. a deveni parinti, da de veste! Ar fi utila si celor care, sunt, deja, parinti si n-au reusit sa stabileasca o legatura de prietenie cu proprii lor copii!

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 715 din 1098
«   1 ... 712   713   714   715   716   717   718 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare