Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: lenea unui din 11 dec 2006 01:26 de ExoticDream
Nu este adevarat! Dysdera are dreptate, se intampla adeseori ca partenerii sa nu se mai alinte unul pe celalalt cu aceeasi frenezie ca pe vremea cand se curtau (da, ai inteles bine, ma refer si la barbati, si la femei), insa, desi lenea aceea nu ...
Re: Re: Re: Iubirea adevarata chiar exista! din 10 dec 2006 01:27 de DarkAngel
True..... :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: - din 9 dec 2006 22:15 de ExoticDream
Tu ai tendinta sa minimalizezi suferinta prin care trece o persoana care iubeste si este parasita, nu stii cat de dureros este sa iubesti din tot sufletul, sa te daruiesti total cuiva si apoi sa constati ca ai fost doar o aventura.... Te simti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea din 9 dec 2006 14:23 de DarkAngel
BIserica nu se baga ca nu are drepturi ea zice. bullshituri si cine le inghita sufera consecintele acestei minutate instituii care in ultima vreme se desebeste fff clar de religie...fiind doar o institutie care interpreteaza gresit multe scrieri si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea din 9 dec 2006 13:07 de Dysdera
vorbind despre regulile bisericesti si actele care sunt considerate pacate..am investigat putin si am gasit asta http://sfaturiortodoxe.ro/sfintelecanoane_p.trupesti.htm unele sunt de-a dreptul hilare..altele mai logice in nebunia lor..dar e trist ...
Re: Re: Re: Re: - din 9 dec 2006 13:05 de carrie
cred ca un an de relatie e suficient pentru a testa seriozitatea partenerului. iar daca se intampla cum a zis danny, desi ma indoiesc, va suferi putin si ii va trece, nu e nici un razboi atomic sau o nenorocire, ca doar nu ii face nimic ce nu ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: prea devreme? din 9 dec 2006 12:43 de carrie
1. majoritatea barbatilor care isi doresc virgine (destul de putini in zilele noastre care mai pun pret pe asa ceva), doresc asta dupa ce au cutreierat un cartier intreg de paturi, dar sunt prea egoisti ca sa se gandeasca ca si femeia de langa ei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il i din 9 dec 2006 12:12 de carrie
biserica are minunata capacitate de a interzice tot ce e placut omului. daca citesti lista de pacate din pelerinul roman (carte care m-a socat) vei afla ca e interzis sa mergi fara batic (femei) sau sa nu porti barba si mustata (barbati), e interzis ...
Re: Re: Re: Re: Re: prea devreme? din 9 dec 2006 00:59 de ExoticDream
Esti un baiat special....., de nota 11! BRAVO! Unde se ascund oare cei 0,00000....01% dintre baieti, care mai gandesc si simt astfel??? Fetelor, ati observat ca si ei isi doresc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il iubes din 9 dec 2006 00:21 de DarkAngel
hahhaha siigur si in biblie mai scrie si pozitiile care sunt interzise la sexu normal pentru reproducere este interzis si orgasmul sa nu uitam de mangaieri.si ce mai e interzis... probabil e interzis sa respiri si nu am ajuns eu la pasajul ala ? :-`
Re: Re: Re: Re: prea devreme? din 9 dec 2006 00:18 de BBL
Nu este prea devreme, dar nici prea tarziu. Adevarul gol-golut e ca ea trebuie sa decida ceea ce vrea in functie de ceea ce simte si NU in functie de credinta parintilor!
Inceperea vietii sexuale pune amprenta pe toata viata fiintei care o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il iubeste m din 8 dec 2006 13:16 de dazza
Da mai,adevarul este..ca,SCRIE in Biblie asa ceva.
E pacat sa faci sex oral,anal pt ca nu este cel lasat de D'zeu!
E pacat sa practici sexul care nu duce la reproducere.
Asta scrie in Biblie ! Restul se numesc perversiuni ! ...
Re: Cum as putea uita? din 8 dec 2006 12:49 de LonelyGirl
O perioada vei pune intrebari, vei plange, nu vei gasi raspusuri.Apoi, incet, incet va veni acceptarea situatiei si resemnarea.Poate nu vei uita niciodata dar vei putea sa iti vezi de viata ta.Sa nu astepti ca maine dimineata sa te trezesti si sa ...
Re: Re: Re: Re: Testul de sarcina poate fi gresit? din 8 dec 2006 08:35 de Guest
Da, destul de rare si foarte periculoase, deoarece, se fixeaza pe trompe, nu, in uter, ADRIANA. Cel mai nasol, e, ca, trebuie depistate, urgent.
Re: prea devreme? din 8 dec 2006 01:03 de carrie
1. la 17 ani nu e in niciun caz prea devreme sa iti incepi viata sexuala (fizic vorbind, esti pregatita pe la 12-13, psihic cu 3-4 ani mai tarziu, deci de pe la 15-16 ani e relativ ok).
2. de vreme ce ai o relatie de 8 luni (si mai zici ca exista si ...
Re: Re: Re: Re: Insarcinata sau nu? din 7 dec 2006 18:05 de oanamaxs
MSI MULT LA TOATE PT RASPUNS. AM DOAR 19 ANI SI MI-AM INCEPUT VIATA SEXUALA ACUM 2 ANI, SI MAMA NU STIE SI NIMENI, DECAT PRIETENU, SUNT CU PRIETENU MEU DE 3 ANI, DAR NU-MI TRE UN COPIL ACUM. SPER SA FIE TOTUL BINE SI SA NU AM PROBLEME. VA PUP PE ...
Re: Cine e mai prost? Borcea sau MMStoica? din 7 dec 2006 14:30 de Florica
si eu sunt stelist...dar trebuie sa recunoastem ca aman2 sunt cam idioti de felul lor :) bine...oamenii isi fac meseria,nu sunt de acuzat:rolleyes:
Re: Re: Re: Lichidul pe care il secreta femeia ;) din 7 dec 2006 11:36 de MS
Inainte sa faci o asemenea afirmatzie,ar trebui sa te informezi tu,pt ca in urma cercetarilor s-a ajuns la concluzia ca pieptul vostru are cam aceeasi constitutie ca si al nostru,al femeilor,singura diferenta fiind ca la voi ramane nedezvoltat.Asa ...
Re: Re: Re: Insarcinata sau nu? din 7 dec 2006 11:32 de MS
Daca ai varsta pana in 20 de ani poate fi normal,dar nu este lege,pt ca mai poate fi o problema ginecologica si bineintzeles ca nu trebuie eliminata posibilitatea unei sarcini.Fa un test de sarcina,cu urina de dimineatza(ca sa fii sigura ca iese ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 dec 2006 01:55 de ExoticDream
Poanta asta cu milionul de euro furat este foarte profunda, ai cules-o de pe santierul naval? Noi nu stim ce-ai vrut sa insinuezi, dar ne pare rau ca te dezamagim: uite ca am avut chef de invatat si am intrat la facultati bune "din prima" si ...
Pagina 714 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |