Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Probleme in pat: am orgasm prea repede! din 18 aug 2006 10:57 de Pasaroi_Cuminte
S-ar putea sa ramai tablou dar oamenii obosesc si din sex.
Ce e prea mult strica ce e prea putin strica.Solutia consta in normalitate.
Nu mai privi sexul ca pe un concurs
sau ca pe o norma a carei intensitate x trebuie sa fie atinsa musai in ...
I believe I can fly..... din 17 aug 2006 23:44 de ExoticDream
Nu-mi amintesc, am auzit la radio, s-a publicat undeva, mi-a spus cineva, dar suna cam asa: CARPE DIEM! "Neeeee....", mi-am zis "in barba", dar am ajuns la concluzia ca trebuie sa fie o conspiratie: toata lumea face asta!
Hm...., ca romantica ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 aug 2006 21:48 de Pasaroi_Cuminte
Dar cine a zis asta ? :blink:
Pai fara "nebuniile" alea nu avem starea de spirit sa facem alte activitati :))
La barbatul intelectual exista cel putin 2 lucruri : intelectul + barbatul(omul ).
Liniile de cod tin de intelect,rest totul tine de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 aug 2006 21:40 de mya
mama ei de varsta ... da, dupa varsta sunt pustoaica, dupa aspectul fizic (fatza) par de 13-14 ani. dar oare asa trebuie sa punem stampila pe o persoana ? adevarul e ca daca ai 20 de ani si gandesti ca la 15 ani esti tot femeie, nu ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati din 17 aug 2006 18:54 de mya
convinge-te, nu-l am. trebuie sa-l vad si sa-mi placa. tu ai cumva culoarea ochilor, a parului, dimenisunea ochilor, forma fetei, ai deja toate detaliile astea asupra partenerului ideal? deja ai gasit si combinatzia care sa te atraga cel mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Im din 17 aug 2006 14:30 de ExoticDream
Si totusi... barbatii iubesc in fractii... mai apropiate de 1 sau nu, dar in fractii.... Ma straduiesc sa inteleg daca asta este o dovada de ratiune, egoism (un fel de "sa am la indemana variante in caz ca relatia nu merge") sau incapacitate de a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi im din 17 aug 2006 06:51 de Pasaroi_Cuminte
Pai nimeni nu iubeste in fractii.Sunt unele lucruri la care nu se foloseste matematica si nici nu trebuie folosita: sa iubesti o femeie.
Nimeni nu poate sa iubeasca o femeie in fractii . :blink: sau sa-i faca curbe de randament. ( ca nu-i masina ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex i din 16 aug 2006 21:27 de ExoticDream
Ai dreptate, de ce as sta cu frica in san cand este evident ca barbatul oricum isi doreste mai mult de o femeie in preajma (nu ma refer la prietenele obisnuite, ci la acelea care ii sunt... suspect de aproape: amanta, confidenta) si nu am nici o ...
Re: Ati iesi cu o vedeta rock? din 16 aug 2006 21:11 de mya
o luam treptat. eu nu ascult rock dur gen MARLYN MANSON/METTALICA si multi altii. daca este un rock usor, da. ce nu-mi place mie la astfel de baieti (unele din ele sunt valabile si pentru fete): daca asculti un anumit gen de muzica, nu trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex i din 16 aug 2006 21:05 de ExoticDream
Ai dreptate, datorita firii sale infinit mai complexe decat cea a femeii, barbatul trebuie sa aiba in permanenta pe aproape cel putin 5 (cinci) femei, fiecare cu rolul sau bine definit: sotie, amanta, prietena, confidenta, amica etc., pentru el ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 din 16 aug 2006 20:24 de anaconda
Il vei sufoca. Tu vrei sa joci multiple roluri: sotie, amanta, prietena, amic, confident, prieteni etc. Aceste chestiuni sunt discutate "cu baietii", de obicei. Daca vei sa joci toate aceste roluri vei sfarsi prin a juca unul singur: dadaca. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Imi imaginez sex in 3 cu priet din 16 aug 2006 18:49 de AK
Nu prea inteleg eu de ce femeile se cred atat de superioare cand vine vorba despre sex de genul: Barbatul e un animal si nu se gandeste decat la sex si noi de gandim la relatii de lunga durata si iubire.
O mare vrajeala... de fapt femeile se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati din 16 aug 2006 15:10 de ExoticDream
Heeeei, nu la acele "calitati" ma refeream!!!!!! Doamne fereste!!!! Iar nu ma intelegi!
:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati ! din 16 aug 2006 15:07 de valentine
Am notat...deci trebuie sa ma spal foarte rar,zona intima nu trebuie sa aiba deaface cu igiena...etc
Dragi mei...va invit la nunta:flowers:
Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barbati ! din 16 aug 2006 13:47 de valentine
In opinia ta...:rolleyes:
Si dupa cum spuneam terminati-va cu "infatisarea nu conteaza" pentru ca mai stiu eu una care zicea ca sa culcat si a avut o relatie de vreo 2 sapt cu unu doar ca ala i-a zis ca o iubeste si ca o sa se insoare cu ...
Re: Re: Re: Frumusetea la barbati ! din 16 aug 2006 13:44 de ExoticDream
Conteaza, dar nici pe departe atat de mult pe cat conteaza in cazul tau infatisarea femeii! Stii tu.... barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos decat... :devil:!
Re: Frumusetea la femei! din 16 aug 2006 13:44 de valentine
Mie personal mi-ar placea sa fie bruneta/satena,undeva in jurul la 1.70,nici grasa - nici slaba desi e de preferat sa aiba niste kilograme in plus decat in minus...sa nu fie de aia care se schimba precum bate vantul,sa nu fie genul orgolioasa cat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Unele fete nu suporta? din 16 aug 2006 13:34 de Rihanna_999
Este adevarat ca unele fete nu suporta dar daca fata nu vrea si nu ii place nu trebuie obligata
Re: Re: Re: Re: Felatia..degradanta? din 16 aug 2006 12:18 de jaxx
da...ma gandeam si la reciproca...nu e bine nici cum! nici sa stii nici sa nu stii!! de exemplu eu vreau sa stiu tot, dar fara nume de fosti, locuri si alte info de genu asta!! e mai bine sa sti ca a fost actul in sine(ca deh, trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Barbatii violenti din 16 aug 2006 11:21 de mya
adevarat, se pedepseste, insa in cadrul unei casatorii nu orice femeie regurge la asa ceva. si asta pt ca sunt in miloc sentimente puternice, o relatzie. cel mai bine ar fii sa se evite, incat sa nu se mai ajunga la "pedepse" care ar destrama ...
Pagina 746 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |