Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: preludiul ideal din 16 nov 2006 15:07 de DarkAngel
...Cand este vorba despre preludiu nu se poate vorbi despre tips and tricks!!! totul depinde de atmosfera si de persoanele implicate de ce nu vrei sa intelegi? O tehnica poate place doar unor anumite persoane...trebuie sa te adaptezi dupa partenera ...
Re: Re: in largul meu din 16 nov 2006 06:32 de katy
......raman cu iubitul meu il iubesc foarte mult, am aflat ca colegul meu tine fetele decat sa faca sex cu ele
Crampeie de curcubeu in palme! din 16 nov 2006 02:11 de ExoticDream
O zi... altfel! "Uitasem" ca poate fi si fascinanta viata asta cu accente de monotonie prea dese! S-au reactivat resurse de energie latente.... Senzatie faina! Iar crosetez vise... unul pe fata, unul pe dos.... o fi bine? I can't help it! This is my ...
Re: in largul meu din 16 nov 2006 01:13 de ExoticDream
Mda, variatiuni pe aceeasi tema..... eterna poveste.... cineva "iubeste din tot sufletul" pe altcineva (sexele nu sunt relevante) si nu stiu cum se face, dar in sufletul ala suprapopulat cu sentimente inaltatoare de iubire profunda mai ramane, ...
Re: Urgenta intai!!! din 16 nov 2006 00:39 de levi82
Just do it! Put me out of my misery!
O sa fac tot posibilul. Ma imprumut de bani. Cu toate ca am alte tone de datorii...
Nu ca nu as face asta pentru a petrece seara cu ea la bal, problema este ca balul se pare ca va fi foarte trist, va fi ...
Re: Viata si rostul ei din 15 nov 2006 23:09 de omu_negru
daca tot ce ai scris tu mai sus e adevarat, inseamna ca e de rau. si eu am probleme, dar incerc sa le rezolv, cu multa credinta in Dumnezeu si cu speranta ca maine va fi bine.
In asemenea cazuri ar trebui,cred, sa vorbim mai des cu parintii ...
Re: Urgenta intai!!! din 15 nov 2006 21:21 de verdiuc
Levi...pentru fata iubita merita sa faci orice!
Cei 500 de mii reprezinta o suma pentru tine,si probabil pentru majoritatea studentilor,dar daca tu crezi ca acea seara ar fi importanta pentru trecerea la un nivel superior al relatiei voastre,atunci ...
Re: Re: am nevoie de sfaturi din 15 nov 2006 21:21 de valentine
Da cine a zis ca trebe sa stii sa dansezi...:lol: amuza-te pe faza cu dansatul! fa din chestia ca nu stii sa dansezi o chestie amuzanta si amuza-te de chestia astia si ii vei amuza pe ceilalti = de bine,atragi privirele fetelorB)
Acum probabil te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca n din 15 nov 2006 01:41 de ExoticDream
Nu se poate, singura camera libera este ocupata, Pasaroi ii da meditatii de C++ omului negru! School comes first, other things can wait..... a few eternities perhaps....
:((:((:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca n din 15 nov 2006 01:36 de se-neca
In sfarsit faci si tu o propunere decenta! Bravo! Felicitari!
P.S. Subscriu opiniei lui valentine.
Urgenta intai!!! din 15 nov 2006 01:33 de ExoticDream
I will shoot you if......
Hei, nu stiu cum faci, dar este musai sa te descurci cumva si [b]SA CUMPERI INVITATIE PENTRU EA!!![/b] Imprumuta-te, munceste ceva, trebuie sa existe o cale sa faci rost de aia 500000 de lei, tu realizezi cat de mult ...
Re: Re: Vreau sa fac sex cu el! din 14 nov 2006 22:03 de criss
ink nu am trecut si la pasul final cu el..desi am mai avut moment hot din seara aia...nici akum nu sunt singura de ce trebuie sa fak..simt k inebunesc..nu mai suport situatia asta...`is in pom si pomu-n aer`:((...intr-o zi..spun una...in alta ...
Re: Re: preludiul ideal din 14 nov 2006 21:19 de
da da.stiu toata filosofia asta.intrebam cum a fost sau cum ar fi cel ideal pt o fata.scurt si la obiect.fara alte lectii de viata
Re: preludiul ideal din 14 nov 2006 20:23 de DarkAngel
NU is fata dar hai ca iti zic o chestie....NU EXISTA asa o chestie cum ar fi preludiul ideal....preludiul ideal este cel mai reusit preludiu care se se consuma in concordanta perfecta cu starea celor doi parteneri in momentul cand acest preludiu are ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca n din 14 nov 2006 17:21 de valentine
subscriu:.:.:.:.:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne te din 14 nov 2006 17:01 de SORIN28
Exotic si Pasaroi, chiar trebuie sa ma lovesc de fizica si matematica pe toate subiectele?! Ce-ar fi daca v-ati lua o camera separata?!:ok:
Re: ceva ce ma framanta din 13 nov 2006 20:07 de stefanoski
Ce anume au sfarcurile tale ? Explica-ne sau vorba lu pasaroi, o poza nu ar strica. Oricum nu cred ca o sa te lase vreun baiat doar ptr ca ai sfarcurile nu stiu cum. daca in rest esti ok, n-ai motive sa te plangi.:ok:
Re: ceva ce ma framanta din 13 nov 2006 18:30 de Pasaroi_Cuminte
poza cu subiectii ca sa ne dam mai bine cu parerea :D
Ma framanta problema sfarcurilor mele din 13 nov 2006 18:28 de crisss06
Salut tuturor. Am si eu o problema sua o intrebare nici nu stiu cum sa numesc:P
deci, problema e ca nu sunt multumita d esanii mei, d efapt de sfracurile mele.nu mi se par foarte frumoase, cu toate ca am vazut ca au multe fete asemanator.dar pe mine ...
Re: Re: Re: parfum... din 13 nov 2006 16:38 de valentine
Tie,deci nu mai vorbii si in numele altor fete;)
Crede-ma ca am fost destul de preocupat de subiectul fete,seductie,relatii,dragoste,iubire ca sa am niste ideei preconcepute.
Ceea ce zic eu este rezultatul a ce am vazut si observat in ...
Pagina 721 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |