Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Avortul si anticonceptionalele

din 11 nov 2006 00:11 de mya

nu discutam exceptiile (copilul sa se nasca cu probleme foarte grave de sanatate, desi Biserica nici pe-acestea nu le agreeaza)

Re: Re: Re: Re: Re: Am mintit-o!I-am zis ca nu-s v

din 11 nov 2006 00:06 de stefanoski

Din pacate ai dreptate. In zilele noastre aceste fete sunt pe cale de disparitie. :((:((:((

Re: Re: Re: Re: Avortul si anticonceptionalele

din 11 nov 2006 00:06 de verdiuc

1.EVIDENT ca pierderea copilului,despre asta vorbim aici,nu? 2.este singurul caz in care nu poate fi vorba despre avort-daca implica riscuri majore asupra mamei. 3.iti dai seama ce tristete ar fi daca s-ar naste copii siamezi,sau orb din ...

Re: Re: Re: Re: Am mintit-o!I-am zis ca nu-s virgi

din 10 nov 2006 23:32 de valentine

Asta ar insemna ca e o fata de nota 10 = putin probabil pentru ca genul asta de exemplare trebuie sa fii norocos sa le gasesti si sa mai fie si ale tale...:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 nov 2006 23:31 de verdiuc

Am revenit de la serviciu cu o senzatie de implinire.Sper sa o tin tot asa.Toti avem ceva din romanul ' Ion',si din pacate,si eu trebuie sa fiu tot asa.Iar prevestirea tigancii,referitoare la cei 40 de ani,se pare ca incepe sa se contureze.Insa noi ...

Re: Sunteti multumiti de drumul ales?

din 10 nov 2006 23:01 de mya

Consider ca fiecare persoana are o inclinatie catre un anumit doemniu, pe o anumita latura si specializare. Esential este sa ne descoperim aptitudinile si talentul, pentru a le putea dezolva pe parcursul vietii. In primul rand trebuie sa fie un ...

Re: Re: Re: Re: Am mintit-o!I-am zis ca nu-s virgi

din 10 nov 2006 22:03 de valentine

pai...fii atent: In primul rand cred ca o sa ai probleme cu "simtul gaurii",adica sa bagi obiectul in gaurica...teoretic pare simplu,dar practic nu e chiar asa usor daca esti incepator. Fara sa te folosesti de mana nu o sa reusesti in nici un caz ...

Re: Am mintit-o!I-am zis ca nu-s virgin!

din 10 nov 2006 21:09 de stefanoski

Sanse mici sa nu-si dea seama In functie de cata experienta are partenera ta, isi va dea seama sau nu. Daca este tot o neexperimentata,sunt ceva sanse sa nu-si dea seama. Dar nu trebuie sa-ti fie rusine ca esti virgin. Eu te sfatuiesc sa-i spui ...

Re: Constrangerea partenerului intr-o relatie

din 10 nov 2006 18:55 de ExoticDream

Ai dreptate. Este normal ca pentru fiecare sa mai existe un univers in care accesul celuilalt se face rar, extrem de rar sau chiar niciodata (de exemplu colegi de serviciu, proiect, scoala, profesori etc.), nu poti si nici nu trebuie sa-ti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea n

din 10 nov 2006 17:19 de carrie

ai dreptate. eu sunt sigura ca ai sentimente pentru ea. chiar imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. numai ca nu pot sa iti dau o solutie. pentru ca multe femei sunt ingrozitor de dificile si incapatanate. si lor isi fac rau prin asta (mai ales ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea nu vr

din 10 nov 2006 16:49 de john

Si de ce crezi ca daca ma tem de teapa e din cauza ca nu o iubesc? O iubesc mult si cica si ea pe mine.Faza cu teapa e alta..ca iubesti ca un prost si apoi ramai cu buzele umflate..nu din cauza ca nu s-a culcat cu mine..ci din cauza ca se poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea nu vrea s

din 10 nov 2006 16:34 de john

Exotic.. imi IUBESC partenera!! tin sa precizez ca nu am parte nici de un joc anume... La mine e abstinenta TOTALA. Vorbesti de sex oral? doamne fereste..poate doar daca ii fac eu ei..dar ea mie? no way...!trebuie sa intelegi ca abia daca am pus mana ...

Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea nu vrea sa fim pr

din 10 nov 2006 15:18 de ExoticDream

Nu sunt de acord cu tine, ci cu nekunoskuta, o relatie de iubire nu are ca scop sexul, te indragostesti si mai apoi iubesti pe cineva pentru ceea ce reprezinta persoana aceea, nu pentru placerile pe care ti le poate oferi, un om care iubeste nu ...

Re: Prietena mea nu vrea sa fim prea intimi!

din 10 nov 2006 12:43 de onutza

draga john, viatza merita traita..asa ca daca simti ca nu mai poti, si ai ocazia sa o faci..fa-o!totul e sa nu te simti frustrat apoi. dar inainte de asta convingete daca mai ai mult de asteptat pana la momentul special.ca, vorba aceea..nu se stie ...

Prietena mea nu vrea sa fim prea intimi!

din 10 nov 2006 11:04 de john

Voi ce spuneti? se poate numai iubire goala pe paine? ...Eu cred ca aceasta iubire mai trebuie intretinuta si cu "artificii" ca pe urma relatia devine plicticoasa..daca se poate numi relatie. Pana acum am fost un baiat care merita tratat cu respect ...

Re: Re: Re: Re: Re: ce inseamna?

din 10 nov 2006 01:10 de carrie

sa stii ca odata ce iti incepi viata sexuala si te obisnuiesti, devine muuuuult mai greu sa te abtii, decat inainte. corpul cere. asta e. iar in situatia lui john aici de fata, nu este atat de simplu pe cat zici. unu la mana, pentru ca daca ...

Re: Constrangerea partenerului intr-o relatie

din 10 nov 2006 00:33 de stefanoski

Nu. nu sunt de acord cu interzicerile acestea. Normal ca nu mi-ar conveni sa am langa mine o fata care sa-mi impuna ce sa fac,unde sa ma duc,unde sa nu ma duc. Totusi,referitor la exeplul dat de mya, trebuie sa-ti cunosti foarte bine partenerul si ...

Re: Re: Re: Re: ce inseamna?

din 10 nov 2006 00:09 de ExoticDream

Dupa parerea mea, nu este dificil sa iei o decizie, nu trebuie decat sa pui in balanta doua lucruri: sentimentele tale fata de ea (si, in general, modul in care se se desfasoara relatia) si "nevoile" tale sexuale. Daca mai importante sunt ...

Re: ce inseamna?

din 10 nov 2006 00:01 de onutza

hey john! e f dragutz din partea ta ca te gandesti la ea si ca intr-adevar te preocupa mersul relatiei voastre...oricum fata trebuie sa fie o norocoasa ca te are alturi. 7 luni nu este o periada f lunga...insa este destul pt a cunoaste ...

Re: Re: Re: Re: ce inseamna?

din 9 nov 2006 22:35 de carrie

o perioada de abstinenta de un an nu este nicidecum un "mic" impediment. cred ca bietul baiat a dovedit destul in 7 luni de zile. daca ea totusi nu va dori sa faca sex cu el nici dupa un an? atunci ce se va intampla? in fine...john draga, nu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 723 din 1098
«   1 ... 720   721   722   723   724   725   726 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare