Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: #20 de semne subtile ca te inseala din 20 iul 2010 16:24 de Danny_DaBoss
sa iti vezi de viata :,
daca il intereseaza de tine si tine la tine... te cauta, nu poate fara tine.. logic..
Re: Re: Re: Re: chiuretaj din 20 iul 2010 14:26 de tocu ana
am ramas insarcinata si sunt intro dilema nu stiu ce sa fac sal pastrez sau nu?dar nu as putea sa il omor pt k nu am acest drept pt ca eu nu pot fi egoista chiar daca asta ar insemna sa imi distrug viata la 17 ani
Re: Re: Re: Ejacularea precoce- solutii din 20 iul 2010 13:57 de basturk
ok, ai 30 de ani si apui k asa ai fost dintotdeauna.partea cu alcoolul, ideea sugerata si mai sus, nu te aranjeaza.atunci de ce nu practici kegel, asa iti poti controla ejacularea.si la mine se mai poate intampla ca in 10-15 minute sa fiu "gata", ...
Re: Re: Re: din 20 iul 2010 11:57 de 123
hai k estyi nesimtit
Re: Re: Re: Re: Foot-fetish, foot-sex din 20 iul 2010 10:52 de SORIN28
Ba are...ca daca are niste picioare de alea de-ti muta nasul din loc, nu mai ai chef de sex.:lol:
Re: Re: Ejacularea precoce- solutii din 20 iul 2010 10:28 de oleg
Si acestea sunt toate solutiile pe care as putea sa le aflu avand aceia-si problema????
Hadeti sa lasam... probabil ca, si imi pare ca... Daca poate varog cineva sa dea niste raspunsuri mai concrete.
Am varsta de 30 an. Sunt casatorit de 10 ani, ...
Re: Re: Re: Foot-fetish, foot-sex din 20 iul 2010 08:12 de GoldenLady
:D nu prea ca nu are legatura cu satisfacerea sexuala ci doar cu igiena :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa din 20 iul 2010 08:08 de GoldenLady
M-am referit la ceva delicat nu sa o umple de bale ca doar nu se apuca sa ii umple urechile cu saliva, atingeri usoare pe gat pe lobul urechi :p din ce stiu majoriatea femeilor si barbatilor le face placere sa fie sarutati pe gat si pe lobul ...
Re: Re: Hmm... din 20 iul 2010 06:00 de Bogdan
cred ca si-a incurcat inaltimea :))))cu lungimea pe*isului:P:))
Re: Re: Lungime penis in erectie vs lungime in rep din 20 iul 2010 05:07 de Bogdan
Tocmai m-am uitat si il am de 6cm:P:~*atunci mi-am dat cu parerea si m-am uitat la toate mesajele:)))))dc naiba mint astia ca au 15 cm in repaus la 12 ani:)))eu am zis 10 ca atat am ce naiba vreau un raspuns adevarat nu minciunaO:)
Si am o multime ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si acum .. din 20 iul 2010 04:44 de neverm0re
O sa o fac si pe-asta, cu toate ca nu stiu de ce am senzatia ca o sa fie un nu, sper sa nu se duca si "prietenia" in caz ca nu i-a trecut prin minte ceva mai mult.
Re: Lungime penis in erectie vs lungime in repaus din 20 iul 2010 04:31 de Bogdan
Vreau sa zic ca am penisu' in repau de circa 3-4-5 cm si cand il am in erectie e de 10cm.As fii pregtit sa fac sex peste 1 an 1 an si jumate?Am 14 ani
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roaccutane din 20 iul 2010 02:57 de Bozgoru
si tu zici o mmare idiotenie .. nu conteaza cat d ebine iti ingrijesti tenul.. daca e sa ai problema de acnee chistica sau conglobata.. poti sa te speli cu toate sapunurile si tonicele.. si solutiile din lume ca acneea tot se inrautateste.... nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum este cu ata??? din 20 iul 2010 02:50 de Bozgoru
si tu clar nu esti normal.. esti retardat.. si normal daca intri in categoria retardat.. nu ai cum sa fii normal..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si acum ... ? din 20 iul 2010 01:16 de Machiavelli
Hmmda...din cate vad tu nu vrei sa fiti simpli amici iar ea nu te vede mai mult decat un bun,bun prieten.
Parerea mea este ca ar fii trebuit "sa fortezi nota" in sensul ca daca te refuza sau nu ,tu pe urma vei stii ce ai de facut.
Poate te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parintii mei fac sex! din 20 iul 2010 01:02 de Machiavelli
Trebuie intai sa o dea jos de pe net,transcrisa,inteleasa si intr-un final publicata pe forum...
Prea multa munca :-`
Re: Re: din 19 iul 2010 22:45 de sgc
pai, deci, insarcinata nu esti, dupa cum spui, nici pe stop nici in apropierea ciclului, daca nici deflorata in ziua cu absorbantul n-ai fost, nu te-ai zgariat cu vibratorul, nici cu irigatorul, ramane cum am zis la inceput vreo anexita hemoragica ...
Re: Re: Foot-fetish, foot-sex din 19 iul 2010 22:16 de SORIN28
Daca am obsesia ca picioarele sa fie spalate, curate si sa nu puta...am un fetish?:blink:
E doar o curiozitate personala.
Re: Re: fiecare c-o dilema din 19 iul 2010 22:09 de 123
defapt protejslipuri...folosesc pt igiena..lamureste-ma dak stii cv
Re: Re: Re: Re: Re: Parintii mei fac sex! din 19 iul 2010 21:51 de SORIN28
Daca bagi o subtitrare, promit ca raspund.:ok:
Pagina 753 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |