Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2006 05:15 de Pasaroi_Cuminte
Aste e gelozie impinsa la extrem.
Asta este egoism.Probleme lui sunt probleme cuplului,adica devin si problemele tale.Si invers.
De aceea cand sentimentele lui sunt testate (fata de tine si de fosta) si ale tale sunt testate ( fata de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2006 02:42 de ExoticDream
Mda, de aici se deduce ca barbatii sunt infiorator de instabili si noi, femeile, trebuie sa ne folosim de intregul arsenal de seductie cu care ne-a inzestrat natura si sa elaboram un adevarat plan de lupta pentru a-l tine pe domnul cel cu inima ...
Mesageria personala! din 16 aug 2006 02:19 de ExoticDream
Am patit din nou aceeasi minune: in mail mi-a sosit notificare ca am mesaj nou pe seXpert, ma loghez, sunt atentionata in fereastra cum ca am mesaj nou, deschid mesageria si.... nimic! Este adevarat ca aveam 91 de mesaje acolo, insa limita este de ...
Re: Prietenii mei si iubitul meu din 15 aug 2006 21:49 de ExoticDream
Uite asta este unul din dezavantajele diferentei de varsta maricele intre parteneri, mai ales la varsta ta. Trebuie sa gasiti o cale de mijloc, eu il inteleg ca se plictiseste cu amicii tai, dupa cum si tu poate nu te simti in largul tau in ...
Re: Re: Re: Barbatii violenti din 15 aug 2006 21:45 de trinchi
Din cate stiu io vilenta domestica este pedepsita de lege. Barbatii care lovesc femeile mi se par idiotzi ,nu vad ce satisfactie poti sa ai castigang o o lupta ce era castigata inainte de a incepe. Totusi raspunsu meu este... barbatii care lovesc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce trebuie facut in ca din 15 aug 2006 18:09 de dazza
ahaha....esti tare :lol: si uite asa ...dazza si cu pasaroi au dat nastere unui nou banc... :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce trebuie facut in cazul din 15 aug 2006 17:49 de Pasaroi_Cuminte
si uite asa se naste un nou banc:
versiunea completa )primul banc compus live :D :
-------------------
-Dl doctor nevasta-mea nu poate sa scape de parul din fund.Ce recomandati ?
-Recomand sexul anal,naparleste si gata
A doua zi la serviciu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce trebuie facut in cazul paru din 15 aug 2006 17:37 de dazza
:~*:lol:
Re: Re: Re: Re: Ce trebuie facut in cazul parului din 15 aug 2006 17:34 de Pasaroi_Cuminte
lol dazza =))
:lol::lol::lol:
Si a doua zi, omul la serviciu :
"-Aveti pisica ?
-Nu, nevastã " =))
Re: Re: Re: CE MA FAC???? din 15 aug 2006 17:00 de dazza
Mai,eu nu inteleg cum un barbat nu poate dezvirgina o fata.
Bine...ii trebuie si fetei vointa de fier ca sa reziste durerii :D
Si pe mine m`a durut pana a intrat,de imi venea sa injur de toti dracii :D
Dar pana la urma a mers...greu,dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: eu si cu mine.... din 15 aug 2006 16:10 de dazza
Sf Mariaaaaaa...cica azi e ziua meaaaa!:love:
Ce faza am patit...azinoapte,dupa 12 ...iubitul cica: Trebuie sa`ti spun ceva...La multi ani !!!!!!!!
:blink: Eu stupefiata:*Cred ca a uitat cand e ziua mea*
De fapt uitasem eu ca azi e Sf ...
Re: Re: Prietenii mei si iubitul meu din 15 aug 2006 11:44 de Pasaroi_Cuminte
"Doubt thou the stars are fire;
Doubt that the sun doth move;
Doubt truth to be a liar;
But never doubt I love. "
[Hamlet, Prince of Denmark]
Re: Prezervativul se rupe des din 15 aug 2006 01:58 de trinchi
Folosirea corecta a prezervativului nu are cum sa duca la "spargerea" lui, dar sunt mai multi factori care contribuie la producerea nefericitului incident, lubrifiere insuficienta, bulele de aer... precum si altele.
Oricum Love Plus ...
Re: Re: Re: Re: Ma simt atat de singura... din 15 aug 2006 01:03 de mya
dak nu esti adepta aventurilor, atunci nu are nici un rost sa te avantzi in ele doar de dragul de a avea ocupatzie. o sa intalnesti si baiatul visurilor tale, o sa vina la timpul lui, cand te astepti mai putin. de venit, va veni, iti garantez, ...
Re: Prietenii mei si iubitul meu din 14 aug 2006 21:37 de Bozgoru
daca pe tine te-a acceptat.. trebuie sa-i accepte si pe ei..daca nu... e ceva putred in Danemarca..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2006 20:25 de carrie
unu la mana, cred ca ar fi trebuit sa citesti tot, in principiu se adresa celor care gandesc ca tine.
a doua la mana, daca mai imi aduci 20-30 asa ca tine, e destul de grav (pentru voi ma refer), daca in schimb sustin si ei asta asa de smekerie, ...
Re: Re: Re: Life is life.... (oare el nu m-a iubit din 14 aug 2006 17:44 de LonelyGirl
Nu iti sugeram in nici un caz sa te refugiezi in carti.Asta te-ar deprima si mai mult.Acum trebuie sa iesi cu prietenii, prietenele, lume noua, sa razi, sa glumesti, sa colinzi.
Doar ca unele carti au darul de a-ti "imprumuta" unele idei care ...
Re: Prietenii mei si iubitul meu din 14 aug 2006 17:36 de LonelyGirl
Intr-un fel trebuie sa il intelegi.Diferenta e destul de mare.Amicii tai rad din chestii prostesti, fac chestii care par prostesti unei persoane cu 8 ani mai mare dar care sunt de inteles pentru varsta respectiva.
Trebuia sa-l rogi sa faca o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Condam din 14 aug 2006 17:18 de LonelyGirl
Bozgore, nu sti absolut nimic despre mine si caracterizarea ta e total gresita.Am mai zis pe-aici, in alte topicuri ca sunt foarte, foarte ocupata.La tv daca ma uit de 2 ori pe sasptamana e bine.Nu urmaresc emisiuni gen Surprize, Surprize, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O din 14 aug 2006 16:15 de ExoticDream
De cascada asta n-am auzit, banuiesc ca are legatura directa cu pastele cailor, asa-i?
Asa e, societatea asta urata si rea in care traim te obliga sa agati, incepand de miercuri, orice proasta gasesti la sezatorile alea tineresti, ...
Pagina 747 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |