Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Un mic sfat va rog! din 19 iul 2010 21:46 de suchi
Eu zic sa stai linistita,veziti de treaba momentan,si dak ala peste o o luna te paraseste,auzi apoi "ce iam traso si lu aia!",eu zic sa stai in banca ta momentan makr ptr 1 an de zile,minim....
Re: Ce PLM aveti? din 19 iul 2010 21:45 de SORIN28
Daca suntem in sec XXI asta nu inseamna ca tre' sa fim idioti.
Unu ca tine ar fi indeajuns la "Asa NU".
Daca erai coleg de scoala cu doamna ma-ta nu mai erai retardat si spuneai ca nu conteaza ca ea vrea sex(nu cum vad ca scriu analfabetii).
Re: fiecare c-o dilema din 19 iul 2010 21:40 de sgc
la ce folosesti absorbante, daca nici pe stop nu esti si nici in apropierea perioadei nu esti?!?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu vrea bebe ia din 19 iul 2010 19:07 de baby
Uite...si in cazul meu e cam la fel.
Eu am 21 si el 20 si ceva....
:unsure:
La noi nu e vorba inca de copii....dar daca ar fi la fel m-as speria.
Dar te inveti cu bebe. :love:
Sa vezi ca ai sa inveti imediat sa il speli,sa il hranesti ...
Re: Re: Virginitatea la barbat din 19 iul 2010 18:32 de cristi
o intrebare... daca o faci cu prezervativ, practic se freaca cauciucul ala de interiorul fetei si tie nu ti se mai trage pielea in jos in interiorul prezervativului? deci nu se poate rupe cu prezervativ? ms
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si acum ... ? din 19 iul 2010 17:10 de neverm0re
Cred ca am cam stricat ... Am fost aseara la ea (asta dupa 3 zile), si am iesit. Aici este o sarbatoare cu tauri etc. pt urmatoarele 2 saptamani si ea este parte dintr-o "organizatie" (un fel de tribune speciale). Cat am stat si-a impartit timpul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu vrea bebe ia din 19 iul 2010 16:56 de yoana
Sa sti ca m-am gandit mult la asta.Intrebarea asta nu imi da pace(mai ales de cand am aflat de o prietena.Are 29 de ani iar sotul ei 30 si ceva.Pana acum tot au asteptat si s-au simtit prea tineri pt un copil iar acum de aproape un an incearca si ...
Re: Re: DA, mai este vergina...! din 19 iul 2010 15:56 de sergiu
Dr. Bianca Ghizdavu raspunde:
In primul rand nu e deloc bine sa te speli in vagin deci te rog nu mai fa asta. Vaginul se curata singur prin secretia aceea normala. Mediul din interiorul vaginului trebuie lasat sa-si gaseasca singur echilibrul. ...
Re: Re: Re: lovemai insista din 19 iul 2010 15:35 de sgc
foarte mare adevar in ceea ce spui tu aici. poate cel mult sa se faca placuta sau antipatica, daca nu este iubita sau urata
Re: Re: Re: Dureri abdominale in timpul actului se din 19 iul 2010 15:20 de dorinda
Se zice ca cea mai mare parte a femeilor au cateva chisturi. apar din diverse cauze, dereglari hormonale, raceli...dar se poate trai si cu ele. Iti spun ca s-ar putea sa fie din cauza lor pentru ca am o prietena care pateste asa. Acum eu nu pot ...
Re: Re: Un mic sfat va rog! din 19 iul 2010 14:54 de Delia
Multumesc pentru sfaturi:-*
Si nu,nu mai e virgin,el tot la 15 ani si-a inceput viata sexuala.Si parca nu mi-e frica atat de mult de durere,ci de consecintele de dupa,cine stie ce se aude,cum o sa ma simt eu,daca nu o sa imi placa,daca doamne ...
Re: Un mic sfat va rog! din 19 iul 2010 14:10 de alinutzaa
Prea bine nu e sa iti incepi viata sexuala la varsta asta dar...:ermm: daca simti ca esti pregatita si ca ai gasit persoana potrivita de ce nu:p.Banuiesc ca el nu e virgin daca spui ca are 18 ani.In cazul in care nu e ar trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu vrea bebe iar eu din 19 iul 2010 13:16 de Nekunoskuta
Daca astepti un moment PERFECT sa faceti un copil s-ar putea sa nu-l mai faceti niciodata sau cand va hotarati sa nu mai puteti face. Faptul ca el lipseste destul de mult de acasa nu este un impediment, nu-i poti cere sa stea non-stop cu tine si ...
Re: Timid, fara prietena... din 19 iul 2010 12:52 de DarkAngel
Uite un sfat care te poate ajuta.
Incearca sa socializezi cu cat mai multa lume si fete si baieti ca sa inveti sa te adaptezi in diferite contexte sociale. Nu iti pune ca obiectiv sa agati fata cu care vorbesti doar sa te imprietenesti cu ea. Sa o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse din 19 iul 2010 12:35 de Joanna
Pai asa ziceam si eu cu acea metoda a calendarului:ermm:... Am sa fac totusi un test daca spuneti ca rezultatul va fi cat de cat concret:unsure:.MultumescB)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa din 19 iul 2010 12:29 de basturk
fa un test....cum sa mergi dupa metoda calendarului ( care oricum nu este sigura) cand tu nici nu ai ciclul regulat?fa un test...nu trebuie sa treaca neaparat 2 sapt.asta sa fi tu sigura
Re: Re: MA EJACULEZ REPEDE din 19 iul 2010 11:18 de alinutzaa
Cum a spus si Basturk mai sus...Trebuie sa te inarmezi cu multa tarie.. In plus daca e virgina nu te gandi la placerea ta. Concentreaza-te asupra ei, urmareste fiecare reactie a ei, ajut-o sa se simta cat de cat ok( sa n-o doara prea tare etc).In ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iul 2010 11:11 de alinutzaa
:lol::lol::lol:....Interiorul vaginului se contracta dar intr-o anumita masura:D...
Re: Re: Re: Re: Dureri abdominale in timpul actulu din 19 iul 2010 11:10 de alinutzaa
Nu.. racita nu sunt pentru ca daca as fi fost, la ultima mentruatie avuta mi-as fi dat seama din acele "simptome" ale racelii...:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu din 19 iul 2010 11:08 de Joanna
Offf. Pai eu din cate stiu un test de sarcina se poate face dupa 2 saptamani de la actul sexual... Nu?:unsure:.Daca l-as face acum ar fi un rezultat concret?...Dupa cum am mai spus.. El m-a sfatuit sa stau linistita ca totul o sa fie ok, ca a ...
Pagina 754 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |