Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista asa cev din 21 iul 2010 22:12 de Danny_DaBoss
partea a2a.. daca te-ai hotarat sa nu mai pierzi bani la cu.rve atunci iti dau urmatorele sfaturi.. cauta intotdeauna sa te imbraci cat mai bine si cu bani cat mai putini (sa te imbraci bine nu inseamna intotdeauna haine scumpe) o camasa, niste blugi ...
Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 21 iul 2010 22:03 de andrei
daca vreti sa creasca legativa o sfoara de instrument si sfoara de o teava..si stati atarnati pana se face cat alu dudu steel :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista asa cev din 21 iul 2010 21:34 de valentine
Daca ai fi un barbat super misto care ar fi agatat tot timpul pe strada, cat de flatat te-ai simti si cat ai aprecia cand vine o obeza plina de cosuri pe fata sa te abordeze?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista asa ceva ? din 21 iul 2010 20:47 de Kaya
si ca sa`ti raspund la intrebarea ta, nu, nu te faci de ras. din contra, ele se vor simti dorite si vor aprecia acest lucru (crede`ma ca stiu)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista asa cev din 21 iul 2010 20:45 de Kaya
eu nu vad problema. ce, ca multe sunt ocupate? :)) ma crezi ca si reciproca e valabila? adica fetele isi gasesc greu baieti fiindca ori sunt ocupati ori gay? :) ai dat si tu de 3 fete care sunt ocupate si gata, te complaci in esec. sunt sigur ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista asa ceva ? din 21 iul 2010 20:14 de Alexx_TM
Pai nu sunt asa urat. Sunt mai slab, dar la fata nu sunt asa urat. Nu am cosuri, nu am dantura urata etc.. Ma consider normal. De spalat ma spal in fiecare zi, am unghiile taiat. Nu sunt primitiv, stiu (si fac) lucrurile astea. Nu asta e porblema ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista asa ceva ? din 21 iul 2010 19:58 de Kaya
prima oara am ras de tine dar vad ca tu esti chiar serios. chiar si de ai fi urat cu spume, tot poti face ceva ca sa areti decent. sa fi curat, parul spalat, unghii taiaite (multe fete se uita la maini si unghii), si imbracaminte cat de cat ok - ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista asa ceva ? din 21 iul 2010 19:50 de Alexx_TM
Ok, hai sa iti raspund sincer. Deci eu pana acuma am avut ghinionul sa ma indragostesc doar de fete care aveau prieten. Vedeam o fata care imi placea, ma gandeam tot timpul la ea si abia asteptam sa o revad in ideea de a schimba 2 vorbe cu ea. A ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista asa ceva ? din 21 iul 2010 19:34 de dorinda
Daca nu risti, nu castigi. Daca toate am avea cate o pancarta pe care sa scrie "disponibila" sau "indisponibila" ti-ar fi mai usor? Poate sa nu aiba prieten si sa nu aiba chef de moaca ta. Si chiar daca sunt fete care au prieten, asta nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista asa ceva ? din 21 iul 2010 19:28 de crespo23
Nu cred ca toate fetele au prieten.Incearca sa fii mai sociabil si mai glumet si o sa vezi ca o sa ai de unde alege.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista asa ceva ? din 21 iul 2010 19:27 de Alexx_TM
Evident ca nu am tupeu si indrazneala sa intru in vorba cu fete pe care nu le cunosc. Daca au prieten (99,9% au)? Ma fac de ras? DA.
Re: Re: Re: Exista asa ceva ? din 21 iul 2010 17:37 de ursaru
pai de ce n-ai fi in stare mestere?decat sa dai banii la curve mai bine iti faci o prietena ,iesi cu ea de cateva ori,va cunoasteti mai bine si o sa ajungeti sa faceti si sex ;)
Re: Re: Re: Exista asa ceva ? din 21 iul 2010 17:26 de gigel
ce tare a fost asta :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fe din 21 iul 2010 16:37 de Guest
Re: Re: #20 de semne subtile ca te inseala din 21 iul 2010 15:31 de Nekunoskuta
Care "cealalta"? Daca exista inseamna inselat.
Re: Re: Exista asa ceva ? din 21 iul 2010 15:26 de Alexx_TM
Daca eram in stare, imi gaseam pana acuma.
Re: Exista asa ceva ? din 21 iul 2010 15:00 de crespo23
De ce nu iti gasesti o prietena?Nu ca ai iesi mai ieftin, dar cred ca e mai bine.
Re: Re: caut cont beta din 21 iul 2010 13:36 de derby
cat?? 3 milione in lei vechi??? la 100.000 puncte?? scump domne,scump.......eu am dat cu 10 euro cont de 1.200.000 puncte si 60 milioane aur +toate navele de transport cumparate
Exista fete care fac sex pe bani? din 21 iul 2010 12:34 de Alexx_TM
Va salut. Am 18 ani si sunt virgin. Vreau sa-mi incep viata sexuala pt ca nu mai rezist. Am lucrat 2 luni de zile si am reusit sa adun aprox. 800 lei. Stiti cumva daca exista fete care, sa zicem, au locuinta, sunt curate etc.. dar fac sex pe bani? Si ...
Re: Re: Apropo de cazuri de viol din 21 iul 2010 10:57 de Danny_DaBoss
Psyche, simplu, vi cu 2-3 baieti si ii pui sa il bata pana il lasa lat.. dar in viata..
Si sa ii si zici in momentul ala de ce este batut, pentru ce ti-a facut..
Gandeste-te ca daca nimeni nu ii face nimic, el continua sa faca asta si nu se ...
Pagina 751 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |