Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: parfum... din 13 nov 2006 01:24 de mya
fals. [b]masculinitatea[/b] si [b]romantismul, finetea, sensibilitatea[/b] nu sunt doua multimi care se elimina. dimpotriva, acestea se pot imbina intr-un mod atat de armonios, trebuie sa stii numai cum s-o faci cu succes. si da, eu sunt atrasa ...
Re: viata si rostul ei. din 13 nov 2006 01:00 de mya
traim pentru ca ne-am nascut, ne-am nascut pentru ca "altii" au avut grija de a noastra concepere. in viata ne confruntam deopotriva cu momente dificle si cu clipe fericite. ambele au scopul de a ne dezvolta si pregati pentru fiecare etapa si ...
Re: Re: Re: Virgin la 27 de ani din 13 nov 2006 00:57 de ExoticDream
Take it easy, boy! De ce vrei sa te cenzurez? Stim ca esti misogin, lasa omul sa-si faca propria opinie vis-a-vis de "fauna" de genul feminin, poate nu are ghinionul tau sa dea numai peste exemplare mediocre care fac specia de rusine!
...
Re: viata si rostul ei. din 12 nov 2006 22:49 de Dysdera
ar trebui sa incerci sa infrunti fiecare problema cu o atitudine oarecum degajata...probleme uneori se rezolva de la sine si daca stai sa dramatizezi o sa ti se para un capat de lume fiecare chestie care te poate supara intr-o anumita zi..just take ...
Viata si rostul ei din 12 nov 2006 22:28 de stefanoski
Stiu ca suna prostesc dar v-ati pus vreodata intrebarea : "Pentru ce traiesc ?" Eu da...de mai multe ori. Aceasta intrebare imi vine in minte cand ma lovesc de noi probleme. Ce e de facut ca adolescent, cand te certi cu mama din nimicuri, tatal e un ...
Re: Re: Re: Re: prietenul cel mai bun distruge rel din 12 nov 2006 18:26 de stefanoski
Ai perfecta dreptate ! Eu am facut prostia asta si am pierdut si gagica si prietenul. S-au mai si cuplat :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: prietenul cel mai bun distruge rel din 12 nov 2006 15:18 de mya
intru totul de acord! :ok:
se nasc invidii, contradictii, influente! been there, seen that!
Re: Re: Re: prietenul cel mai bun distruge relatia din 12 nov 2006 15:09 de valentine
pai tu nu ai cum sa fii constient de asta,pentru ca daca ai stii ca vor sa iti distruga relatia, ti-ai crede prietena :)
Oricum,ideea este ca prietenii si relatia nu prea trebuie sa le bagi in aceeasi oala.Eu personal o las moale de tot cu ...
Re: draguti vs nemernici din 12 nov 2006 13:54 de mya
sunt de acord cu dany, trebuie sa se ajunga la o cale de mijloc, in functie de situatie trebuie sa stie orice barbat sa se incadreze in ambele categorii.
fals. nu consider ca barbatii sunt nemernici doar pentru ca-si expun sexualitatea, cum ...
Re: Re: draguti vs nemernici din 12 nov 2006 12:42 de Danny_DaBoss
trebuie sa fii undeva intre... un nemernic..amabil ? :blink: :lol: trebuie sa mentii un echilibru intre cele 2 termene..:flowers:
Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte persoane din 12 nov 2006 04:54 de ExoticDream
Intr-adevar, de la o varsta incolo viata este un interval inchis, scris ca reuniune de [i]n[/i] intervale inchise (nu neaparat disjuncte, pentru unii) de relatii mai mult sau mai putin serioase, in urma carora cateodata, din greseala, mai rezulta ...
Re: Rascolit dupa 1 an din 12 nov 2006 03:38 de ExoticDream
Ce inseamna expresia asta "inevitabil ne-am despartit"? Este vreo regula conform careia relatiile nu tin, mai nou, decat 6 luni? Spune-ne care a fost motivul...
[i]Presupun[/i] ca tu ai parasit-o in urma cu un an. Crezi ca ea mai nutreste ...
Re: Am mintit-o!I-am zis ca nu-s virgin! din 12 nov 2006 02:58 de ExoticDream
Ia mai terminati cu jena asta aiurita! Cum adica ti-e rusine de faptul ca n-ai facut sex pana la 20 de ani? Exista cumva o regula potrivit careia, daca depasesti nu stiu ce varsta fara sa fi scapat de "povara" virginitatii, devii un soi de ...
Re: Re: Re: Virgin la 27 de ani din 12 nov 2006 02:32 de mya
Iti intelegem deziluziile in ale amorului si dizgratia fata de specia feminina, insa cuvintele sunt cam dure pentru a generaliza. Si nu orice barbat/baiat si-ar dori tipe doar pentru sex, mai sunt si "specimene" pentru care sentimentele si o ...
Re: Re: Virgin la 27 de ani din 12 nov 2006 02:16 de Bozgoru
Sa-ti explic ceva... tu esti acuma virgin la 27 de ani... pur si simplu pentru ca ai fost prea bun... esti timid cu fetele.. stii de ce? pentru ca nu esti un nesimtit... nu esti un sacal dala care sa se repeada la ele..esti tipul de om care tu ...
Re: Virgin la 27 de ani din 12 nov 2006 01:18 de stefanoski
Nu o sa te injure nimeni ! Dar ar trebui sa iei o hotarare. Grabeste-te ! nu e chiar asa de greu sa-ti gasesti o iubita. Nu ai si tu prieteni ? Intra pe site-uri dastea de cuplari, pune-ti niste poze si apuca-te sa dai mesaje in stanga si in ...
Re: Virgin la 27 de ani din 11 nov 2006 18:30 de mya
nu, nu esti un ratat. din cate scrii tu aici, rezulta ca acest aspect, al vietii amoroase nu te-a preocupat, dar in schimb te-ai realizat profesional. poate ca nici nu ai intalnit persoana potrivita care sa te scoata din scutul tau, si sa-ti ...
Re: Re: Re: Re: Fetelor..., cum sa ma imbrac la ba din 11 nov 2006 17:43 de mya
n-ai de unde sa stii dinainte ce stiluri de muzica vor fi, cum e altfel, nici nu te poti imbraca incat sa fii on ton cu toate genurile. oricum, nu asta este esential.
da, cam dureros, dar stii tu, "baba" sufera la frumusete B) B) B). ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea n din 11 nov 2006 03:05 de ExoticDream
Vorbesti intr-una de DREPTURILE tale, de primirea a "ceva bun", frustrarile tale! La fel de bine ar putea sa ne povesteasca prietena ta cum se simte cand faci presiuni asupra ei, desi stii ca nu vrea sa faca sex inca, cum se teme fie ca o vei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca n din 11 nov 2006 02:24 de ExoticDream
Stiu, m-am gandit si eu la ele, nu am punctat decat doua care mi se par cele mai importante, fiecare din cele pe care le enumeri tu demonstreaza nu posibilitatea aparitiei tentatiei, ci faptul ca acel cuplu nu are la baza o fundatie solida si ...
Pagina 722 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |