Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: de ce nu recunosc? din 22 iul 2010 19:14 de Kaya
ala trebuie sa fie un prieten tare misto care o :heart: mult
dece reciproca nu e valabila? adica stim ca si intre fete se barfeste (mai mult ca intre baieti), daca o fata primeste sex oral si se lauda la prietenele ei.. tipul nu cred ca ar ...
Re: Re: Oare se poate sa fii ramas insarcinata? din 22 iul 2010 18:35 de alinutzaa
Daca ai zis ca nu ai reusit sa introduci penisul in vagin nu inteleg pentru ce iti mai faci griji aiurea...Crezi ca spermatozoizii si lichidul preejaculator au forta sa intre si sa fecundeze tot ce apuca p-acolo?;) Sau dupa parerea ta sunt niste ...
Re: Re: Re: Exista asa ceva ? din 22 iul 2010 18:14 de Bozgoru
gandire drastica.. dar stii tu ce stii... .. si da nu e nici o problema sa te duci la prostituate... atata timp cat s acauti dalea cat mai scumpe... ca cu cat e mai scumpa e si mai buna( din pct de vedere al BTS)....
Re: Re: o mica intrebare :) din 22 iul 2010 18:10 de Bozgoru
termina mah cu cretinitatile astea cu ejaculatul in exteriorul vaginului daca foloseste prezervativ "savantule"
Re: Oare se poate sa fii ramas insarcinata? din 22 iul 2010 18:09 de Bozgoru
daca ai incercat sa o penetrezi fara prezervativ e posbil orice.. dar e posbil afie si ea ipohondra :)
Re: iti dau un sfat din 22 iul 2010 14:40 de Danny_DaBoss
ce sfat de 2 lei.. il respinge din start... e f simplu, daca vrea sa fie cu el, poate sa fie. nu trebuie sa ii impuna lucrul asta "in numele prieteniei"
Re: Parul pubian din 22 iul 2010 14:01 de julien
Cred ca daca esti bine definit in zona aia nu o sa o sperie parul cat o va speria anvergura
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 iul 2010 13:24 de Danny_DaBoss
daca faci sa se uite fetele dupa tine, peste tot ai sanse nu numai pe strand. numai sa nu fi tu disperat ca restul si sa te duci sa le agati cu texte ieftine..
poti initia o conversatie prin intrebari simple si placute fara intentia de a agata ...
Re: Re: Vreau o reteta pentru slabit.. din 22 iul 2010 10:35 de ubyalex
nu mananc shaorma sau alte kkturi de la fast-food.....daca m-as duce la sala nu mi-ar fi greu...acasa parca mi-e lene sa stau sa fac...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma pro din 22 iul 2010 09:11 de yoana
Da chiar e adevarat nu avea nici un rost sa scriu inventi si minciuni.
La inceput nici eu nu prea credeam in asemenea povesti dupa cum am si spus,nu vroiam o astfel de relatie penru ca eram aproape sigura ca nu o sa mearga.Dar am realizat ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa fac?! din 22 iul 2010 03:05 de ExoticDream
Abia am zis ca VOI va rotiti in jurul.... Noi vrem intai altceva, intelegi? Am dori sa se ajunga la ceea ce voi vreti din prima clipa doar DACA ne potrivim in ALTE sensuri, nu la pat! Cat de greu poate fi? Cred ca totul vine din diferenta dintre ...
Re: Re: Re: #20 de semne subtile ca te inseala din 22 iul 2010 02:29 de Bozgoru
cealalta.. colega de servici dupa care ti s-au aprins calcaiele.... colega de clasa.... vecina de la etajul 3... vanzatoarea de tigari de la coltul drumului... sa ma rectific..: te duci la ceallata pe care ai vrea "s-o cuceresti".. sau inspre ...
Re: De ce barbatii isi aleg iubita intr-o din 22 iul 2010 02:25 de Bozgoru
nu-s de acord... pentru ca depinde de fiecare individa in parte... sa fim sinceri.. majoritatea care si-o trag din prima seara sunt niste zdrentze..( pentru ca in mintea lor nu e cum zici tu.. hai sa mi-o trag cu asta sa vad daca sunt compatibila ...
Re: PAPATI CACATUL ,CA DOAR ESTE FACUT TOT DE TINE din 22 iul 2010 01:11 de Gheort
Amin,fiule/fiica/dinozaure! :D
Referitor la inghititul vomei,are cineva o punga?Nu de alta,dar daca tot sunt doritori pe aici,sa ii putem servi cum se cuvine!
Mare ti-e gradina,Doamne,poarta e deschisa,si nefericitii sar gardul...:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ex din 22 iul 2010 01:10 de luinwe
nu are sens sa arunci cu bani pe femei. cu banii aia investeste in tine. cum zicea cineva , imbracate bine cu bani putini.
iar cu fetele. jocul abia incepe. eu iti recomand inca un site cu mare caldura. o sa iti dau PM
Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa fac?! din 22 iul 2010 00:51 de Firefox
ma nu e chiar asa.. adica sunt cazuri si cazuri in care are si femei prietene(chiar prietene bune) si iubita fericita etc.. dar de cele mai multe ori parerile si sentimentele sunt in contradictie.. iar iubire in 1 nu se poate.. plus.. ca un prieten.. ...
Re: Re: Sex cu administratorul din 22 iul 2010 00:24 de dorinda
Asta daca nu i s-a stadifit cucu la varsta lui...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista din 21 iul 2010 23:33 de Alexx_TM
Bon, va multumesc pt sfaturi. Sa vedem ce iese...
PS: Daca mai doriti sa adaugati ceva, o sa citesc cu placere.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista asa din 21 iul 2010 23:23 de alinutzaa
Cele mai bune sfaturi !!:ok::ok: Bravo Danny.... Se vede ca esti un adevarat barbat:D
Re: Re: Re: ce sa fac? din 21 iul 2010 22:24 de SIMPLU
si daca era sa scape de mine imi zicea in fata pentru ca el este o persoana directa si oricum nu cred ca ar fi aruncat asa la gunoi o relatie de 2 ani oricum sper sa se rezolve totu cand vine pe 1 august acasa.
Ps mai sus e tot de mine lasat:D
Pagina 750 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
61 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |