Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Ma simt frustrata din cauza virginitatii

din 26 aug 2006 12:09 de erjebeth

hola tuturor.Am 19 ani si sunt virgina...multi ar intreba care este problema mea,dar trebuie sa recunosc ca ma simt extrem de frustrata din cauza virginitatii mele.Tot timpul am fost inconjurata de baieti care nu au vazut la mine decat ...

Cand si cum iti prezinti partenerul familiei?

din 26 aug 2006 01:42 de mya

fiecare mai devreme sau mai tarziu ajunge la momentul cand trebuie sa-si ia de manutza partenerul/partenera si s-o prezinte familiei. ei bine, cand credetzi ca ar fii cel mai oportun ca acest pas sa fie facut ? avetzi in vedere si varsta? cum sa le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la

din 25 aug 2006 21:52 de Dysdera

eu nu inteleg d c vretzi sa va conturati in minte imaginea barbatului/femei perfecte..vretzi sa aveti cu cine compara pe prietenul/prietena? stiu ca suna stupid si multi o sa zica ca nu ar face niciodata asa ceva dar asta e imposibil..orice om ...

Re: Ma atrag barbatii mai in varsta,e vreo proble

din 25 aug 2006 15:37 de Dysdera

nu cred ca este vreo problema sa te intalnesti cu baieti mai mari atat timp cat nu esti o pustoaica de 16 ani care umbla cu unu de 31..scuzati adaugirea dar e o situatia pe acre am vazut-o si nu mi se parea a fi dragoste...:`.. e perfect normal sa ...

Re: Tip virgin la 26 de ani cum il abordez?

din 24 aug 2006 23:02 de mya

nu-i spune, treci direct la fapte. daca tipul este de asemenea interesat de tine, dar ii cam lipseste initiativa, go 4 it. gaseste un loc (o camera) unde sa fiti doar voi doi, singurei, fara "musafiri". "aranjeaz-o" putin: muzica incitanta, ...

Re: Re: Re: Lungime penis in erectie vs lungime in

din 24 aug 2006 14:15 de Pasaroi_Cuminte

Ca sa impacam pe toata lumea : daca il ai pe dreapta uita-te din stanga si o sa-l vezi drept =)) daca il ai pe stanga uita-te din dreapta si o sa-l vezi drept Pana la urma nu conteaza ca e pe dreapta sau pe stanga important e sa nu-l ai in spate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ma atrag barbatii mai in vars

din 24 aug 2006 13:27 de Pasaroi_Cuminte

pai ca sa "simplific" ce a vrut sa zica Bozgoru =)) Private Function WHosTHeBestForYou() as Variant dim a as integer dim b as string a=InputBox ("Ce varsta ai ",vbInformation,"Prompt" ) if (a > 18) or ( a=18) then ...

Re: Re: Re: menstruatie in sarcina?

din 23 aug 2006 18:23 de olaroiu

you love your pusy sau...pussy? if u were not so frigid u would let me love your puss cred ca ai nevoie de niste lectii de limba...engleza daca vrei iti dau in particular...lectii...de limba..(era sa uit) engleza si e limba romana, ...

Re: Probleme in pat: am orgasm prea repede!

din 23 aug 2006 00:01 de tomcat

iti zic io ce sa faci...ai doua lucruri pe care trebuie sa le faci... 1. inainte cu ceva timp sa faci sex cu prietena ta...trage si tu o laba...ca n-ai nimik de pierdut....Dar, daca ai tras-o prea devreme si prietena ta vina mai tarziu la ...

Re: Re: Nu se poate nu?????????????

din 21 aug 2006 18:47 de valentine

Ce indoieli? Ce surprize? Putea sa se si termine bine mersi in ea ca nu avea cum...:rolleyes:

Re: Nu se poate nu?????????????

din 21 aug 2006 18:06 de mya

sa-nteleg ca nu s-a folosit nici o metoda contraceptiva? intaresc ideea, nu ai cum. insa asta nu inseamna ca trebuie sa te culci cu capul pe-o ureche. trebuie folosita o metoda de contraceptie, pentru inlaturarea indoielilor de orice ...

Re: Re: Probleme in pat: am orgasm prea repede!

din 21 aug 2006 15:28 de Pasaroi_Cuminte

Faza e ca nu trebuie sa-i spuna pe fatza.Trebuie sa-i dea de inteles. sa se apropie de prietena lui din nou.S-o vada ca pe o prietena sa apoi ca femeie si sa faca de fiecare data in asa fel astfel incat ea sa preia initiativa.Arta seductiei , ...

Re: Re: Re: Re: Felatia..degradanta?

din 19 aug 2006 23:53 de diehard

Perfect de acord cu tine, Carrie ::ok: Te astept la [CENZURAT de Nemesis] pe tine cat si pe restul fetelor deschide la minte :-* Ma gasisti pe [CENZURAT de Nemesis]

Re: Re: Re: Felatia..degradanta?

din 19 aug 2006 14:58 de carrie

a, si cu posesivitatea, gelozia si neacceptarea faptului ca a mai facut cu altul ce face cu tine, ar trebui sa va treziti, dragilor, ca in anul 2006 ar trebui sa incetati sa mai considerati femeia un obiect care, vezi-doamne, nu trebuie luat de la ...

Re: Re: cand tebuie sa fac pauza?

din 19 aug 2006 01:03 de dazza

Pauza nu se face o data la un an!! E prea repede...!Se pot lua ani de zile fara probleme..nu duc la sterilitate! Le intrerupi cu aprox 3 luni inainte de a face bebe,cu toate ca efectul lor din sange dispare mult mai repede si nu afecteaza cu ...

Re: cand tebuie sa fac pauza?

din 19 aug 2006 00:57 de Stefy3ro

Iti spun eu sigur cum si cand trebuie sa faci pauza.O data la an trebuie sa faci pauza obligatoriu 6luni,asta in cazul in care nu ai facut copil,iar in cazul in care ai facut, dupa 3ani pauza obligatoriu 6luni,eu asa ceva folosesc si sunt informata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frumusetea la barb

din 18 aug 2006 20:30 de Nekunoskuta

IDEALUL e IDEAL. Daca erai mai atenta mai sus eu am descris cum arata fizic barbatul ideal pentru mine. Asta nu inseamna ca il caut pana la adanci batranete. Nu l-am gasit si nici nu ma chinui sa-l caut. Facand cateva mici compromisuri pot trece ...

Re: cand putem face safe sex fara condom?

din 18 aug 2006 16:46 de SORIN28

Daca mergi pe "mana" calendarului ar fi cam 5zile inainte si dupa menstruatie si in timpul menstrei:ok:

Re: Re: Sunt prea rusinos!!!!!!!!!!!!!

din 18 aug 2006 14:53 de SEXY-GIRL

:heart:ITI SPUN SINCER BAIETII NU TREBUIE SA SA FIE RUSINOSI PT K INTR-O RELATIE BAIATUL FACE PRIMUL PAS NU FATA DAR SPER K IN TIMP SA T OBISNUIESTI SI NOROC T POOPIK DULCIK BOTIK BAIATU ALEX:love:

Cand putem face safe sex fara condom?

din 18 aug 2006 13:51 de Orange

as vrea si eu sa stiu cand e perioada in care o putem face fara prezervativ...eu nu mash incumeta mai ales ca am auzit ca si lubrefiantul secretat de organul masculin contine un procent mic de sperma...nu neaparat trebuie sa ejaculeze in tine..i need ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 745 din 1098
«   1 ... 742   743   744   745   746   747   748 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare