Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 aug 2006 13:08 de mya

atunci nu mai are rost sa lupti, daca ea nu mai vrea. o lasi moarta, si mergi mai departe. lumea e plina de fete frumoase, care te asteapta. slabe sanse sa te mai caute daca ea a vrut despartzirea, si fara vreun motiv. asta deja e dovada ...

Re: Re: Nu ma pot loga

din 27 aug 2006 12:08 de Hietalafan

Tu ma crezi ca am dat copy si paste din e-mail? :D

Re: pt prima data anticonceptionale...

din 27 aug 2006 12:05 de maeka

si eu am inceput cu anticonceptionalele prima data...exact la 20 de ani..insa am fost la o doctorita ginecolog si nu la planning...pt ca cei de acolo mi s-au parut sectanti..in fine..alta poveste...am luat anticonceptionala yasmin..n-am avut nici o ...

din 27 aug 2006 02:16 de DarkAngel

Good o inceput sa intre logica si ratiunea in functiune %%-

din 27 aug 2006 02:15 de valentine

Vreau si eu....da nu-s in tara si aici am conexiune de cacao:((:((:((:((

din 27 aug 2006 02:14 de Hietalafan

Daca nu tineam la dansa nici acuma, cred ca ma jucam cu dansa, dar daca vad ca ea inca mai tine la mine si eu la ea, nu stiu, cred ca eu si ea trebuie sa dezbatem problema asta prin comunicare, si sper sa imi dea niste argumente serioase.

din 27 aug 2006 02:12 de mya

exact :ok: daca te gandesti la o metoda de razbunare ar fii bine sa ti-o elimini din creiereash. gandeste-te putin: tie nu ti-ar conveni cu siguantza ca o fata sa se joace cu sentimentele tale, sa te cucereasca, si apoi sa te lase balta. ...

din 27 aug 2006 02:09 de Hietalafan

Mya, Valentine, amandoi aveti dreptate, zic ca trebuie sa stau, sa analizez... jucand un WoW :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PS

din 27 aug 2006 02:08 de mya

tu stii cel mai bine cum stau lucrurile intre voi doi si cum au stat pana acum, cum s-a comportat fiecare, ce a dovedit fiecare. in functie de ce vrei u (aici trebuie sa te gandesti FOARTE BINE) si de ce vrea si ea, decideti impreuna daca mai ...

din 27 aug 2006 02:05 de DarkAngel

Nah si dupa ce ai vazut tot ce aici iti sugerezi sa te gandesti bine la ce vrei... (nu conteaza ce e aia) si sa nu actionezi cu jumatati d masura sau cu jumate din ce o zis valentine si jumate din ce o zis mai stiu eu cine iei o decizie si meri cu ea ...

din 27 aug 2006 02:03 de Hietalafan

Mda, aici asa e, nu pot sa te neg, oricum, trebuie analizat in detaliu toate lucrurile care mi le-ati pus pe tava aici

Re: este un maniac!!!!!!

din 27 aug 2006 01:30 de mya

fa-l sa vada ca tu esti mult mai importanta si mai interesanta decat un joc. ca pe pc se poate juca tot timpul, iar cu tine nu poate sta chiar mereu. ca tu vii special pt el, iar el nu iti acorda nici cea mai mica atentzie. zi sa se puna in locul ...

Re: Nu ma pot loga

din 27 aug 2006 01:19 de mya

inseamna k nu le scrii u corect. fa-ti alt cont (alt user name), dar fii atent la parola pe care o pui. trebuie sa iasa bine pana la urma. bafta :ok:

Re: este un maniac!!!!!!

din 27 aug 2006 01:00 de SORIN28

Ori il lasi ori ii dai foc la comp. Altceva n-ai ce face, e dependent:ok:

Iubitul meu este un maniac al jocurilor pe PC!

din 27 aug 2006 00:29 de una`mika

salut...am si eu o mare problema..m-am desp de prietenul meu acum doua zile pt k ajunsesem sa ma duc la el acasa si sa privesc cum se joaca pe calculator...ne-am certat d mai multe ori pe tema asta si nu vrea sa faca nimic sa ma multumeasca si pe ...

Re: help me

din 26 aug 2006 21:20 de mya

si are vreo importantza daca prietenele tale au facut-o si u inca nu? poate ele au gasit pers potrivita, sau au facut-o din alte motive (presiune, monotonie, nevoia de cunoastere...). cel mai important este sa o faci cand te simtzi pregatita si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Felatia..degradant

din 26 aug 2006 21:04 de mya

felicitari. o sa-ti ridic o statuie pentru asta. inca oscilez intre "nascut pt fu..t" si "serviciile mele este care este, nascute din nevoia de a satisface tot ce prind" asa sa faci, ocolire placuta in continuare. adevarat ca nu toate ...

Re: prezentarea partenerilor familiei

din 26 aug 2006 19:31 de webstar

Depinde de relatie..Eu una sunt de parere ca trebuie sa prezinti parintilor, pers care o iubesti, doar atunci cand esti sigura k este o relatie care o sa dureze mai multisor decat celelalte si ca sentimentele de iubire, respect si intelegere ...

Re: help me

din 26 aug 2006 16:10 de diehard

de ce sa te-ngrozeasca? nu toata lumea face sex? care e problema? (?) in plus, daca ai face-o, in ochii celorlalti nu ar fi decat ceva normal :ok: oricum, nu te grabi...esti totusi tanara... Orienteaza-te spre un baiat care sa-ti ...

Re: prezentarea partenerilor familiei

din 26 aug 2006 16:08 de Nekunoskuta

Parintii nu ar trebui sa cunoasca niciodata partenerul copiilor lor :D E de ajuns buna ziua/la revedere, nu chestii prea intime. "Mama, el e X si acum plecam in oras. Pa". :D Nu, nu glumesc. :)

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 744 din 1098
«   1 ... 741   742   743   744   745   746   747 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare