Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: locuri romantice?

din 27 nov 2006 13:46 de mya

De preferat, pentru ambii parteneri, intrucat sunteti si la inceputul vietii intime, o camera, unde sa va puteti desfasura in voie, fara stres din exterior, sa nu va feriti ca poate da buzna peste voi in orice momente o persoana. Si da, o camera ...

Re: locuri romantice?

din 27 nov 2006 12:52 de DarkAngel

nici un loc nu e romantic...atmosfera poate fi romanitca... iar pe aia trebuie sa o creezi tu...ideal ar fi sa fiti intr-un loc care va place dar sa si aveti intimitatea asigurata iar de acolo trbuie doar imaginatie (lumanari sampanie ... muzica etc ...

Re: Re: Re: Ingeri si demoni

din 26 nov 2006 21:56 de verdiuc

Zilele week-endului au trecut in 3 secunde.Zile tulburi,zile de noiembrie care ma apropie si mai mult de sarbatori,dar nedandu-ma cu capul de pereti cum faceam acum 2 ani.Anul trecut pe vremea asta...cresteam! As vrea sa am timp iar de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Tehnici de agatat

din 25 nov 2006 12:46 de valentine

exista ceva tehnici...da functioneaza decat la fetele foarte frumoase si trebuie sa fii ajutat de niste imprejurari...:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa

din 25 nov 2006 12:38 de stefanoski

Corect ! dar este o limita unde trebuie sa se opreasca. Nu numai femeia ci si barbatul. Eu unul am fost in ambele cazuri, si al petitului si al petitorului. Cum nu m-am simtit bine cand fata a devenit de-a dreptul stresanta, la randul meu am stiut ...

Re:

din 25 nov 2006 12:01 de omu_negru

va multesc pentru sfaturile pe care mi le'ati dat. imi dau seama ca trebuie sa le spun si "de partea proasta" a catalogului. voi incerca sa le spun, dar sa am plijul. numai bine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 nov 2006 11:46 de akasha

nu e vorba numai de asta.dar in zadar lupt numai eu iar el face tot posibilul sa distruga.eu,una,am cam obosit sa lupt.pentru ce?nu trebuie sa fie 2 parteneri intr-o relatie? de ceva timp in aceasta relatie sunt singura.mi-am pierdut orice ...

Re: Re: Oare ce vor de fapt parintii??

din 24 nov 2006 23:42 de Uno_cattani

eu am 17 ani...ai mei ma controleaza destul de mult....ei nu pot accepta faptul ca am o viata personala in care ei nu sunt inclusi....cred ca cei posesivi sunt ei:ermm:

Re: Re: Re: Re: Oare ce vor de fapt parintii??

din 24 nov 2006 23:28 de Uno_cattani

am considerat ca sunt niste chestii esentiale pe care ar trebui sa le stie si ei...mai ales ca imi puneau intrebari tot timpul....

din 24 nov 2006 21:56 de ExoticDream

No way, suntem deja! :p:p:p Happy rising tomorrow, eu nu tin sa prind rasaritul awake decat in doua cazuri: o data pe an la marea noastra si atunci cand trebuie sa prind un mijloc de transport la ora fixa pentru plecat in vacanta! In rest, ...

Re: Oare ce vor de fapt parintii??

din 24 nov 2006 11:57 de Nekunoskuta

In legatura cu parintii si relatia lor cu iubitul meu am ajuns la o singura concluzie: noi2 suntem noi2, parintii trebuie sa stie despre el/noi strictul necesar, fara detalii prea multe tocmai pentru a evita situatii ca cele prin care treci tu. Daca ...

Re: Re: Re: Oare ce vor de fapt parintii??

din 24 nov 2006 01:21 de stefanoski

Problema voastra chiar e grava. Stau si incerc sa inteleg de ce unii oameni prefera minciuna in loc sa spuna adevarul. Eu unul nu m-as simti deloc bine daca cineva m-ar aprecia pentru anumite lucruri cu care m-am laudat, acestea fiind total ...

din 23 nov 2006 15:44 de Pasaroi_Cuminte

:lol: Me Vultur Tu Bufnita Fi atenta aici pasarico :lol: [i] VULTURUL Omul vultur are o vedere foarte buna, o vointa puternica si mare intuitie. Buni observatori, gratiosi, au creativitate si incearca sa puna lucrurile cap la cap si ...

Re: Re: Nu ma simt in largul meu cu iubitul meu

din 23 nov 2006 15:00 de katy

...iti multumesc dar am rezolvat problema asta .....numai e valabila intrebare ...oricum ms

Re: Re: Iubirea adevarata chiar exista!

din 23 nov 2006 14:34 de ExoticDream

Daca ii dam crezare lui Murphy, am zice un pic altfel: "Smile.... tomorrow will be worse!" [i]On-topic:[/i] Iubirea adevarata exista, chiar daca nu toata lumea intelege ca ea nu "se gaseste", ci se construieste in timp, in doi, pe un ...

Re: Nu ma simt in largul meu cu iubitul meu

din 23 nov 2006 14:26 de cariana

poate vine cam tz raspunsul.. ideea e ca e normal sa te atraga si alte persoane. Asta nu inseamna ca nu-ti iubesti prietenul. Trebuie doar sa stii sa-ti limitezi relatiile cu "ceilalti". Cat despre faza cu interzisul..cred ca ar mai trbui sa vb cu el ...

din 22 nov 2006 18:54 de ExoticDream

Da, la amandoi iubirea trebuie nu sa tinda la zero (asta e periculos!), ci sa fie de ceva timp zero! La Levi nu este nici pe departe asa, daca fata nu il mai iubeste deloc, avem de a face cu cazul cel mai nefericit in care unul iubeste la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa mai fac sa f

din 22 nov 2006 18:37 de carrie

nu ma refer la a ii marturisi unui tip asta. e f bine, putin penibil daca te refuza si gata. insa daca dupa ce te refuza insisti,ii tot dai telefoane,ii trimiti mesaje, cauti sa te intalnesti "din intamplare" cu el ,esti vazuta drept o disperata ...

Re: Ingeri si demoni

din 22 nov 2006 18:30 de verdiuc

Azi am fost sa vizitez baza a treia,dar am dat peste precedenta,ignoranta totala .;).Fotbal apoi.Ma gandesc ce sa fac: sa iau masina sau sa mai astept putin,pentru garsoniera? Trebuie sa fim puternici,asa putem trece peste ...

Re: Sedinta cu parintii !?!?!?

din 22 nov 2006 02:33 de ExoticDream

Avand in vedere ca s-ar putea sa fii pedepsit pentru "buna" purtare si tocirea ineficienta a coatelor pe bancile scolii, mai las 3 zile subiectul asta aici, dupa care cauta-l in [b][i]Clubul Sexpert, la sectiunea "Altele"[/i][/b], OK? La ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 718 din 1098
«   1 ... 715   716   717   718   719   720   721 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare