Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Barbatul Modern din 28 oct 2006 17:55 de stefanoski
Salut,vreau sa va intreb si eu cam cum trebuie sa se comporte un barbat in ziua de azi,cam ce comportament ar trebui sa aiba etc.
Voi cum sunteti duri sau buni? Si nu numai in relatiile cu femeile si in general.Mersi
Daca esti bun esti luat de ...
Re: Barbatul Modern din 28 oct 2006 17:30 de DarkAngel
Te comporti in functie de cum esti si in functie de cum doresti sa se comporte ceilalti cu tine si ce vrei sa obti sau cum vrei sa fi vazut si cum te simti tu bine nu exista un prototip ideal....
Barbatul Modern din 28 oct 2006 16:56 de Luci
Salut,vreau sa va intreb si eu cam cum trebuie sa se comporte un barbat in ziua de azi,cam ce comportament ar trebui sa aiba etc.
Voi cum sunteti duri sau buni? Si nu numai in relatiile cu femeile si in ...
Re: Re: Gura mea miroase urat! din 27 oct 2006 13:15 de Danny_DaBoss
doctoru-i doctor !!
Re: Gura mea miroase urat! din 27 oct 2006 13:09 de DrSexpert
Pentru a putea rezolva problema respiratiei urat mirositoare trebuie sa afli ce afectiune ai. Mirosul ar putea fi pricinuit de infectii dentare, gingivita, probleme bucale (afte, angina etc.), sinuzita, probleme gastro-intestinale etc.
Incepe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte confuz din 27 oct 2006 12:38 de Danny_DaBoss
pai asa caut si eu .. dar nu prea gasesc pers. "potrivita".. asa ca mai astept.. nu imi trebuie aventuri.. vorba aia : te rezolvi pe moment dar nu te alegi cu nimic.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezento-viitorul din 27 oct 2006 03:21 de DarkAngel
Hmm interesant ce zici u...daca esti egoist nu esti calcat in picioare de partenerul tau (acela cu care vrei sa-ti imparti viata banui ca la asta te refereai)OK... dar daca nu te calca el in picioare fiind egoist stopezi o parte din iubire o ...
Re: Re: Re: #Fata Mamii din 26 oct 2006 22:47 de DarkAngel
pai vezi... asta ziceam sa schimbe rutina ... sa exloreze "universul" ce-i inconjoara... sa priveasca lucrurile si din alta prisma..si cand le privesc si din alta prisma decat cea impusa de parinti restu schimbarilor incep ei sa le schimbe ( sa le ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezento-viitorul si d din 26 oct 2006 21:02 de n33dw33d
egoism, decadenta, instinct de supravietuire...
acum oare astea s sinonime cu dragostea?:ermm:
uneori orice ai face nu schimba nimic, uneori daca nu faci nimic schimba totul..
azi e prima mea zi aici,citesc si.. citesc.
s a gandit oare ...
Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte confuz din 26 oct 2006 20:28 de jannis07
Majoritatea baietilor aflati la adolescenta nu gandesc ca tine...Ei isi doresc cat mai multe aventuri, cu fete care sa fie `piese`(parca asa se zice:))) si o viata sexuala cat mai bogata...In primul rand trebuie sa te gandesti la ceea ce iti doresti ...
Re: Re: Re: Re: Aspectul fizic... din 26 oct 2006 18:47 de stefanoski
Conteaza ambele aspecte in mod egal !! Daca partenerul/partenera este frumos/frumoasa de pici langa el/ea si nu stie sa lege doua cuvinte ce faci ? :unsure: iar daca este urat/urata dar cu un nivel de inteligenta ridicat dar rade lumea de tine ...
Re: Re: Re: Aspectul fizic... din 26 oct 2006 18:19 de valentine
Nu am zis ca trebuie sa fie in primul rand frumoasa si ca nu conteaza intelectul persoanei...ci am zis ca daca e desteapta si sufletista nu inseamna ca poate sa fie Betty cea urata ca gata o sa se indragosteasca vreunu nebuneste de ele...
Sa ...
Decizii, ordine si disciplina, dragi tovarasi! din 26 oct 2006 08:45 de mya
A sosit vremea sa curat praful ce s-a asternut pe rafturi ... Inca ma gandesc cu ce sa incep. A sosit momentul de care ma temeam, inevitabilul se va produce. Incerc sa ma detasez, dar totul e prea lipit de mine, precum un beblus de sanul mamei. Am ...
Re: Re: Aspectul fizic... din 26 oct 2006 01:43 de ExoticDream
Nu intotdeauna suplimentarea cu un strat de 2-3 kilograme se datoreaza lipsei de interes fata de aspectul fizic, exista multe motive care conduc la ingrasare, nu toata lumea devine nesimtitoare vis-a-vis de felul in care arata, indopandu-se cu ...
Re: #Gesturi Disperate din 25 oct 2006 22:59 de LonelyGirl
Sunt doar amenintari.Nu cerd ca persoana respesctiva chiar ar face asta(sunt...dar cred ca procentul este destul de mic).
Unei astfel de persoane trebuie sa i se explice clar si in nici un caz sa nu i se dea impresia ca fza cu sinuciderea tine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 oct 2006 16:32 de Danny_DaBoss
Ma Rog. Mie-mi place sa ies in oras, sa ma distrez cu iubita, sa ies cu prietenii la o bere, sa fac excursii, sa traiesc... asa ca nu-mi trebuie sa mai inteleg si d-asta... :lol:
Re: Re: Re: Iritatie a sanilor! din 25 oct 2006 16:19 de ExoticDream
Daca esti in regula cu igiena (eventual poti sa exagerezi in plus in perioada asta) si totusi iritatia nu dispare dupa cateva zile, n-ar fi rau sa consulti un dermatolog, banuiesc ca ai folosit o crema expirata sau nu ai respectat indicatiile din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 oct 2006 15:43 de ExoticDream
Nu traforaj?!? :unsure::unsure::unsure:
Te-as transforma in sistem expert (asa, ai dispune si de baza de date, si de functia de invatare...), dar vrei inteligenta... artficiala???
:`:`:`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 oct 2006 15:32 de valentine
Din pacate trebuie facute de mana...cu rigla si creionul,la scara:rolleyes:
P.S acum am de facut conspect la 50 de pagini si de invatat:D
Re: Re: #Gesturi Disperate din 25 oct 2006 15:28 de valentine
pai...daca o iubesti pe persoana care recurge la astfel de gesturi,nu o sa ii dai motive pt a face sau a zice ca o sa faca asa ceva...dar insa,daca trebuie sa inceapa sa zica ca o sa recurga la gesturi dastea,inseamna ca nu o mai iubesti,nu mai tii ...
Pagina 727 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |