Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Au

din 5 sep 2006 01:38 de ExoticDream

Imbratisarea aia, pupicul pe frunte, repetate iar si iar, vor sfarsi prin a te plictisi, tandretea se poate exprima atat prin gesturi si priviri, cat si prin cuvinte, spre deosebire de cele dintai, felul in care iti poti exprima gandurile si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Autoexcitarea feme

din 4 sep 2006 22:20 de Pasaroi_Cuminte

La ora aia cand dau aia filme softcore dorm :)) ( Nu-mi place sa pierd noptile tarziu ca am multe de facut si energie nu-mi ajunge asa ca imi trebuie somn )

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Autoexcitarea femeii i

din 4 sep 2006 22:02 de ExoticDream

Wrong! El stie ca femeile sunt c****! :devil::devil::devil: De ce cred eu ca valentine nu este adeptul stilului Emanuelle?!? Eu nici atat! Poate tu? ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Autoexcitarea femeii in fa

din 4 sep 2006 21:10 de Pasaroi_Cuminte

Valentine mai, pai sti bine ca noi barbatii astia suntem niste porci ( ma rog in cazul meu, unul zburator Flying Grohaila =)) Doamne rad cu lacrimi) nu trebuie sa shochezi fata.Incepe si tu cu Emanuelle ( dar versiunea fara pauza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Autoexcitarea femeii in fata b

din 4 sep 2006 21:02 de ExoticDream

Niste "icsi"? Nu te obosi, lenjeria mea de pat si mobila din preajma au 100% sanse sa ramana... neplouate, dupa un asemenea video, fie o sa ma sufoc de atata ras, fie trebuie sa ma cauti la baie..... pentru altfel de precipitatii! Yuk! :x:x:x

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 sep 2006 18:16 de Pasaroi_Cuminte

ba conteaza frecventa oho si inca foarte mult exemplu: geforce 6600 umbland de ceasuri poti s-o faci 6600 GT; optiuni (placi care suporta shader 2.0) Radeon 9600 Pro -Radeon X1600 /x1600 pro Geforce 6200- Geforce 6600 GT /ultra 7800 /7950 ...

Re: Am orgasm mult mult prea repede!!!AJUTATI-MA!!

din 3 sep 2006 20:29 de Dysdera

problema ta e mult mai delicata si nu o sa se rezolve prin schimbare de pozitii si preludiu mai lung..trebuie sa invezi sa iti controlezi reactiile si senzatiile..daca ai orgasm atat de repede e probabil pentru ca te concentrezi numai la senzatiile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: So

din 3 sep 2006 10:29 de tomcat

...oare m-oi incadra si io in categoria asta a exceptiilor?....O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj

din 3 sep 2006 02:43 de ExoticDream

Puteti sa faceti mii de aliante/coalitii, va inselati daca va imaginati ca am o parere proasta despre barbati si ca ridic in slavi femeile! Am mai spus si o repet: uscaturi sunt in ambele tabere! Ceea ce scriu se bazeaza pe propria experienta, pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauz

din 2 sep 2006 22:43 de ExoticDream

De acord. Da, in principiu, asa este, dar in cazul persoanelor cu personalitate slaba anturajul isi face simtita influenta (chestie valabila si in cazul fetelor, si al baietilor), spiritul de "turma" inlocuieste propria gandire, persoana ...

Re: Re: Timid...solutii impotriva

din 2 sep 2006 17:48 de omu_negru

Este adevarat ce spui. Dar de exemplu cum sa vb cu o fata pe messenger, ce discutii sa port : in afara de tradionalul: "sal/sal; ce faci/bine; tu?/bine si eu" despre ce sa mai vorbim...??? Poate ce filme a vazut nu???? Ar mai fi o ...

Re: Ma simt frustrata din cauza virginitatii

din 2 sep 2006 16:56 de SORIN28

Eu nu inteleg ce te f..reaca pe tine grija despre ce vorbeste lumea?!:blink: Oricum ar fi, gura lumii nu o astupi nici o raba de rahat. Cand va fi sa se intample, se va intampla fara sa-ti mai faci atatea probleme:ok:

Re: Autoexcitarea femeii in fata barbatului

din 2 sep 2006 13:40 de dazza

Mi se pare o idee super :rolleyes: Am facut si o sa mai fac.:D La inceputul unei relatii,cred ca ..partenerul trebuie sa vada unde anume te excita,cum sa faca...cat .... O fata ii poate arata toate astea...masturbandu`se in fata lui. Si nu ...

Re: Re: Sondaj - aici raspund fetele - Subiect: In

din 2 sep 2006 11:31 de mya

dar nu te-ai gandit ca poate barbatzii nu stiu cum sa le determine pe femei sa-si doreasca intr-adevar sa faca oral, anal ? daca te legi intr-o casatorie, asta nu inseamna ca ele vin implicit din semnarea unor hartzoage, trebuie sa fie sentimente ...

Re: Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauza virgin

din 2 sep 2006 02:55 de ExoticDream

Lasa fata in pace, este clar ca habar n-ai de psihologia feminina, tu ori n-ai intalnit dragostea pana acum, ori ai avut o dezamagire crunta, altfel nu se explica de ce o impingi la sex oricum si cu oricine, pe "principiul" ca trebuie sa testeze ...

Re: Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauza virgin

din 1 sep 2006 23:47 de mya

vine si dragostea la momentul potrivit in viata fiecarei persoane, daca tu inca nu beneficiezi de ea, si viata ta se rezuma doar la sex, regula asta nu e valabila pt totzi :ok: probabil sunt baietzi/barbatzi, ca si tine de altfel, care ar rade de ...

Re: Timid...solutii impotriva

din 1 sep 2006 23:20 de mya

buna. bine-ai venit printre noi. o sugestie din partea mea ar fii sa ai mai multa incredere in tine, in ceea ce faci. incearca sa fii cat mai des pus in diverse situatzii, sa ai cat mai multe activitatzi, si cat mai multe persoane cu care sa ...

Re: Re: Re: Ma simt frustrata din cauza virginitat

din 1 sep 2006 14:09 de tomcat

foarte bine atunci...mai asteapta tu mult dragostea potrivita...ca poate n-o sa vina niciodata...ca sa nu mai zic ca oricum n-ai de unde sa stii ca primul cu care te vei culca va fi cel mai bun...cu siguranta trebuie sa incerci si altii. Altfel o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele .

din 1 sep 2006 05:53 de Pasaroi_Cuminte

Ba comunica numai ca in acest caz dialogul se face la nivel telepatic.Comunicarea telepatica se poatge observa la persoanele foarte atasate sentimental.Personal pot sa spun ca este ca si cum ai intra in mintea ei.Sti cum gandeste ce anume ii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj - aici raspund fete

din 1 sep 2006 02:00 de ExoticDream

Nu cred ca este cazul sa-l scuzam pe barbatul infidel pe motiv ca "se pierde" cand partenera nu-i ofera tot ce-i trazneste lui prin minte in visele erotice. Daca un cuplu se intemeiaza pe baze solide (iubire, lungime de unda comuna, comunicare, ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 741 din 1098
«   1 ... 738   739   740   741   742   743   744 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare