Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 iul 2010 11:08 de basturk

de exercitii stiu, dar faza cu masatul...ca se strange....stiu ca se contracta interiorul vaginului, dar....este ca si cum mi-ai spune ca daca eu aplic kegel , dupa 1 an sparg betonul de la temelia casei cu intrumentul din dotare, ceea ce nu prea ...

Re: Re: Re: Dureri abdominale in timpul actului se

din 19 iul 2010 11:03 de basturk

esti racita? ai tras curent?

Re: Re: Dureri abdominale in timpul actului sexual

din 19 iul 2010 11:00 de alinutzaa

De mare nu stiu ce sa zic acuma:lol::lol:.. Mie mi se pare foarte ok:-`.Si eu daca ma opresc imi trece. Deci nu sunt dureri permanente.Si excitata credema ca eram pana peste masura:~*.:~*...In schimb... ai adus vorba de niste chisturi pe ...

Re: Probleme cu penisul...

din 19 iul 2010 10:50 de basturk

e bine ca nu ai o problema cu penisul altuia:D:D:D:-` prima intrebare: cat de urata e "fata" cu care intretii relatii sexuale o data la 6 luni?ca in mod normal ar trebui sa te scuipi pe ea intrun minut...asta daca nu ai vrut sa pari vreun macho si ...

Re: Re: Re: Re: Probleme cu penisul...

din 19 iul 2010 10:48 de basturk

normal.ai trecut testul

Re: Virginitatea la barbat

din 19 iul 2010 10:38 de stie tot

Re: Virginitatea la barbat

din 19 iul 2010 10:37 de eu styu

frate tu vrei sa rupi ata cu mana :)) nu merge .dar cad faci sex se rupe sigur saty zik cum : deci pielita este pe cap inveleste capul si cand bagi in pizda in orificiu ia se da la oparte in ia acolo si daca o scoti sio bagi iar ia se intinde se ...

Re: Re: Re: Sexul este sanatos?

din 19 iul 2010 04:02 de Machiavelli

Bai ma lasi...Unde ai mai facut si descoperirea asta?:blink: Sau tu crezi tot ce iti spunea stra-stra mamaie??? Pana la 18 ani ce faceau? Dildo? a nu,castraveti,morcovi :,... Hai omule fii serios :ok:

Re: Re: Re: alta intrebare off-topic

din 19 iul 2010 01:36 de Firefox

a trecut un an.. si pe langa asta.. iti zic eu ca daca esti baiat destept te-ai bucura ca 8 sau 9 din 10 femei s-ar uita doar la el pentru ca asa "sortezi" rapid.. presupun ca nu ai vrea sa fi cu ea pentru ca este doar frumoasa(basically being THE ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insa

din 19 iul 2010 01:10 de dorinda

Nu te contrazic. Stiu persoane si mai mici care iau anticonceptionale, dar nu m-am gandit sa le intreb cine le-a prescris. Asta daca au beneficiat de un consult de specialitate...Oricum, eu n-am avut treaba pana acum vreo doi ani cu asta.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roaccutane

din 19 iul 2010 01:07 de dorinda

Pentru acnee este indicat ceaiul de trei-frati-patati. De fapt, el face o detoxifiere a organismului. Am baut cateva saptamani si s-au vazut rezultate, dar daca te tii de tratament asa cum scrie pe prospect, trebuie sa scapi de ele. Un produs ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcin

din 19 iul 2010 01:00 de tinkerbell

anticonceptionalele se prescriu doar la persoana peste 18 ani...ea e ink minora...!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insa

din 19 iul 2010 00:45 de dorinda

Legat de anticonceptionale: de la unele te ingrasi (Diane 35, care sunt date mai mult pentru dereglari hormonale decat pentru contraceptie), in schimb iti cam fac pofta de mancare si de-asta se zice ca ingrasa, iar sanii ti se maresc si te dor un ...

Re: Dureri abdominale in timpul actului sexual

din 19 iul 2010 00:33 de dorinda

Poate este de vina el, ca o are prea mare:p, dar eu am patit asta in primele zile dupa terminarea menstruatiei. La fel si eu, ma simteam bine la inceput, dupa care ma durea. Dupa ce ne opream, in cateva minute imi trecea. Poti sa ai dureri si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si acum ... ?

din 19 iul 2010 00:29 de neverm0re

Mhmhmhmmm, deci dak nu mai apare ar trebui sa o caut sa vad dak vrea sa mai iesim?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o f

din 19 iul 2010 00:24 de dorinda

Si daca nu-i place sa fie linsa? Eu una urasc asta! Sa stii ca sunt femei pentru care orice faci niciodata nu este de ajuns. Din pacate ( sau din fericire ) exista si barbati la fel, care au pretentii. Adevarul este ca mereu este loc de mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcin

din 18 iul 2010 22:36 de Joanna

Offf..Pai sincer imi e cam frica sa zicem asa, sa incep sa iau anticonceptionale:unsure:.Am auzit de la diferite persoane ca iti schimba metabolismul( te ingrasi, ti se maresc sanii, ti se deregleaza data la care trebuie sa iti vina menstruatia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma protejeaza

din 18 iul 2010 20:46 de yoana

Si eu am trecut printr-o situatie ca a ta.In clasa a 9 a am inceput sa fiu cu un baiat cu 8 ani mai mare,la inceput nu a prea tinut,el fiind plecat in strainatate si venind in tara numai de sarbatori,concedii,ocazii..Desi imi placea foarte mult de el ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu vrea bebe iar eu nu

din 18 iul 2010 20:25 de dorinda

Il cresti usor cu bani, dar daca nu are cine sa se ocupe de nevoile si de educatia lui, degeaba l-ai facut. Te vaiti cand face 13-14 ani ca fumeaza, ia droguri sau te bate. Iar daca e fata, te pomenesti ca te face bunica la 35 de ani. Sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu vrea bebe ia

din 18 iul 2010 20:18 de dorinda

Zi-i sa mai astepte un pic, ai doar 21 de ani! El nu se gandeste si la tine? Mi se pare ca esti cam tanara sa faci un copil la varsta asta. Minte, responsabilitate sa-l cresti si sa-l educi ai? Dar sotul tau? Macar mai asteptati vreo 2 ani. Sotul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 755 din 3731
«   1 ... 752   753   754   755   756   757   758 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare