Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: eu virgin...ea din 15 sep 2006 17:34 de dazza
Eu zic sa beti un pahar de vin inainte...asa ca introducere...ca preludiu :~* prinzi si tu curaj,se ameteste si ea putin...
Daca va invat la prostii ...considerati ca nu am scris :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: eu virgin...ea nu. din 15 sep 2006 16:57 de
nu se duce mirosind a bodega..am zis cateva in caz ca nu e un om deo bere.dar te amorteste putin si dureaza mai mult..cel putin din experienta mea asta am observat..
acuma daca e un pusti care se face muci dintro bere pe urma nu mai nimereste nici ...
Nu il mai atrag din 15 sep 2006 10:02 de Alexandra
Meseria pe care o am ma obliga oarecum sa ma ingrijesc, sunt secretara si trebuie sa fiu eleganta mai tot timpul. Rutina...probabil!Pe alta nu are pentru nu ar avea cand, lucreaza 10 ore pe zi!De vorbit am vorbit cu el serios si mi-a spus de nu e ...
Re: Re: Re: Cand sa-i spui din 15 sep 2006 03:39 de ExoticDream
Cum adica "daca stii cu siguranta ca si sentimentele lui/ei sunt la fel de puternice precum ale tale, atunci..."?!? Ce legatura are faptul ca celalalt iti raspunde la sentimente cu faptul ca in sufletul tau s-a nascut iubirea? Este adevarat ca, ...
Re: Re: Femei si barbati moderni, turism sexual et din 15 sep 2006 00:43 de DarkAngel
Mda ii adevarat ca societatea a tins sa cenzureze femia si sa nu o lase sa se afirme si barbatul mai ales din cauza unei educatzii tampite si din cauza bisericii a ajuns sa plafoneze femeia apoi modernizarea si comunismu. desi era in teorie o utopie ...
Re: Femei si barbati moderni, turism sexual etc. ( din 14 sep 2006 17:04 de carrie
o, multumesc, multumesc. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
sincer nici nu stiu cu ce sa incep, ar fi atatea de comentat la treburile astea. in primul rand as vrea sa ma refer la altceva: la faptul ca e un lucru cert ca emanciparea femeii a dus la ...
Femei si barbati moderni, turism sexual etc. (I) din 14 sep 2006 13:18 de ExoticDream
Va supun atentiei cateva fragmente care mi s-au parut interesante dintr-o carte de Michel Houellebecq, pe care le putem discuta. Ele se refera la relatiile dintre femei si barbati in societatea moderna (occidentala, dar o sa vedeti ca multe se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 sep 2006 04:32 de Dysdera
ti-am spus ca opinia mea e neutra...nu am de gand sa fac o comparatie intre cele 2 epoci avand in vedere ca nu am trait decat una..nu am zis ca una e mai buna decat cealalta..am zis ca nu noi suntem in masura sa determinam asta..fiindca fiecare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 sep 2006 23:34 de carrie
hmmm...nu cred ca neaparat trebuie sa simti totul pe propria piele, mai invatam si din carti, din greselile sau realizarile altora... si depinde ce fel de batran intrebi. normal ca o babuta care a avut un singur barbat si cu ala ascunsi sub ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvi din 13 sep 2006 17:59 de dazza
Duamni ce mai citesc...auzi sa o penetreze repede cu forta...vai barbatii astia is prosti :huh:
Penetrarea se face incet,baiatul are obligatie sa se opreasca din cand in cand.
Asa ii trebuie daca a vrut virgina!!
Un lubrefiant ar ajuta si ...
Re: Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirgin din 13 sep 2006 17:08 de emilia
pai in primul rand dezvirginarea trebuie tratata cu multa seriozitate si trebuie facuta cu persona potrivita!mai conteeza daca fata cu pricina este indeajuns de matura da faca pasul asta si sa aiba cateva cunostinte legate de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Numele, numarul si sexul copii din 13 sep 2006 15:57 de ExoticDream
Opaaaa, recunosti?!? :unsure::unsure::unsure:
Si ce daca? Crezi ca s-ar opune? Mi se pare normal sa-l rasfat daca il iubesc! Aaaaa... si sa nu uit.... vreau bijectivitate!!!
:~*:~*:~*
Re: Re: Cum ma dreg dupa o betie crunta? din 13 sep 2006 15:30 de ExoticDream
H2O + C6H4(OCOCH3)CO2H + .....OH -> ???
Cine stie formulele chimice ale coctailurilor?!? Au omis sa ne invete la scoala!
Pentru a preveni sindromul Reye, folositi aspirina tamponata (in acest caz, la reactia de mai sus trebuie adaugate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 sep 2006 18:34 de levi82
Adica? :)
Noutati...Situatia nu s-a schimbat mult. Vorbim mult pe messenger, cea ce nu-mi place deloc, ca avem niste convorbiri robotice, reci. as vrea sa vorbim face to face. Am ajuns sa evit sa ma conectez pe messenger.
I-am pregatit un fel ...
Re: Re: Intarziere ciclu, sunt insarcinata? din 12 sep 2006 18:18 de Anca_28
nu mai trebuie detalii...am scapat de griji..azi "mi-a venit" :) de acum o sa am mai multa grijia..nu mai vreau sa trec iar prin asta.. ms pt sfaturi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are sens i din 12 sep 2006 16:11 de LonelyGirl
Bineinteles ca are sens.Poligamii pot renunta la casatorie, nu trebuie enaparat sa faac pe cienva sa sufere sau sa lase niste copii sa creasca fara unul din parinti.Cred ca cei care isi doresc sa se casatoreasca trebuie sa se tgandeasca bien ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita...... din 12 sep 2006 14:04 de ExoticDream
De acord.
Roberta, nu te lasa influentata de prietena ta de 12 ani care se prosteste cu cainele familiei, ceea ce ti-a povestit este o ciudatenie! La 14 ani esti prea mica pentru sex, te poti informa in privinta lui, insa eu as zice sa nu il ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita...... din 12 sep 2006 09:40 de jannis07
14 ani mi se pare foarte putin...Poate sunt eu de moda veche,dar asa mi se pare.Roberta eu am 19 ani, sunt virgina, si sincera sa fiu chiar nu imi pare rau ca nu am facut-o pana la varsta asta:P.Nu trebuie sa te arunci in bratele primului venit, ...
Re: Re: Re: Re: Numele, numarul si sexul copiilor din 12 sep 2006 06:31 de Pasaroi_Cuminte
Pai fetele vor suferii in viata ? De ce fata ?
Pai da . Pana si uindăuz a fost luat :))
Ce spui de Trotineta ?
Daca vei avea baiat si fata :
Trotinetu si Trotineta =)) :lol:
:lol:
Oracol cu pene.Ce creatura ciudata mai sunt si ...
Moods before starting Houellebecq din 12 sep 2006 01:49 de ExoticDream
Cica Einstein ar fi zis chestia asta.... interesanta privind o anumita stare de spirit si nu numai (trebuie sa verific, nu prea suna a... el!):
[i]"Cand nu esti cu mine, simt ca nu sunt intreg. Cand stau pe loc, imi vine sa plec, simt ca as ...
Pagina 738 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |