Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Imi place de o fata,dar tot ma respinge

din 14 iul 2010 03:03 de Anonimg

Salut!Aici Gabi din Alba-Iulia.Am si eu o problema.Sunt clasa a10a la un liceu din Alba,si ca in fiecare an asteptam sa vedem ce boboace au venit,ce noi achizitii are liceul nostru.Am cunoscut o parte din fete,timpul trece..si ma trezesc la mijlocul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de

din 14 iul 2010 01:51 de ExoticDream

Greseala este in alta parte: cuplul nu are sanse sa reziste daca cei doi nu se potrivesc si altfel decat la pat! De multe ori se merge pe ideea atractiei initiale, sexul e ravissant, dar abia cand pasiunea se domoleste, cei doi realizeaza ca nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de pri

din 14 iul 2010 01:45 de valentine

In principiu da. Sau cand ma bag la somn. Mi se pare normal, atunci e timpul pt...gandit. Cum poti sa seduci o fata nu. Cum gandeste femeia, da. E o diferenta cam...mare. Nu de alta, dar tipul care nu a avut nicio iubita e interesat sa afle cum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena ce

din 14 iul 2010 01:32 de valentine

Dar nu e domne nimic de invatat sau de planuit. E chestia de apreciere proprie. Ce vina am eu ca femeile in general, daca te lasi moale la ele ti se urca in cap cu prima ocazie? Date fiind circumstantele, trebuie sa devi un barbat sigur pe el, care e ...

Re: Re: Indragostit de prietena cea mai buna

din 14 iul 2010 01:31 de ExoticDream

Aceste afirmatii nu sunt deloc magulitoare pentru sexul tare, ele arata ca femeia se implica total intr-o relatie si pretinde acelasi lucru de la partener (de aici listele acelea interminabile de calitati pe care ea le doreste la el), cuplul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea ma

din 14 iul 2010 01:05 de ExoticDream

Voi chiar nu aveti altceva bun de facuT?!? Cum v-oti putea pierde vremea facand astfel de scenarii, planuri de atac si alte aberatii similare cand in scurtul timp care ne este ingaduit pe pamant avem atat de multe lucruri cu adevarat fascinante ...

Re: De ce fotbal?

din 14 iul 2010 01:05 de Kaya

mie imi place fotbalul, e o chestie a noastra, a baietilor. probabil as putea detalia insa nu e chiar locul potrivit :) iar acei oameni destepti, deobicei au alte seturi de valori - asimilarea informatiei, cunoastere.. si se simt impliniti in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 iul 2010 00:58 de Tarja

Foarte corect! Sincer, mie imi place mult sa fac sex. Recunosc, am avut parteneri diversi pana sa-l cunosc pe actualul,cu care am o relatie stabila de ceva vreme. Nimeni nu s-a plans ca-s prea larga, din contra, ma simteam flatata sa mi se zica ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube

din 14 iul 2010 00:52 de ExoticDream

Mult mai usor iti dai seama daca nu te (mai) iubeste, gesturile sau lipsa lor sunt mai clare, nu exista balbaieli, lucrurile se spun direct, scurt si la obiect, fara subintelesuri sau romantisme, fara decoruri rupte din poveste, fara scarificii, fara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vagin larg

din 14 iul 2010 00:49 de Donna D

Draga mea, eu la 20 de ani ma masturbam cu obiecte groase fara nicio problema, aveam un vagin destul de larg. Cand l-am intalnit pe el, cel cu care sunt de 10 ani, m-am lasat de sportul acesta, caci eram f larga pt el. Dar am descoperit, fara sa ...

Re: Re: Re: Re: mozol......ce sa fac?

din 14 iul 2010 00:46 de Kaya

esti cumva din cluj? :D

Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea ma

din 13 iul 2010 23:37 de sgc

:) mai, ai grija. sora-mea nu-i bighidoaica. daca scoti vreun epitet d-asta, te halescB)

Re: Indragostit de prietena cea mai buna

din 13 iul 2010 23:37 de SORIN28

Azi intr-un spectacol de stand-up comedy am auzit o chestie care m-a cam pus pe jar: -Ce vor femeile de la barbati? TOT -Ce vor barbatii de la femei? Mancare, sex si LINISTE - Barbatii nu vor avea niciodata o prietenie platonica cu o gagica...ei ...

Re: Re: Timid, fara prietena...

din 13 iul 2010 23:26 de gabi4play

Ai mare dreptate ;).Daca as fi incercat de 50 ori , sa incep o relatie si tot nu mia mers, atunci as avea o probleme.Faza este ca nu stiu unde sa le gasesc. Fratilor zicetimi si mie,unde gasesc niste fete sa cunosc si eu de varsta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 iul 2010 23:23 de SORIN28

Nu sa ajungi sclav...dar nici doggy style nu-i de lasat.:devil:

Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai bu

din 13 iul 2010 23:20 de valentine

You're....subiectiva:rolleyes: Experienta personala nu are o valoarea prea mare, pentru ca implicit am fi subiectivi. Deci nu putem vorbi de mine si de tine ca sa putem analiza o problema din afara "cercului" nostru. Daca ne raportam strict la ...

Re: Re: Re: Penis mic

din 13 iul 2010 23:18 de SORIN28

Inseamna ca daca era curbat in jos...era belea mare. Asta e, asta ai, cu asta defilezi. Nu-i place...bafta, urmatoarea va rog.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii minori si intern

din 13 iul 2010 23:13 de SORIN28

Eroare de judecata? Dracu, nu stiam ca suntem la tribunal. Eu cand ti-am spus ca esti proasta, nu m-am referit la faptul ca nu ai scoala sau ceva de genul...doar ca nu gandesti sau daca gandesti, gandesti cu curu'. Cand nu imi dai dreptate, nu ma ...

Re: Nu stiu ce se intampla cu ea!!!

din 13 iul 2010 23:11 de valentine

Se departeaza, respectiv urmeaza despartirea. Ceea mai inteligenta miscare pe care poti sa o faci, este sa te departezi tu mai mult decat ea. E ca un elastic. Daca tu stai pe loc, ea se tot departeaza, la un moment dat elasticul se va rupe. Dar ...

Re: eu al plac el nu stie

din 13 iul 2010 23:07 de monica

sincer te place :lol:dar mult noroc

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 763 din 3731
«   1 ... 760   761   762   763   764   765   766 ... 3731   »

loading...