Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma proteje din 21 iul 2010 08:04 de Machiavelli
Bravo buey,sper sa fie sincera postarea ta.
Ar fii o palma pentru toti cei ce nu cred in dragoste la distanta.Nu de alta dar eu chiar ma aflu intr-o situatie asemanatoare.
Inca o data,felicitari pentru postare si sa fiti fericiti ca SE POATE ...
Re: Re: Re: Re: Re: Foot-fetish, foot-sex din 21 iul 2010 04:34 de GoldenLady
:blink::-`
Re: Apropo de cazuri de viol din 21 iul 2010 02:56 de Bozgoru
n-ai ce sa faci.. pe politie ii doare-n c.ur daca vii tu dupa 2 ani.. dracu politia d-abia prinde pe unu care a violat-o pe una in ziua respectiva si aia e inca plina de sperma lui.. doar asa.. restu fabule..
Re: Vreau o reteta pentru slabit.. din 21 iul 2010 02:41 de Bozgoru
dar totusi shaorma nu e grea de mancat? iti ia si aia 20 de minute daca o mananci minutios..
Re: De ce barbatii isi aleg iubita intr-o din 21 iul 2010 01:40 de ExoticDream
Inversunarea cu care brusc cataloghezi toate femeile drept.... stii tu ce ma face sa raman la parerea mea.
Hai sa-ti spun si eu altfel: el si ea se cunosc, el vrea o relatie din prima clipa (el zice ca nu e vina barbatilor, ci a naturii, ...
Re: caut cont beta din 21 iul 2010 01:12 de Machiavelli
Iti dau eu unul la 100k ...
Ii poti f*te mai pe toti din zone...
dar placerea costa:300 RON....
Daca iti convine da un reply sa avansam negocierile :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: exista lea din 21 iul 2010 01:12 de ExoticDream
Stai sa pricep: daca motivul pentru care un individ inseala este teama de a fi el insusi inselat? Adica "o face" preventiv, sa fie el primul in caz ca?!? Interesanta explicatie.... Imi este o mila nebuna de chinuitii astia.....!
:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Top 10 Filme Vazute din 21 iul 2010 01:11 de Firefox
nu am top.. dar va recomand sa vizionati.. daca nu a-ti facut-o deja:
Shutter Island, The boy in strip pajamas, Sherlock Holmes, Youth In Revolt,
Re: Re: Re: am o problema:-s din 21 iul 2010 00:57 de Machiavelli
Ei nah...Trebuie si tu sa incepi sa te inveti sa ii mai faci cateodata cate-un "gioco di mana" :,
Sa spui mersi ca nu isi descarca hormonii cu alte fete si totusi vrea sa o faca decat cu tine.
Daca e dispus sa te astepte e si mai bine :ok:
Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa fac?! din 21 iul 2010 00:54 de Firefox
Because you have the vagina ... and everything revolves around IT.
Re: Re: Re: Nu stiu ce sa fac?! din 21 iul 2010 00:43 de ExoticDream
Asta-i un fel de fix al vostru, o idee preconceputa, vad ca sunteti cel putin 3 baieti aici care sustineti sus si tare ca o prietenie intre persoane de sex opus nu are sanse in veci de veci sa devina mai mult daca fata i-a pus o anumita ...
Re: Re: Re: Re: De ce barbatii isi aleg iubita in din 21 iul 2010 00:29 de alexnico08
RIGHT!
Re: Re: Re: De ce barbatii isi aleg iubita intr-o din 21 iul 2010 00:22 de valentine
In general, daca se culca cu tine din prima, nu e curva. Insa, daca se culca cu altul din prima, este:D
Re: Re: De ce barbatii isi aleg iubita intr-o din 21 iul 2010 00:08 de SORIN28
Ala care considera ca o [b]femeie[/b] e curva doar pentru ca se culca cu el din prima noapte e idiot.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum saruti? din 20 iul 2010 23:58 de mirela
si daca nu vreauO:):,:,
Re: Cum saruti? din 20 iul 2010 23:57 de mirela
o yo stiu in mare parte:unsure:cum:love:este sarutl cu limba daca vrei sa in cerci sau sa ne combinam sunama -*:heart::heart::heart::heart:
Re: De ce barbatii isi aleg iubita intr-o din 20 iul 2010 23:17 de Firentze
Rau ca se culca din prima rau ca nu se culca din prima cine sa va mai inteleaga mai baieti? Daca se culca e c... daca nu se culca e proasta... fiti seriosi! ;)
Re: Masuri la inceperea vietii sexuale la 14 ani din 20 iul 2010 19:22 de mAlEfYk
si eu am 14 ani dar nu miam inceput viata sexuala doar ma masturbez...daca asta ai simtit inseamna ca baiatul cu care ai facut-o este special..dar eu consider ca la varsta asta nu stii ce e iubirea:cat:
Re: Puscarie pentru sex cu minora? din 20 iul 2010 17:21 de toy
daca si tu esti minor nu patesti nimic, stai linistt
Re: Re: Re: Re: Re: chiuretaj din 20 iul 2010 17:01 de dorinda
Si astepti sa-ti spunem noi ce sa faci? Ma bucur ca n-ai impartasit problema ta, poate te ajuta sa vorbesti cu cineva despre asta, dar in ceea ce priveste viitorul tau, numai tu poti decide. O sa gasesti destui care spun sa nu avortezi si tot ...
Pagina 752 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |