Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Iritatie a sanilor! din 25 oct 2006 15:27 de oana
.....o sa-mi treaca ????? cum??? ce trebuie sa fac?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte co din 25 oct 2006 01:31 de ExoticDream
Indragosteala aia rapida nu e buna, incearca sa o amani pana cand cunosti fata cat de cat! Banuiesc ca ai "terminat" fetele din imediata apropiere, asa ca te sfatuiesc sa nu le lasi sa vada de la inceput cat de bine stai la partea materiala, n-ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte confuz din 24 oct 2006 21:07 de Danny_DaBoss
defectul meu este ca daca ies cu o fata de care imi place mult ma indragostesc repede. nu vreau sa ma mai indragostesc de cine nu trebuie. asa ca mai astept cum am zis.. nici nu mai imi arde sa mai ies cu fete ca majoritatea sunt la fel. s uita dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: distanta din 24 oct 2006 16:37 de Duduia
sper sa fiu capabila de a lua deciziile corecte pentru amandoi, nu doar pentru mine.
sick din 24 oct 2006 16:23 de Duduia
plec la 8 de acasa si ajung la 20. intre toate aceste ore, nu am pauza de masa. am mai "furat" cate un biscuit acolo, dar...nu merge asa. nici nu mai am timp sa invat. astazi resimt consecintele. abia dupa ora 4 dupa-masa am reusit sa ma ridic din ...
Re: Re: sunt foarte confuz din 24 oct 2006 02:15 de ExoticDream
Sunt multi cei care nu pun pret pe sentimente in adolescenta, le este prea lene sa se complice cu relatii serioase, prefera lucrurile superficiale, aventurile, pentru care un look "comercial" si o atitudine deschisa fata de sex sunt suficiente, ...
Re: Re: De ce? din 24 oct 2006 01:53 de ExoticDream
Pentru ca ai gustat din farmecul si dulceata lui [i]"a fi impreuna"[/i], iar acum singuratatea, in antiteza cu acele momente, este aproape imposibil de suportat...
Pentru ca sunt amintiri care tin vie in sufletul tau o flacara pe care nu ...
Re: sunt foarte confuz din 24 oct 2006 01:50 de DarkAngel
OK.... daca teai saturat de umblat din floare in floare gaseste o fata la care sa ti si de care sa nu te plictisesti (din moment ce TI la ea) si implica-te si sentimental si problema ta s-a rezolvat si nu o sa mai ajungi sa le schimbi ca pe ciorapi ( ...
Re: Re: Re: Aspectul fizic... din 23 oct 2006 17:34 de Duduia
in curand il vei vedea pe strada cu o manechina. va constata ca tu erai mai buna. te cheama inapoi, vei merge si o veti lua de la capat. simplu. gaseste-i un defect fizic si spune-i sa il inlature. zi-i ca ai un prieten care arata mai bine ...
Re: Re: Aspectul fizic... din 23 oct 2006 13:28 de a_mar
Multumesc pt raspuns!Mey,nu vorbim de cazuri extreme.Sunt o fata draguta si nu are de ce sa-i fie rusine sa iasa cu mine pe strada,insa conteaza atat de mult sa mai slabesc?Normal k am grija de felul in care arat,dar 3,4 kg in plus nu cred ca ar ...
Re: Aspectul fizic... din 23 oct 2006 13:06 de valentine
El a gresit sa iti zica ca a lui colega e mai frumoasa ca tine,dar si tu faci o [b]MARE[/b] greseala avand impresia ca daca esti buna la pat sau ai suflet bun nu trebuie sa arati si bine.
Acum sa fim seriosi...tu daca ai avea de alege intre unu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: distanta din 23 oct 2006 09:55 de Pasaroi_Cuminte
good choise.Tu traiesti cu el nu parintii sau prietenii.
Ai fi jucat o carte posibil riscanta.Acest test se poate termina cu 2 rezultate:
1.fie trecea testul si atunci ar fi fost cea mai mare bucurie a ta de pana acuma: te iubeste si iti este ...
Re: Re: Re: Re: Fete induiosate din 23 oct 2006 08:21 de Duduia
na, in fine. eu fac tot posibilul sa il iau si pe prietenul meu atunci cand ies in gloata. sa vada si el ce si cum se intampla cu mine cand nu e prin preajma. si invers. insa n u facem asta pt ca nu avem incredere unul in celalalt, ci pt ca avem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert din 23 oct 2006 03:17 de nemesis
Deci, dragi copii, lumina vine de la Soare, deci Soarele este cel care produce lumina. :D
[i]Sex[/i]-[b]ologu'[/b] mamii, daca tot te pricepi atat de mult la psiho-bullshit-ul asta pe care-l lauzi aici, da niste sfaturi competente celor care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: distanta din 23 oct 2006 00:29 de ExoticDream
La despartirile de "scurta" durata (1-6 luni) spui ca nu rezista nici jumatate din cupluri, asta inseamna ca mai putin de un ins din doi poate sa-si tina hormonii in frau cand partenerul se afla departe. Sa vedem.... oare ceea ce-i leaga pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Prezento-viitorul si dispariti din 22 oct 2006 18:33 de SORIN28
Nu crezi ca esti cam(prea mult) egoista?!:ermm:
Re: Re: Re: Re: Prezento-viitorul si disparitia iu din 22 oct 2006 11:44 de carrie
eu nu cred ca sentimentul iubirii s-a degradat in zilele noastre. faptul ca toti "fug dupa sex in stare pura" este o iluzie, o aparenta pe care cei care cred in iubire o imbratiseaza pentru ca in subconstient ii face sa para mai buni, mai "altfel" ...
Re: Re: Re: AM RUPT 9 prezervative intr-0 ora din 22 oct 2006 00:12 de SORIN28
Eu stiu :P , "BBM" nu stie :D:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex c din 21 oct 2006 23:15 de carrie
ma bucur ca am primit un raspuns cu adevarat pertinent pe topicul asta, eram sigura ca de la tine. :rolleyes:
1. nu, nu m-am simtit niciodata o jucarie, de altfel daca stau bine sa ma gandesc, nu a fost niciodata vorba efectiv numai despre sex, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el din 21 oct 2006 22:47 de ExoticDream
Probabil ca tu ai gandit ca exista doua optiuni in privinta relatiilor astazi: pui suflet sau nu. Prima varianta are avantajul ca te poate face sa traiesti clipe de vis alaturi de un suflet drag, dar si dezavantajul de a suferi cumplit din fel de ...
Pagina 728 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |