Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poate ramane virgina d

din 11 sep 2006 22:41 de dragutza

ceva vesti de la autorul mesajului ?? nu stiu dc va complicati cu chiloti....a mai zis cineva ,iti trebuie doar un prezervativ ,si atunci o faceati si cum trebuie ,si nici nu existariscul de a ramane

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tip virgin la 26 de an

din 11 sep 2006 19:39 de Pasaroi_Cuminte

lol Deageaba vrea el daca tu nu vrei tu. Chestia asta iti spune ceva ? Ca doar nu te seduce cu forta :lol: :lol: :lol: Head-lines for you: Atunci cand te aranjezi ca sa arati bine de fapt te aranjezi astfel incat sa pici intr-o lumina ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tip virgin la 26 de ani cu

din 11 sep 2006 19:14 de mya

sunt chiar atata de "daramatzi" barbatzii/baietzii facand pe cuceritorii incat fetele/femeile sunt nevoite sa "cedeze", lasandu-se cucerite :blink::lol:? si unde mai este orgoliul din voi, latura voastra feroce, si plina de masculinitate (astept ...

Re: Re: Re: Re: Re: Tip virgin la 26 de ani cum il

din 11 sep 2006 17:47 de Pasaroi_Cuminte

fermeia se poate respecta si la pat :P. Nu trebuie neaparat sa fi virgin daca vrei sa respecti o femeie casatoria e o prostie ? :blink: erm... pai si tu te-ai nascut in cadrul unei prostii. 1.Femeile nu sunt cucerite de barbati.Se lasa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgina (

din 11 sep 2006 11:27 de carrie

ca asa vor ei, sa stea cu piciorele in sus si sa faca altii totul pt ei. :) dincolo de asta, expresia de "curva in pat" nu e ceva jignitor, inseamna o femeie dispusa sa faca sex des, sa experimenteze lucruri noi, etc. te asigur ca si tu vei ...

Re: Re: Re: Varsta potrivita......

din 11 sep 2006 10:05 de lupulnebun

Am inteles ideea, nu trebuie sa repeti. :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 sep 2006 21:27 de ExoticDream

Relatiile sentimentale nu sunt ca matematica, nu le poti prevedea evolutia pe baza ipotezelor pe care le ai la un moment dat, comportamentul uman nu se incadreaza 100% in pattern-uri. Ai dreptate, iluziile spulberate conduc adesea la depresii, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgina (22),

din 10 sep 2006 17:58 de isa

crezi tu???de ce aveti voi nevoie de curve in pat??chiar asa obsedati sunteti??si de ce trebuie noi sa le facem pe toate ???din variantele tale mie imi convine doar aiai cu doamna in societate:rolleyes::lol::`

Potenta sau impotenta

din 9 sep 2006 23:45 de Razvan79

M-am gandit cele cateva zile care au trecut la asta, si cred ca aveti dreptate, e de la mai multe. Foarte probabil de la prezervativ, e cam insensibil. Tipa arata bine, dar eu m-am dus acolo ca sa scap de "povara" si a fost o chestiune tehnica. ...

Re: Re: Varsta potrivita......

din 9 sep 2006 23:36 de mya

nu exista o "diagnosticare" a varstei. potzi si la 20 de ani sa nu fii pregatit(a) de pasul asta. depinde de persoana, decizia sta in mana fiecaruia, atunci cand el/ea considera ca este destul de matur(a) incat sa-si asume responsabilitatzile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 9 sep 2006 14:00 de levi82

Mda, tu vrei neaparat sa imi omori speranta, nu? :wacko: :D Probabil ca va fi foarte greu, foarte posibil sa esuez. Nu sunt prea optimist. O fata ca ea se castiga foarte greu. Sa o recastig nu poate fi decat mult mai greu. Saraca s-a ars de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 9 sep 2006 10:47 de Pasaroi_Cuminte

Stai putin viteazul nostru :P E bine ca pleci la lupta cu optimism si vitejie. Tu trebuie sa-i recastigi inima (Increderea e deja castigata.Te considera prieten bun din cate am inteles.Dar doar atat si nimic mai mult.Probabil de aceea a ...

Re: Re: Re: Re: Misogin, granita dintre misogin si

din 8 sep 2006 14:33 de

ca nuti vine sa crezi e una,ceea ce e el e alta. bunele maniere tin de felul de a te comporta.in asta nu bagi si felul in care te imbraci sau orice aspect estetic.am exagerat si eu cu "cel scos din canal",dar nu asta conteaza.crezi ca trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 8 sep 2006 12:34 de ExoticDream

Un baiat care iubeste.....! Sinceritatea este cea mai buna arma... intotdeauna. Este foarte bun. Go for it!!! BAFTA!!! :love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile fr

din 8 sep 2006 12:29 de ExoticDream

Iar esti suparat rau de tot! Realisti fiind, trebuie sa admitem ca exista totusi (grosso modo) doua situatii: fata e frumoasa si c****, fata e frumoasa si cuminte. Cine-i de vina daca ti-ai ales una din prima categorie??? In cazul asta, este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 8 sep 2006 07:08 de levi82

N-am dormit toata noaptea. Bineinteles ca n-am renuntat. Nu voi renunta asa usor de data asta. Once a coward always a coward? Nu vreau si a 2-a oara. Sunt pregatit sa lupt de data asta, rabdarea va fi scutul meu, iubirea imi va fi arma! Nu pot ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 8 sep 2006 01:47 de ExoticDream

Nu dezarma atat de usor. Tu ai idee ce s-a mai intamplat in viata ei de cand v-ati despartit? A mai existat cineva intre timp? Mai are oare sentimente de dragoste fata de tine? Mi se pare un pic ciudata diferenta dintre comportamentul ei foarte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile frumoase

din 7 sep 2006 20:52 de dazza

Multi barbati se simt in inferioritate dau au o femeie frumoasa. Prietenul meu e un specimen tare interesant :lol: E mandru ca e cu mine,se mandreste la toti prietenii cu mine,se simte bine (se umfla in pene cum s`ar zice) cand iese cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile frumoase

din 7 sep 2006 20:01 de

nu doar ca nu are incredere in ea.nu are incredere nici in el.din moment ce fata aia sta cu tine inseamna ca a vazut ea ceva la tine.ce daca e mai frumoasa.asta nu inseamna ca trebuie sa stai cu frica ca o pierzi pt ca nu te crezi destul de bun

Re: Re: Re: Re: Unde sa fac sex cu prietena mea?

din 7 sep 2006 19:59 de

nu sunt imposibile... am fost acum 2 zile pe plaja..3 persoane cu 3 caini...vreo 4 cupluri se plimbau peacolo,putin mai incolo vreo 10 tipi inarmati cu bere la 2 litri se distrau,urlau,cantau etc. are multi kilometri litoralul...dar avand in ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 739 din 1098
«   1 ... 736   737   738   739   740   741   742 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare