Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: locuri romantice? din 27 nov 2006 13:46 de mya
De preferat, pentru ambii parteneri, intrucat sunteti si la inceputul vietii intime, o camera, unde sa va puteti desfasura in voie, fara stres din exterior, sa nu va feriti ca poate da buzna peste voi in orice momente o persoana. Si da, o camera ...
Re: locuri romantice? din 27 nov 2006 12:52 de DarkAngel
nici un loc nu e romantic...atmosfera poate fi romanitca... iar pe aia trebuie sa o creezi tu...ideal ar fi sa fiti intr-un loc care va place dar sa si aveti intimitatea asigurata iar de acolo trbuie doar imaginatie (lumanari sampanie ... muzica etc ...
Re: Re: Re: Ingeri si demoni din 26 nov 2006 21:56 de verdiuc
Zilele week-endului au trecut in 3 secunde.Zile tulburi,zile de noiembrie care ma apropie si mai mult de sarbatori,dar nedandu-ma cu capul de pereti cum faceam acum 2 ani.Anul trecut pe vremea asta...cresteam! As vrea sa am timp iar de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Tehnici de agatat din 25 nov 2006 12:46 de valentine
exista ceva tehnici...da functioneaza decat la fetele foarte frumoase si trebuie sa fii ajutat de niste imprejurari...:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa din 25 nov 2006 12:38 de stefanoski
Corect ! dar este o limita unde trebuie sa se opreasca. Nu numai femeia ci si barbatul. Eu unul am fost in ambele cazuri, si al petitului si al petitorului. Cum nu m-am simtit bine cand fata a devenit de-a dreptul stresanta, la randul meu am stiut ...
Re: din 25 nov 2006 12:01 de omu_negru
va multesc pentru sfaturile pe care mi le'ati dat.
imi dau seama ca trebuie sa le spun si "de partea proasta" a catalogului. voi incerca sa le spun, dar sa am plijul.
numai bine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 nov 2006 11:46 de akasha
nu e vorba numai de asta.dar in zadar lupt numai eu iar el face tot posibilul sa distruga.eu,una,am cam obosit sa lupt.pentru ce?nu trebuie sa fie 2 parteneri intr-o relatie? de ceva timp in aceasta relatie sunt singura.mi-am pierdut orice ...
Re: Re: Oare ce vor de fapt parintii?? din 24 nov 2006 23:42 de Uno_cattani
eu am 17 ani...ai mei ma controleaza destul de mult....ei nu pot accepta faptul ca am o viata personala in care ei nu sunt inclusi....cred ca cei posesivi sunt ei:ermm:
Re: Re: Re: Re: Oare ce vor de fapt parintii?? din 24 nov 2006 23:28 de Uno_cattani
am considerat ca sunt niste chestii esentiale pe care ar trebui sa le stie si ei...mai ales ca imi puneau intrebari tot timpul....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 nov 2006 21:56 de ExoticDream
No way, suntem deja! :p:p:p
Happy rising tomorrow, eu nu tin sa prind rasaritul awake decat in doua cazuri: o data pe an la marea noastra si atunci cand trebuie sa prind un mijloc de transport la ora fixa pentru plecat in vacanta! In rest, ...
Re: Oare ce vor de fapt parintii?? din 24 nov 2006 11:57 de Nekunoskuta
In legatura cu parintii si relatia lor cu iubitul meu am ajuns la o singura concluzie: noi2 suntem noi2, parintii trebuie sa stie despre el/noi strictul necesar, fara detalii prea multe tocmai pentru a evita situatii ca cele prin care treci tu. Daca ...
Re: Re: Re: Oare ce vor de fapt parintii?? din 24 nov 2006 01:21 de stefanoski
Problema voastra chiar e grava. Stau si incerc sa inteleg de ce unii oameni prefera minciuna in loc sa spuna adevarul. Eu unul nu m-as simti deloc bine daca cineva m-ar aprecia pentru anumite lucruri cu care m-am laudat, acestea fiind total ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 nov 2006 15:44 de Pasaroi_Cuminte
:lol:
Me Vultur
Tu Bufnita
Fi atenta aici pasarico :lol:
[i]
VULTURUL
Omul vultur are o vedere foarte buna, o vointa puternica si mare intuitie.
Buni observatori, gratiosi, au creativitate si incearca sa puna lucrurile cap la cap si ...
Re: Re: Nu ma simt in largul meu cu iubitul meu din 23 nov 2006 15:00 de katy
...iti multumesc dar am rezolvat problema asta .....numai e valabila intrebare ...oricum ms
Re: Re: Iubirea adevarata chiar exista! din 23 nov 2006 14:34 de ExoticDream
Daca ii dam crezare lui Murphy, am zice un pic altfel:
"Smile.... tomorrow will be worse!"
[i]On-topic:[/i] Iubirea adevarata exista, chiar daca nu toata lumea intelege ca ea nu "se gaseste", ci se construieste in timp, in doi, pe un ...
Re: Nu ma simt in largul meu cu iubitul meu din 23 nov 2006 14:26 de cariana
poate vine cam tz raspunsul.. ideea e ca e normal sa te atraga si alte persoane. Asta nu inseamna ca nu-ti iubesti prietenul. Trebuie doar sa stii sa-ti limitezi relatiile cu "ceilalti". Cat despre faza cu interzisul..cred ca ar mai trbui sa vb cu el ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 nov 2006 18:54 de ExoticDream
Da, la amandoi iubirea trebuie nu sa tinda la zero (asta e periculos!), ci sa fie de ceva timp zero! La Levi nu este nici pe departe asa, daca fata nu il mai iubeste deloc, avem de a face cu cazul cel mai nefericit in care unul iubeste la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa mai fac sa f din 22 nov 2006 18:37 de carrie
nu ma refer la a ii marturisi unui tip asta. e f bine, putin penibil daca te refuza si gata. insa daca dupa ce te refuza insisti,ii tot dai telefoane,ii trimiti mesaje, cauti sa te intalnesti "din intamplare" cu el ,esti vazuta drept o disperata ...
Re: Ingeri si demoni din 22 nov 2006 18:30 de verdiuc
Azi am fost sa vizitez baza a treia,dar am dat peste precedenta,ignoranta totala .;).Fotbal apoi.Ma gandesc ce sa fac: sa iau masina sau sa mai astept putin,pentru garsoniera?
Trebuie sa fim puternici,asa putem trece peste ...
Re: Sedinta cu parintii !?!?!? din 22 nov 2006 02:33 de ExoticDream
Avand in vedere ca s-ar putea sa fii pedepsit pentru "buna" purtare si tocirea ineficienta a coatelor pe bancile scolii, mai las 3 zile subiectul asta aici, dupa care cauta-l in [b][i]Clubul Sexpert, la sectiunea "Altele"[/i][/b], OK? La ...
Pagina 718 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |