Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj - aici

din 1 sep 2006 01:49 de ExoticDream

Numarul de noutati este acelasi (sexul are tehnici limitate, let's face it!), dar amanta nu trebuie sa fie unica! In plus, ar mai fi doua aspecte: 1. Chiar daca noutatile sunt aceleasi, felul in care le ofera doua femei diferite este.... ...

Re: Re: Re: Re: Sondaj - aici raspund fetele - Sub

din 31 aug 2006 23:23 de SORIN28

De ce oare la faza asta nu te cred?!

Re: Ma simt frustrata din cauza virginitatii

din 31 aug 2006 18:11 de tomcat

io zic sa-ti gasesti unu cat mai rpd si s-o faci cu el....ca deja ai 19 ani si e cam nasol sa fii virgina la varsta asta....ai si de ce sa fii frustrata...pe bune... In ziua de azi 90 din baieti fug de virgine....s-a dus moda....gata...asa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj - aici raspund fetele -

din 31 aug 2006 16:47 de tomcat

...se pare ca aici e greseala....vedeti voi...majoritatea barbatilor au fantezii perverse (nu ma refer la extremitati cum ar fi sado-maso) intr-o mai mica sau mai mare masura....iar ei vor neaparat sa le indeplineasca. Atata timp cat o nevasta il ...

Re: Re: Re: Re: Sondaj - aici raspund fetele - Sub

din 31 aug 2006 13:20 de dazza

Eu nu sunt de acord cu tine! Dar parerile sunt impartite.Bineinteles ca nu trebuie sa faca in 3..4..sau 10 ! si nici alte chestii perverse. Barbatii care vor asta,deja sunt considerati ticniti..pe aia nu`i luam in calcul :ok: vorbim de barbati ...

Re: Re: Re: Sondaj - aici raspund fetele - Subiect

din 31 aug 2006 13:09 de dazza

Femeile sunt mai stabile in sentimente...la barbati trebuie sa le improspatam memoria...ca sa nu uite ca ne iubesc :lol: si sa le diversificam viata...ca sa ii putem tine langa noi. Daca ii oferi barbatului ...in plan sexual ...tot ce isi ...

Re: Sondaj - aici raspund fetele - Subiect: Insela

din 31 aug 2006 13:03 de ExoticDream

Exista doua categorii de barbati: cei care inseala si cei care nu inseala. Pentru cei din prima categorie nu am cum sa votez in sondajul tau intrucat acesta nu permite raspunsuri multiple, dupa parerea mea infidelii "o fac" din mai toate motivele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 31 aug 2006 12:03 de valentine

Tocmai asta e...ca imi strofoc mintea,ce naiba zic de se trezeste urland ca disperata pe strada din senin,ce naiba ii face placere,ca ce fac bun pt ea este minimalizat pana la disparitia din memorie,iar ce e rau este de obicei triplat...cat ...

din 31 aug 2006 10:38 de Nekunoskuta

Pai trebuie sa stii asta dupa ce incepi sa-ti cunosti destul de bine partenerul. Trebuie sa-ti dai seama ce o enerveaza, ce-i fa ce placere, cum poti sa o calmezi cand se enerveaza...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

din 31 aug 2006 03:27 de Dysdera

d c totul trebuie sa se rezume la "aceeasi lungime de unda" cand vine vorba de ceva care nu e perfect?..intr-o relatie poti fi pe aceeasi lungime de unde cu partenerul si sa comunici ft bine si totusi sa te certi...certuri stupide..certuri uneori ...

din 30 aug 2006 23:02 de DarkAngel

Mda concluzia ar fi ca majoritatea suntem intr-un big big s**t si toti ne plangem de ceilalti si exceptile nu mai sunt luate in seama.... oare sa fie chiar asa ??

din 30 aug 2006 21:54 de Bozgoru

depinde de persoana... nu trebuie sa mai generalizam nimik..oricum majoritatea baietilor sunt de cacat..precum si majoritatea fetelor sunt de cacat!.. asa sa fim noi sanatosi ssi sa se purtam noi asa cum se cuvine

Re: Re: Romantismul inaintea unei partide de sex s

din 30 aug 2006 20:14 de mya

sau baietzii, si voi putetzi fii destul de ushor de vrajit, draga :ok: asta in cazul in care se ajunge la o finalizare. stii, e ca si-atunci cand plantezi ceva, trebuie sa ingrijesti ca sa culegi roade. este o asemanare, nu cred ca o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Solutie pentru

din 30 aug 2006 20:09 de mya

:blink::wacko::blink::wacko::blink: si atunci de ce il mai numesti cuplu? astea sunt aventuri, dovezi clare ale libertinajului, un spirit aventurier si usuratic :ok: cuplu inseamna 2, se pare ca nu pt toata lumea ... trebuie sa se mai trezeasca ...

Re: Re: Re: Re: Re: sugestii plzz

din 30 aug 2006 15:16 de mya

tot trebuie sa stie ce lege cuvintele :ok: ... daca nu, la fel de bine cum s-a deschis portiera, se poate si inchide :D

Re: Re: Cum sa uiti pe cineva?

din 30 aug 2006 15:11 de mya

despartzirea intr-o relatzie nu se produce intotdeuna pt ca dispar sentimenetele, dragostea. poate se diminueaza comunicarea, apar neintelegerile majore, certuri, necorcondantze. o relatzie, un cuplu, nu inseamna numai iubire, implica mult mai ...

Re: nush ce sa fac

din 30 aug 2006 14:43 de mya

ma gandeam sa te duci pana la farmacie s-o intrebi pe tanti de acolo. trebuie sa stie sigur ce ai de facut :ok:

Re: Cum sa uiti pe cineva?

din 30 aug 2006 12:56 de gianina

[u]eu cred k nu trebuie sa o ,uiti.dak ai iubit-o cu adevarat si ea te-a iubit cred k merita sa mai incercati o data[/u]

Re: Re: Re: Re: sugestii plzz

din 30 aug 2006 07:35 de SORIN28

Dar nu trebuie draga sa lege nici macar un cuvant:ok: Pur si simplu deschide portiera:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: CE MA FAC????

din 29 aug 2006 16:58 de Anca_28

si eu eram in aceeasi situatie ca tine acum vreo luna.am tot incercat cu prietenul meu si de fiecare data aveam niste dureri insuportabile.a urmat o perioada in care am fost despartiti..adik eu am fost plecata din tara,iar el in concediu..si cand ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 742 din 1098
«   1 ... 739   740   741   742   743   744   745 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare