Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Probleme in pat: am orgasm prea repede!

din 18 aug 2006 10:57 de Pasaroi_Cuminte

S-ar putea sa ramai tablou dar oamenii obosesc si din sex. Ce e prea mult strica ce e prea putin strica.Solutia consta in normalitate. Nu mai privi sexul ca pe un concurs sau ca pe o norma a carei intensitate x trebuie sa fie atinsa musai in ...

I believe I can fly.....

din 17 aug 2006 23:44 de ExoticDream

Nu-mi amintesc, am auzit la radio, s-a publicat undeva, mi-a spus cineva, dar suna cam asa: CARPE DIEM! "Neeeee....", mi-am zis "in barba", dar am ajuns la concluzia ca trebuie sa fie o conspiratie: toata lumea face asta! Hm...., ca romantica ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 aug 2006 21:48 de Pasaroi_Cuminte

Dar cine a zis asta ? :blink: Pai fara "nebuniile" alea nu avem starea de spirit sa facem alte activitati :)) La barbatul intelectual exista cel putin 2 lucruri : intelectul + barbatul(omul ). Liniile de cod tin de intelect,rest totul tine de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 aug 2006 21:40 de mya

mama ei de varsta ... da, dupa varsta sunt pustoaica, dupa aspectul fizic (fatza) par de 13-14 ani. dar oare asa trebuie sa punem stampila pe o persoana ? adevarul e ca daca ai 20 de ani si gandesti ca la 15 ani esti tot femeie, nu ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati

din 17 aug 2006 18:54 de mya

convinge-te, nu-l am. trebuie sa-l vad si sa-mi placa. tu ai cumva culoarea ochilor, a parului, dimenisunea ochilor, forma fetei, ai deja toate detaliile astea asupra partenerului ideal? deja ai gasit si combinatzia care sa te atraga cel mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Im

din 17 aug 2006 14:30 de ExoticDream

Si totusi... barbatii iubesc in fractii... mai apropiate de 1 sau nu, dar in fractii.... Ma straduiesc sa inteleg daca asta este o dovada de ratiune, egoism (un fel de "sa am la indemana variante in caz ca relatia nu merge") sau incapacitate de a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi im

din 17 aug 2006 06:51 de Pasaroi_Cuminte

Pai nimeni nu iubeste in fractii.Sunt unele lucruri la care nu se foloseste matematica si nici nu trebuie folosita: sa iubesti o femeie. Nimeni nu poate sa iubeasca o femeie in fractii . :blink: sau sa-i faca curbe de randament. ( ca nu-i masina ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex i

din 16 aug 2006 21:27 de ExoticDream

Ai dreptate, de ce as sta cu frica in san cand este evident ca barbatul oricum isi doreste mai mult de o femeie in preajma (nu ma refer la prietenele obisnuite, ci la acelea care ii sunt... suspect de aproape: amanta, confidenta) si nu am nici o ...

Re: Ati iesi cu o vedeta rock?

din 16 aug 2006 21:11 de mya

o luam treptat. eu nu ascult rock dur gen MARLYN MANSON/METTALICA si multi altii. daca este un rock usor, da. ce nu-mi place mie la astfel de baieti (unele din ele sunt valabile si pentru fete): daca asculti un anumit gen de muzica, nu trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex i

din 16 aug 2006 21:05 de ExoticDream

Ai dreptate, datorita firii sale infinit mai complexe decat cea a femeii, barbatul trebuie sa aiba in permanenta pe aproape cel putin 5 (cinci) femei, fiecare cu rolul sau bine definit: sotie, amanta, prietena, confidenta, amica etc., pentru el ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3

din 16 aug 2006 20:24 de anaconda

Il vei sufoca. Tu vrei sa joci multiple roluri: sotie, amanta, prietena, amic, confident, prieteni etc. Aceste chestiuni sunt discutate "cu baietii", de obicei. Daca vei sa joci toate aceste roluri vei sfarsi prin a juca unul singur: dadaca. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu priet

din 16 aug 2006 18:49 de AK

Nu prea inteleg eu de ce femeile se cred atat de superioare cand vine vorba despre sex de genul: Barbatul e un animal si nu se gandeste decat la sex si noi de gandim la relatii de lunga durata si iubire. O mare vrajeala... de fapt femeile se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati

din 16 aug 2006 15:10 de ExoticDream

Heeeei, nu la acele "calitati" ma refeream!!!!!! Doamne fereste!!!! Iar nu ma intelegi! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati !

din 16 aug 2006 15:07 de valentine

Am notat...deci trebuie sa ma spal foarte rar,zona intima nu trebuie sa aiba deaface cu igiena...etc Dragi mei...va invit la nunta:flowers:

Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati !

din 16 aug 2006 13:47 de valentine

In opinia ta...:rolleyes: Si dupa cum spuneam terminati-va cu "infatisarea nu conteaza" pentru ca mai stiu eu una care zicea ca sa culcat si a avut o relatie de vreo 2 sapt cu unu doar ca ala i-a zis ca o iubeste si ca o sa se insoare cu ...

Re: Re: Re: Frumusetea la barbati !

din 16 aug 2006 13:44 de ExoticDream

Conteaza, dar nici pe departe atat de mult pe cat conteaza in cazul tau infatisarea femeii! Stii tu.... barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos decat... :devil:!

Re: Frumusetea la femei!

din 16 aug 2006 13:44 de valentine

Mie personal mi-ar placea sa fie bruneta/satena,undeva in jurul la 1.70,nici grasa - nici slaba desi e de preferat sa aiba niste kilograme in plus decat in minus...sa nu fie de aia care se schimba precum bate vantul,sa nu fie genul orgolioasa cat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Unele fete nu suporta?

din 16 aug 2006 13:34 de Rihanna_999

Este adevarat ca unele fete nu suporta dar daca fata nu vrea si nu ii place nu trebuie obligata

Re: Re: Re: Re: Felatia..degradanta?

din 16 aug 2006 12:18 de jaxx

da...ma gandeam si la reciproca...nu e bine nici cum! nici sa stii nici sa nu stii!! de exemplu eu vreau sa stiu tot, dar fara nume de fosti, locuri si alte info de genu asta!! e mai bine sa sti ca a fost actul in sine(ca deh, trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: Barbatii violenti

din 16 aug 2006 11:21 de mya

adevarat, se pedepseste, insa in cadrul unei casatorii nu orice femeie regurge la asa ceva. si asta pt ca sunt in miloc sentimente puternice, o relatzie. cel mai bine ar fii sa se evite, incat sa nu se mai ajunga la "pedepse" care ar destrama ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 746 din 1098
«   1 ... 743   744   745   746   747   748   749 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare