Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: AM RUPT 9 prezervative intr-0 ora din 21 oct 2006 19:03 de Danny_DaBoss
hmmm :huh: eu nu cred ca stii sa le pui cum trebuie... :huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el! din 21 oct 2006 15:49 de carrie
daca e o glumita, nu mi se pare prea piperata... daca nu...nu se potriveste oricum. eu scriu ceea ce scriu pentru ca, in aceasta conceptie idealista pe care o au, risca sa sufere mult. oamenii nu sunt ceea ce par. si sa astepti marea iubire, sa ...
Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert din 21 oct 2006 14:25 de sexologul
1. Nu am discutat cu tine si despre tine. Cred ca ExoticDream nu are nevoie de avocat. Dupa cum am observat, stie sa se apere singura si inca intr-un mod stralucit.
2. Daca nu intelegi diferenta dintre cele doua ramuri - psihiatrie si psihologie - ...
Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert din 21 oct 2006 14:17 de Ionel
La varsta ta de peste 106 ani s-ar putea sa nu intelegi ce spune. :devil:
Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el! din 21 oct 2006 13:30 de carrie
oh, come on! iar povesti cu feti-frumosi si prima noapte magica??
ea e prima, e cea prezentata oficial, e cea cu care e peste tot? si ce? crezi ca e asa rau sa fii "cealalta"? fiind in postura asta ai libertate. si viata ta nu trebuie sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 oct 2006 13:13 de ExoticDream
Nu te acuzam, probabil m-ai inteles gresit. Ca sa fie mai clar, voi apela la multimi: sa zicem ca multimea barbatilor este formata din multimea celor care fac (in general) sex fara sentimente (s-o notam cu A) si multimea celor care fac dragoste ...
Re: Ce parfum/after shave/cosmetice preferati? din 21 oct 2006 13:12 de mya
nu in mod deosebit, imi place orice care miroase frumos (evident, frumos pentru mine). de obicei, imi iau parfumuri de la Avon sau Oriflame. acum am Today, si imi place mirosul. Ca produse de ingrijit mai folosesc de la Maybelline, Oriflame, Avon ...
Re: # De Ce Se Urasc Femeile Intre Ele ? din 21 oct 2006 13:11 de carrie
chiar asa.. orice fata are o prietena buna de ani de zile dar daca pui un barbat intre ele isi ia gatul reciproc. Barbatii nu sunt asa. Ei sunt de parere ca mai sunt alti pesti in mare.. Daca un barbat face cunostinta iubitei sale cu prietenul lui ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baiat 19, fata 16 din 21 oct 2006 12:16 de ExoticDream
Trebuie sa cercetez daca este asa, insa oricum mi se pare cel putin straniu sa ma folosesti pe post de cobai pentru testele tale psihologice fara a-mi cere acordul.
Chestiunea este valabila in cazul ambelor sexe.
Te cred, insa ceea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 oct 2006 12:10 de mya
cititind in mare cam tot ce s-a scris pe-aici, concluziile mele sunt:
nu cred ca te inseala, dimpotriva, cred ca nu este absolut nimic intre ei. intr-adevar, tu ai motive de preocupare, si pentru simplul fapt ca se duce la el acasa, cunoscandu-l ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspun din 21 oct 2006 08:47 de Pasaroi_Cuminte
Mersi de invitatie
Tu vezi la altii defectele tale :lol:
Matematic spus:
O carte de filosofie este o multime de idei filosofice scrise
si mai mult este o multime ordonata .
Aceasta multime ordonata de idei (elemente) te ajuta pe tine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns ce din 21 oct 2006 03:25 de nemesis
Mda... Trebuie sa te invit la lectura semnaturii mele, dragul meu. Trebuie ca esti tare... "incremenit in proiect", la momentul asta. :,
P.S. Sa speram ca nu vei ramane la acest nivel. Am impresia ca poti mai mult, totusi. :ok:
(In ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 oct 2006 02:40 de Necunoscut
Nu stiu daca neaparat egoism, eu cred ca am luat-o in sensul pe care ai vrut tu sa-l exprimi! Te gandesti in primul rand la tine, daca esti in stare sa traiesti asa cu tine, stiind ca ai facut ceea ce ai facut!
In fond, daca ar fi sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 oct 2006 02:38 de DarkAngel
Asa ar trebui sa fie ...asa ar fi cel mai bine si cel mai sanatos..... :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 oct 2006 02:34 de ExoticDream
Stiam ca se poate interpreta ca egoism, nu m-am exprimat bine, voiam sa spun ca reactia de refuz apare instantaneu, chiar inainte sa te gandesti ca ar durea-o pe ea, pur si simplu fiinta ta respinge tentatia ca pe ceva nelalocul lui, care trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 oct 2006 02:29 de DarkAngel
Sa iti pese in primul rand de tine si apoi de ea mi se pare o dovada de egoism daca chiar o iubesti intotdeauna gandesti pentru amandoi sau pentru ea inainte si apoi pentru tine...cel mai bine este pentru amandoi si problemai constintei nu ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 oct 2006 02:22 de ExoticDream
Nu faptul ca ar durea-o pe prietena ta ar trebuie sa fie primul gand care sa-ti rasa in minte, ci acela ca te-ar durea pe tine sa faci un asemenea gest, sa distrugi practic o relatie frumoasa pentru cateva clipe de placere ieftina! In mod normal, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 oct 2006 02:13 de DarkAngel
atata timp cat nu a inselat pe nimeni nu am nimic impotriva si atata timp cat nu are legatura cu mine nu e problema mea..... poate sa se culce si cu 100 daca nu a fost implicat intr-o relatie dar o parere prea roz nu mias putea face de nicicare (mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant de din 21 oct 2006 02:06 de ExoticDream
Gelozia in doze mici merge, dar dincolo de ele se traduce prin neincredere si asta ridica un mare semn de intrebare asupra relatiei in sine. Nu poti fi tot timpul impreuna cu partenerul, nu ai cum si nu trebuie sa-i controlezi toate miscarile, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 oct 2006 02:04 de Necunoscut
Nu e scuzabil, dar.. poate gresesc... dar barbatul e barbat si femeia e femeie:)
Nu stiu care trebuie sa fie mai "grijuliu"....
Ce parere ai despre un barbat ce s-a culcat cu 30 de femei pana acum... si ce parere ai despre o femeie ...
Pagina 729 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |