Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant de alintare din 21 oct 2006 01:47 de ExoticDream
Nici eu nu cred ca mersul la cantat este o solutie, n-ar face decat sa starneasca amuzamentul tuturor, o relatie nu se pastreaza tinandu-ti in lesa partenerul! Este nevoie de sinceritate si.... sentimente!
Really????????????????
Tipul ...
Re: # De Ce Se Urasc Femeile Intre Ele ? din 21 oct 2006 01:19 de DarkAngel
NU e chiar asa... dar fetele deobicei nu risca o cearta cu prietena cea mai buna pt un barbat.... (de cele mai multe ori nu e valabil in toate cazurile) pe cand barbatu daca celalalt sar da la prietena lui lar distruge..... in varianta cealalta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant de din 21 oct 2006 01:09 de DarkAngel
Si zici u ca barbatu ii mai slab decat o femeie...ok...dar daca face ceva ce nu trebe sa fie hormonii nu sunt o scuza...totusi barbatu are creieru mai mare ca o femeie si ar trebui sa compenseze pt surplusul de hormoni nu este scuzabil din partea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant de alin din 21 oct 2006 00:46 de Necunoscut
Mai, o discutie este buna si daca il inseala, si daca nu!
Daca el este gelos, e bine zic eu, inseamna ca tine la ea... si banuiesc ca ea nu e copil de 2 ani, isi poate da seama ca atunci cand apare gelozia (o urma de gelozie e benefica) e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant de alintare din 20 oct 2006 23:49 de Pasaroi_Cuminte
Sinceritatea rezolva totul daca este reciproca daca nu atunci vorbim cuvinte.
Si daca fata n-are nici o vina si se trezeste din senin cu o astfel de discutie va incepe sa creada ca
Bozogorul nu mai are incredere in ea.
Si fara sa vrea uite ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant de alintare din 20 oct 2006 23:34 de Necunoscut
Vali, Vali:)))
Dupa 1 saptamana de sala ai pus 5 kg? :)))))))
Cred ca ti s-a stricat cantarul, de obicei slabesti in primele zile:)
PS: Si daca (desi n-ai cum) te-ai ingrasat, crede-ma ca aia nu-s muschi:)))
PS2: Cate kg ai?:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant de alintare din 20 oct 2006 23:31 de valentine
Cand merem la interventie?:-`
Hai ca acu merg si eu la sala si dupa 1 saptamana de sala deja mam ingrasat vreo 5 kilogrameB)
P.S probabil nu te inseala...da ceva,ceva tot e acolo...adica doar "foarte buni preteni" nu-s....;)
Adevarul e ca in ...
Re: Re: Sex fara prezervativ, o sa fac avort...... din 20 oct 2006 23:22 de Necunoscut
Sunt sanse.. medii sa zic... cand folosesti prezervativ sperma se aduna in acea "caciulita" din prezervativ... si atunci cand se sparge exista posibilitatea sa ajunga unde nu trebuie.. incearca totusi sa iei o pastila pentru a 2-a zi daca nu au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De din 20 oct 2006 23:06 de vali2jan
Poate am scris prea sumar si ce am vrut sa spun se citeste printre randuri.
Pai eu ce ziceam. Ce e rau sa fii mandru - in spiritul ardeleanului - ca poti sa-ti satisfaci partenera. Esti mandru de iubirea partenerei, de aprecierea ei. Da, sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant de alintare din 20 oct 2006 22:08 de Necunoscut
Nu cred ca e o solutie sa mearga cu ea la "cantat".
Trebuie sa ai o discutie SINCERA cu ea, sa isi cunoasca proprietatile, daca ea vrea sa te insele, te va insela oricum.
Cred ca, de cele mai multe ori sinceritatea rezolva totul.
PS: Orice ...
Re: Re: Re: Re: Difere din 20 oct 2006 22:08 de vali2jan
Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Sunt si asemenea cupluri care reusesc in viata. Dar, de regula, dupa ce barbatul trece de 25-26 de ani. Dar tu esti inca la varsta cautarilor. O sa te superi pe mine pentru ce o sa-ti spun, dar o spun din realitate. Tu ...
# De Ce Se Urasc Femeile Intre Ele ? din 20 oct 2006 13:21 de Danny_DaBoss
chiar asa.. orice fata are o prietena buna de ani de zile dar daca pui un barbat intre ele isi ia gatul reciproc. Barbatii nu sunt asa. Ei sunt de parere ca mai sunt alti pesti in mare.. Daca un barbat face cunostinta iubitei sale cu prietenul lui ...
Re: Re: Cuvant de alintare din 20 oct 2006 09:36 de Pasaroi_Cuminte
Bozgore ia si tu lectii de muzica cu ea la tipul repectiv.mergi cu ea si spune-i ca vrei si tu sa iei lectii de muzica. Daca n-ai timp
fa-ti timp.Ii vei da un mesaj clar tipului respectiv.Aici trebuie mult tact iar tu uneori esti cam ...
Re: Cuvant de alintare din 20 oct 2006 08:37 de Necunoscut
Salut Bozgore:)
Pai parerea mea este ca... te inseala;)
Acum tu trebuie sa iti cunosti prietena, daca ea SE LASA alintata in felul asta si e cu tine, e grav...
Eu in locul tau as merge la ea acasa si as verifica logurile exact:) (desi nu e o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 19 oct 2006 23:28 de ExoticDream
Angajeaza-te! Timpul liber in acest moment nu este in masura sa te ajute, ai analizat suficient situatia, greselile pe care le-ai facut, ai luat decizii, acum nu poti decat sa suferi.... Facultatea si un eventual job te vor ajuta sa mai pui un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce din 19 oct 2006 22:52 de ExoticDream
Zici ca ai un car de experienta, spune-ne si noua, astora mai mici si mai nestiutori: tu "pleci" la sex ca sa-ti satisfaci propriul trup? Nu conteaza daca ai sentimente fata de partenera? A propos de barbati in general, eu sunt de parere ca ...
Re: Re: Re: Sunteti de acord cu sexul oral? din 19 oct 2006 22:36 de vali2jan
Jos cu palaria. Ai prins atat de bine problematica, incat nu am ce sa mai spun.
Re: Re: Re: Difere din 19 oct 2006 22:22 de Necunoscut
Nu am citit toate mesajele, sper sa nu ma repet.
Parerea mea e ca fiecare relatie depinde de maturitatea fiecaruia dintre noi. Daca ai 40 de ani, dar gandesti ca un om de 20.. nu cred ca ai sanse prea mari sa iti gasesti "jumatatea".
Eu am 18 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baie din 19 oct 2006 21:19 de vali2jan
Intrebare intrebatoare: dar ce se urmareste prin sex daca nu satisfactie? Oricine "pleaca" la sex pentru satisfacerea cerintelor sexuale ale corpului. Ca intr-o relatie mai trebuie sa ne satisfacem si partenera (spun acum din postura de barbat) e ...
Re: Dimensiunea normala a penisului? din 19 oct 2006 20:09 de vali2jan
Nu stiu de ce fetele de pe forum nu-i spun baiatului realitatea. Bietul baiat! La varsta de 17 ani are penisul doar de 17 cm? Pai ce o sa fca cu el?
Omule, dupa documentatia mea, marea majoritate a femeilor prefera un penis cuprins intre 14 si 18 ...
Pagina 730 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |